Žilina – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 05.04.2011, 16:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    70
    Žilina dala gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol nakoniec TOMÁŠ MAJTÁN, ktorý si postavil loptu na biely bod. Brankár Martin Kuciak si vybral pravú stranu. Žilinský útočník však loptu mieril po výške a viac do opačnej strany, takže lopta končí v sieti. Žltozelení dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času vyhrávajú 3:0.
     
    50
    Žilina dala gól!
    MOMODOU CEESAY dnes pokračuje vo svojom koncerte. Strelil úvodný gól, okrem toho niekoľkými ďalšími pokusmi ohrozil brankára Kuciaka. Po piatich minútach druhého polčasu zasa vyskočil na bližšej žrdi najvyššie na rohový kop Patrika Mráza a hlavou poslal loptu po druhýkrát do siete Zlatých Moraviec.
     
    29
    Žilina dala gól!
    Po spomínanej štandardnej situácii sa dostala lopta na hranicu šestnástky práve k MOMODOU CEESAYOVI, ktorý si ju opäť s prehľadom spracoval na nohu a z otočky vypálil presne k pravej žrdi. Brankár Martin Kuciak nestihol včas zareagovať a na loptu už nedosiahol. Tá končí v jeho sieti a domáci futbalisti vyhrávajú 1:0.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 29. Ceesay, 50. Ceesay, 70. Majtán (pen.)

    Karty:   39. Mráz (ZIL) - 28. Babic (ZMO)   68. Babic (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Zdeno Štrba (K), Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Roman Gergel, Babatounde Issiaka Bello, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Patrik Pavlenda, Marek Janečka, Pavol Majerník (K), Martin Chren - Milan Pavlovič - Adrián Candrák, Martin Babic, Martin Hruška, Peter Orávik - Karol Pavelka

    Rozhodčí: Ivan Kružliak - Tomáš Mókoš, Peter Jenčura

    Diváci: 1673
    bahis siteleri