Žilina – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 05.04.2011, 16:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Vítame Vás pri on-line prenose, ktorý vám prináša futbalportal.sk. Stretnutie začína o 16:30.
     
    Základné zostavy oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Zdeno Štrba (K), Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Roman Gergel, Babatounde Issiaka Bello, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay, Ivan Lietava

    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Patrik Pavlenda, Marek Janečka, Pavol Majerník (K), Martin Chren - Milan Pavlovič - Adrián Candrák, Martin Babic, Martin Hruška, Peter Orávik - Karol Pavelka


    Náhradníci oboch mužstiev:

    MŠK Žilina: Patrik LeGiang - Patrik Šimko, Róbert Pich, Dominik Fótyik, Michal Škvarka, Ondřej Šourek


    FC ViOn Zlaté Moravce: Patrik Brezina - Juraj Kuráň, Martin Ondrejka, Juraj Tomášik, Andrej Brčák, Adam Žilák, Peter Farkaš


    Rozhodcovia dnešného stretnutia:

    Ivan Kružliak - Tomáš Mókoš, Peter Jenčura
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    2
    Úvodný výkop dnešného stretnutia zaobstarala dvojica domácich Bello a Lietava, avšak lopty sa okamžite chopili hostia zo Zlatých Moraviec a dostávali sa do prvej útočnej akcie. Na ľavej strane sa uvoľnil Orávik, priťukol loptu nabiehajúcemu Chrenovi, ktorého center obrana Žiliny odvrátila na rohový kop. Z neho hosťujúci futbalisti nič nevyťažili.
     
    4
    Na druhej strane prvá výraznejšia príležitosť domáceho mužstva, keď po rýchlom protiútoku posunul Gergel loptu do dobrej pozície Maboukovi, ktorý vyskúšal zakončiť vonkajším falšom. Hosťujúci gólman Martin Kuciak na loptu nedosiahol, ale na jeho šťastie skončila tesne vedľa ľavej žrde. Úvod teda zatiaľ v znamení aktivity oboch mužstiev.
     
    6
    Zlatomoravčania opäť pri lopte. Aktívneho Pavelku fauloval Gergel a rozhodca Kružliak nariadil voľný kop pre hosťujúce mužstvo. Martin Hruška posielal dlhý center ľavačkou do šestnástky na vzdialenejšiu žrď, kde z ťažkej pozície zakončoval Pavol Majerník. Ten však nedokázal svoj pokus dobre umiestniť a Krnáč nemal s loptou väčšie problémy.
     
    8
    Hra sa zatiaľ v úvode prelieva z jednej strany na druhú. Obe mužstvá sa snažia o kombináciu a ohrozenie súperovej brány. Na futbal dnes totiž panuje ideálne počasie. Je celkom príjemne, po menšej predzápasovej prehánke dokonca opäť vykuklo slniečko. Uvidíme, ako sa tímy vysporiadajú s tým, že trávnik bude možno viac šmykľavejší.
     
    10
    Po desiatich minútach vidíme prvý pokus medzi tri žrde od domáceho mužstva. Bello na vlastnej polovici vybojoval loptu, posunul ju kapitánovi Zdenovi Štrbovi, ktorý ju ľahkým oblúčikom nakopol až dopredu na Momodou Ceesaya. Ten si loptu spracoval hruďou a bez prípravy vypálil z otočky. Jeho strela mierila k pravej žrdi, ale nebola príliš razantná a Kuciak nemal problém zakročiť.
     
    12
    Tentokrát veľmi pekná spolupráca trojice hráčov čiernej pleti v žltozelených dresoch. Babatounde Bello dobrou loptou do behu vysunul na pravej strane Mabouku, ten z prvej poslal pohotový center na bližšiu žrď, kde najvyššie vyskočil Momodou Ceesay, ktorého hlavička však nebola presná a lopta skončila tesne vedľa ľavej žrdi Kuciakovej brány.
     
    14
    O rýchlu útočnú akciu sa po získaní lopty snažili aj hostia. Na netradičnej ľavej strane získal loptu Peter Orávik, ktorý okamžite prenášal hru dlhým centrom až na opačný pól ihriska, kde sa k nej snažil cez tiesniaceho domáceho hráča dostať Adrián Candrák. Jeho snahu však zastavil hvizd hlavného rozhodcu, ktorý odpískal postavenie mimo hry.
     
    16
    Žilinčanom sa teraz črtala ďalšia príležitosť, keď dlhú nakopnutú loptu z vlastnej polovice predĺžil hlavou za seba Momodou Ceesay, tá sa dostala k nedostatočne pokrytému Lietavovi, ktorý ju ale nedokázal dobre spracovať. Okamžite k nemu pribehol jeden zo stopérov Zlatých Moraviec a robustného útočníka v žltozelenom drese od lopty odzbrojil.
     
    18
    Aj naďalej sa hrá otvorený futbal od brány k bráne, Zlatomoravčania sa znovu pokúšali útočiť po ľavej strane, kde ale po prihrávke Chrena Hruška nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov. Po rýchlom prechode do útoku sa snažil Lietava vyslať do úniku Majtána, ktorému ale poslal veľmi nepresnú prihrávku. Hru navyše dobre čítal brankár hostí Kuciak a bol pri lopte skôr.
     
    20
    Za sebou máme zatiaľ dvadsať minút z dnešného semifinálového pohárového stretnutia medzi MŠK Žilina a FC ViOn Zlaté Moravce. Stav stretnutia je zatiaľ 0:0. Duel je pomerne vyrovnaný, ale výraznejšie šance mali domáci. Strely čiernych legionárov Ceesaya a Mabouku ale neboli presné. Okrem toho gambijský reprezentant raz trafil aj priestor medzi tromi žrďami brány hostí, ale brankárovi Kuciakovi väčšie problémy nenarobil.
     
    22
    V posledných desiatkach sekúnd sa Zlatomoravčania niekoľkokrát snažili presadiť cez žilinskú obranu a dostať sa k ohrozeniu Krnáčovej brány. Obrana Šošonov je ale zatiaľ pozorná a do výraznejších príležitostí svojho súpera nepúšťa. Naopak, pred malou chvíľou po pravej strane unikol Gergel, po ktorého centri získali žltozelení rohový kop. Z neho ale nič nevyťažili.
     
    24
    Žilinčania využívajú na svoje útočné akcie prevažne pravú stranu, kde operuje dvojica Mabouka a Gergel. Ľavá strana s Majtánom a Mrázom je prakticky nevyužitá. V ďalšom úniku sa teraz predviedol Mabouka, ale ani jeho center žiadneho adresáta nenašiel. Po odvrátení hráčom hostí nasledoval aspoň rohový kop, ale ani po ňom Kuciak zasahovať nemusel.
     
    26
    V posledných desiatkach sekúnd sme svedkami boja o každú loptu, ale hra sa presunula prevažne medzi šestnástky. Krnáč nemá žiadnu prácu, Kuciak sa takisto zatiaľ s výnimkou niekoľkých úvodných minút nezapotil. Hra je pomerne vyrovnaná. Vyzerá to tak, že Žilinčania ani v dnešnom zápase neprekonajú svoj jarný tieň a nespomenú si na staré časy.
     
    28
    Svoje nasadenie predvádzal v strede poľa Momodou Ceesay, ktorý sa opäť snažil svojim typickým prienikom predrať cez hráčov súpera. Ručnú brzdu tentoraz zatiahol Martin Babic, po ktorého zákroku nielenže rozhodca odpískal faul, ale udelil hráčovi Zlatých Moraviec žltú kartu. Stredný záložník hostí si tak bude musieť dávať vo zvyšku duelu pozor.
     
    29
    Žilina dala gól!
    Po spomínanej štandardnej situácii sa dostala lopta na hranicu šestnástky práve k MOMODOU CEESAYOVI, ktorý si ju opäť s prehľadom spracoval na nohu a z otočky vypálil presne k pravej žrdi. Brankár Martin Kuciak nestihol včas zareagovať a na loptu už nedosiahol. Tá končí v jeho sieti a domáci futbalisti vyhrávajú 1:0.
     
    31
    Možno sme to nakoniec predsa len zakríkli. Hneď po tom, ako sme spomínali zašlú žilinskú slávu z mesiacov či rokov minulých, si spomenul na tú svoju predovšetkým z dvojzápasu so Spartou Praha gambijský reprezentant Momodou Ceesay a rozvlnil sieť za Kuciakom. Žeby vysoký útočník čiernej pleti a spoločne s ním celý tím MŠK Žilina chytili nový dych?
     
    33
    Žilinčania stupňujú svoje tempo a zvyšujú počet šancí. Po outovom vhadzovaní Romana Gergela síce obrana hostí loptu odvrátila, do šestnástky ju ale hlavou poslal späť Tomáš Majtán. K nej sa v spleti hráčov dostal Momodou Ceesay a opäť skúšal svoje šťastie strelou z otočky. Tentoraz ale nemieril presne ako pri úvodnom góle a jeho pokus minul ľavú žrď Kuciakovej svätyne.
     
    35
    Zlaté Moravce pôsobia po inkasovanom góle, ale teraz po faule Bella na Pavelku získali možnosť voľného kopu. Práve po ňom našiel Hruška ľahkým oblúčikom v šestnástke práve pred tým faulovaného Karola Pavelku, ktorý si ale neporadil s brániacim Jozefom Piačekom a po súboji sa ocitol na zemi. Zákrok však bol čistý a v hre sa bez akýchkoľvek protestov pokračovalo.
     
    37
    Zlatomoravčania po krátkej chvíli získali ďalšiu možnosť voľného kopu. Hruška tentoraz loptu preskočil a prenechal ju Orávikovi, ktorý posielal dlhý center na vzdialenejšiu žrď. Nikto z jeho spoluhráčov však v týchto priestoroch neoperoval, svoju dominanciu vo vzduchu potvrdil brankár Martin Krnáč a vo výskoku sťahuje loptu do svojich rúk.
     
    39
    Zlatomoravčania sa teraz na dlhšiu dobu dokázali usadiť na útočnej polovici predovšetkým vďaka nedisciplinovanosti domácich futbalistov. Rozhodca nariadil štandardnú situáciu pre hosťujúce mužstvo po zákroku Patrika Mráza, ktorý za svoj prečin ako prvý domáci futbalista a druhý po Babicovi vidí žltú kartu. Z následnej možnosti súper nič nevyťažil.
     
    41
    Zlatomoravčania v posledných minútach okupujú útočnú polovicu, ale zatiaľ bez výraznejšieho ohrozenia Krnáčovej brány. Aj teraz sa hostia snažili o prienik po pravej strane, kde operoval Orávik spoločne s Candrákom, prihrávka do šestnástky však znovu adresáta nenašla. Žilinská obrana je veľmi dobre organizovaná a súpera do žiadnej šance nepúšťa.
     
    43
    Prvý polčas sa už len dohráva. Oba celky akoby čakali na hvizd a polčasovú prestávku. Náboj z prvých minút stretnutie stratilo. Domáci si po góle vypracovali ešte niekoľko šancí, ale v posledných chvíľach sa dopredu vôbec netlačia a sústredia sa predovšetkým na hru zo zabezpečenej obrany. Je pravdou, že obzvlášť v pohárových dueloch je veľmi dôležité doma neinkasovať.
     
    45
    V posledných sekundách riadneho hracieho času prvého polčasu sa dostali hostia aj k streleckému ohrozeniu Krnáčovej brány. Z diaľky vyskúšal svoje šťastie Milan Pavlovič, ale jeho pokus zo vzdialenosti približne 25 metrov nebol vôbec presný. Gólman Žiliny s prehľadom kontroloval let lopty, ktorá skončila asi tri metre vedľa jeho pravej žrde.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku došlo k jednému striedaniu, ku ktorému pristúpil hosťujúci tréner Juraj Jarábek. Z ihriska sťahuje Patrika Pavlendu, namiesto ktorého nastupuje Adam Žilák. Na pravý kraj obrany sa tak presunie Adrián Candrák a pred ním v zálohe bude operovať Peter Orávik. Žilinský odchovanec Adam Žilák sa bude zo stredu snažiť podporovať útok.
     
    48
    Hneď v prvých desiatkach sekúnd druhého polčasu sa dostávali domáci do veľmi dobrej šance. Jeden z hráčov v žltozelených dresoch našiel na hranici šestnástky Ivana Lietavu, ktorý sa mohol uvoľniť cez brániaceho futbalistu Zlatých Moraviec, ale opäť si nedokázal ani len spracovať loptu a tá sa od jeho nohy odrazila až ku Kuciakovi.
     
    49
    Tentoraz už ale domáci výrazne ohrozili brankára hostí. Roman Gergel priťukol loptu Momodou Ceesayovi, ktorý sa oprel do lopty vo vzdialenosti 20 metrov od svätyne Zlatých Moraviec. Jeho tvrdý pokus mieril výborne k pravej žrdi a Kuciakovi narobil problémy. Ten však loptu vytlačil mimo brány a na druhýkrát ju aj chytil do svojich rúk a upokojuje situáciu.
     
    50
    Žilina dala gól!
    MOMODOU CEESAY dnes pokračuje vo svojom koncerte. Strelil úvodný gól, okrem toho niekoľkými ďalšími pokusmi ohrozil brankára Kuciaka. Po piatich minútach druhého polčasu zasa vyskočil na bližšej žrdi najvyššie na rohový kop Patrika Mráza a hlavou poslal loptu po druhýkrát do siete Zlatých Moraviec.
     
    52
    V druhom polčase sa na štadióne pod Dubňom za bránou Martina Kuciaka zoskupila skupina asi sto fanúšikov Žiliny a po tichom prvom polčase začali mohutne skandovať a povzbudzovať svoj tím. Ten sa im aj odvďačil druhým presným zásahom. Naozajstný koncert dnes predvádza Momodou Ceesay, ktorý si zrejme spomenul na svoju slávu a dnes je suverénne najlepším hráčom na trávniku.
     
    54
    Žilinčania pokračujú vo svojej útočnej aktivite. Teraz svoje pokusy realizujú cez ľavú stranu. Tomáš Majtán veľmi dobre posunul loptu pätou na zo zadnej vlny vybiehajúceho Patrika Mráza, ktorý sa dostal k ďalšiemu centru, tentoraz ale nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov a priestor vo svojej šestnástke bez akýchkoľvek problémov postrážil Martin Kuciak.
     
    56
    Veľmi dobrú prácu okrem Ceesaya dnes predvádza aj iný hráč čiernej pleti, ktorým je pravý obranca Ernest Mabouka. Ten sa chopil svojej možnosti po dištanci Stanislava Angeloviča a predvádza spoľahlivý obranný a takisto veľmi živý útočný výkon. Tentoraz sa však po jeho akcii a následnom centri nikto z jeho spoluhráčov do zakončenia nedostal.
     
    57
    Tréner Juraj Jarábek sa snaží ešte nejakým spôsobom mužstvo namotivovať, aby niečo s výsledkom urobilo a pokúsilo sa streliť minimálne jeden gól a vypracovať si dobrú východiskovú situáciu pred odvetou. Tentokrát reaguje striedaním, keď z hry sťahuje Karola Pavelku, ktorý sa nedokázal vpredu výraznejšie presadiť. Na jeho miesto posiela Andreja Brčáka.
     
    59
    Máme za sebou takmer jednu hodinu z dnešného pohárového zápasu a Žilinčania vedú už 2:0. Najvýraznejší podiel na tomto náskoku má Momodou Ceesay, ktorý zaznamenal oba presné zásahy a okrem toho niekoľkokrát výrazne podkúril hosťujúcemu brankárovi. Žltozelení tak zatiaľ držia dôležité vedenie, ktoré im garantuje dobrú pozíciu pred odvetou.
     
    60
    Presne po hodine hry tréner Juraj Jarábek strieda aj tretíkrát. Ihrisko opúšťa český legionár Martin Hruška, ktorý takisto dnes očakávania nenastúpil. Najskôr operoval v strede poľa, potom sa presunul na svoju tradičnú ľavú stranu, ale ani odtiaľ nedokázal nijakým spôsobom výraznejšie podkúriť domácej obrane. Na jeho miesto nastupuje Juraj Tomášik.
     
    62
    Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte takmer tridsať minút a zaujímavosťou je, že na štadióne je už pomerne tma. Slnko zašlo, ale osvetlenie nesvieti a podmienky na futbal nie sú za týchto okolností ideálne. Tých zaujímavostí je však dnes viac. Duch zápasu so Slovanom pod Dubňom ostal a fanúšikovia prezentujú svoju nevôľu vulgárnymi pokrikmi na adresu rozhodcu Romana Slyška.
     
    64
    Práve pred malou chvíľou striedajúci Juraj Tomášik sa teraz predviedol v individuálnej akcii, keď sa presadil cez jedného z hráčov Žiliny na ľavej strane a vrútil sa do šestnástky. Tam však namiesto centra volil strelu z veľmi nevýhodnej pozície a mal len veľmi malú možnosť trafiť priestor medzi troma žrďami. Lopta z jeho kopačky nakoniec skončila nad Krnáčovou bránou.
     
    66
    V týchto chvíľach po prvýkrát v dnešnom stretnutí strieda aj kormidelník Žiliny Pavel Hapal. Ihrisko opúšťa za potlesku tribún Ivan Lietava, ktorý sa ale dnes nedokázal prakticky žiadnym spôsobom presadiť a úplne ho zatienil kolega z útoku Momodou Ceesay. Na jeho miesto nastupuje Róbert Pich, ktorý sa do žilinského kádra vracia po pauze zavinenej zranením.
     
    68
    Tak v Žiline sa to vypätými momentami v poslednom období hemží a jeden z nich vidíme aj v tejto chvíli. Podobne ako v zápase so Slovanom padá v šestnástke Momodou Ceesay a rozhodca po inkriminovanom momente opäť vyťahuje červenú kartu. Tentokrát nie ale domácemu hráčovi, ale futbalistovi Zlatých Moraviec Martinovi Babicovi za faul. Nasledovať bude pokutový kop.
     
    70
    Žilina dala gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol nakoniec TOMÁŠ MAJTÁN, ktorý si postavil loptu na biely bod. Brankár Martin Kuciak si vybral pravú stranu. Žilinský útočník však loptu mieril po výške a viac do opačnej strany, takže lopta končí v sieti. Žltozelení dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času vyhrávajú 3:0.
     
    72
    Beží nám posledná dvadsaťminútovka riadneho hracieho času a o výsledku je prakticky rozhodnuté. Po slabšom rozbehu prevzali domáci Žilinčania iniciatívu a s prehľadom predčili svojho súpera. Ceesay po svojich dvoch góloch vybojoval aj pokutový kop, z ktorého zvýšil na 3:0 Tomáš Majtán. Žilinčania tak už teraz sú za tohto stavu značne blízko pohárového finále.
     
    74
    Uvidíme, čo do záverečných minút vymyslí tréner Juraj Jarábek. Hoci stav je pre mužstvo spod Dubňa jednoznačný, v prípade čestného streleckého úspechu by sa hráči Zlatých Moraviec dostali späť do hry o postup. Za prípadného stavu 3:1 by im totiž stačilo v domácej odvete streliť dva góly a mohli by zabojovať o postup do finále vďaka strelenému gólu na pôde súpera. Zatiaľ to však vyzerá tak, že hostia sa cez domácu obranu presadiť nedokážu.
     
    76
    Žilinčania sa už dopredu nehrnú a sústredia sa predovšetkým na spoľahlivú hru v obrane a na to, aby hlavne neinkasovali. Hrať musia hostia, ale tým sa nedarí prelomiť defenzívu žltozelených. Ich tréner Pavel Hapal v týchto chvíľach pristupuje k svojmu druhému striedaniu. Z ihriska odchádza Babatounde Issiaka Bello, ktorého nahradí Michal Škvarka.
     
    78
    Na trávniku sa v posledných minútach naozaj nič zaujímavé nedeje. Žilinčania kontrolujú priebeh stretnutia a užívajú si záver stretnutia, v ktorom vedú o tri góly. Aj napriek jasnému vedeniu sa dokážu dostať k ohrozeniu hosťujúcej svätyne. Ceesay si loptu ešte nedokázal na strelu spracovať, ale následne sa k nej dostal Škvarka, ktorého pokus však tesne minul pravú žrď brány Zlatých Moraviec.
     
    80
    Žilinčania získali k dispozícii dva rohové kopy v krátkom slede. Z toho prvého ešte nič nevyťažili, ale z toho druhého Michal Škvarka centrom na vzdialenejšiu žrď našiel hlavu Romana Gergela, ktorý zakončoval nepríjemne do zeme. Brankár Martin Kuciak však bol pozorný a pohotovo zareagoval. Lopta mu síce vypadla, ale okamžite sa po nej vrhol a skryl ju v náručí.
     
    82
    Žilinčania sú všade. V obrane zastavujú akékoľvek pokusy hostí o útoky, vpredu zasa podkurujú brankárovi Kuciakovi. Teraz síce obrana Zlatých Moraviec odvrátila dlhé outové vhadzovanie Romana Gergela, k lopte sa za šestnástkou dostal Michal Škvarka, ktorý mal dostatok voľného priestoru na strelu. V pravej chvíli ale zaváhal, hostia ho dostúpili a od lopty odzbrojili.
     
    84
    Zlaté Moravce sa síce snažia, ale nie je im to veľa platné, i keď teraz sa im črtala možno najväčšia šanca v druhom polčase. Po rohovom kope Orávika z pravej strany vyskočil na vzdialenejšej žrdi najvyššie Andrej Brčák, ale jeho pokus brankára Krnáča neohrozil, pretože ešte pred ním loptu zblokoval jeden z hráčov v žltozelených dresoch. Stav stretnutia tak ostáva nezmenený.
     
    86
    Žilinčania opäť získali rohový kop. Michal Škvarka ho zahral na krátko s Patrikom Mrázom. Ľavý obranca Žiliny mu ale následne loptu vrátil a žilinský mladý tvorca hry ju centroval do ohňa. Vzdušný priestor však je opäť dominantou brankára Martina Kuciaka, ktorý aj tentokrát vyskakuje najvyššie a loptu bez väčších problémov sťahuje zo vzduchu do svojich rúk.
     
    88
    V samotnom závere strieda poslednýkrát aj tréner Pavel Hapal a z ihriska sťahuje najväčšieho hrdinu dnešného duelu Momodou Ceesaya. Dva strelené góly, vybojovaná penalta a ďalšie možnosti hovoria za všetko. Na jeho miesto na záverečné desiatky sekúnd nastupuje po náročnej rekonvalescencii s prilbou na hlave Dominik Fótyik.
     
    90
    Žilinčania v posledných desiatkach sekúnd riadneho hracieho času opäť v útoku. Na ľavej strane vysunul Tomáš Majtán Patrika Mráza, ktorý znovu posielal nebezpečný center pred bránu na hranicu päťky, kde vyskakovala až dvojica žilinských hráčov. Napriek tomu najväčšiu prevahu zaznamenal Candrák a odhlavičkoval loptu do bezpečia. Nadstavovať sa budú ešte dve minúty.
     
    90+
    V nadstavenom čase sa už len dohráva. Žilinskí futbalisti zvládli toto stretnutie vynikajúco a po dvoch góloch Momodou Ceesaya a jednom presnom zásahu Tomáša Majtána z pokutového kopu víťazia 3:0 a pred odvetou si vypracovali veľmi dobrú východiskovú pozíciu na postup do vytúženého finále. Odveta v Zlatých Moravciach je na programe o dva týždne, 19. apríla. My sa s vami pre túto chvíľu lúčime, ďakuje za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera.
     
    Koniec zápasu. (18:16:10)

    Andrej Kuzmány

    Branky: 29. Ceesay, 50. Ceesay, 70. Majtán (pen.)

    Karty:   39. Mráz (ZIL) - 28. Babic (ZMO)   68. Babic (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Zdeno Štrba (K), Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Roman Gergel, Babatounde Issiaka Bello, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Patrik Pavlenda, Marek Janečka, Pavol Majerník (K), Martin Chren - Milan Pavlovič - Adrián Candrák, Martin Babic, Martin Hruška, Peter Orávik - Karol Pavelka

    Rozhodčí: Ivan Kružliak - Tomáš Mókoš, Peter Jenčura

    Diváci: 1673
    bahis siteleri