Žilina – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 05.04.2011, 16:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    68
    Tak v Žiline sa to vypätými momentami v poslednom období hemží a jeden z nich vidíme aj v tejto chvíli. Podobne ako v zápase so Slovanom padá v šestnástke Momodou Ceesay a rozhodca po inkriminovanom momente opäť vyťahuje červenú kartu. Tentokrát nie ale domácemu hráčovi, ale futbalistovi Zlatých Moraviec Martinovi Babicovi za faul. Nasledovať bude pokutový kop.
     
    39
    Zlatomoravčania sa teraz na dlhšiu dobu dokázali usadiť na útočnej polovici predovšetkým vďaka nedisciplinovanosti domácich futbalistov. Rozhodca nariadil štandardnú situáciu pre hosťujúce mužstvo po zákroku Patrika Mráza, ktorý za svoj prečin ako prvý domáci futbalista a druhý po Babicovi vidí žltú kartu. Z následnej možnosti súper nič nevyťažil.
     
    28
    Svoje nasadenie predvádzal v strede poľa Momodou Ceesay, ktorý sa opäť snažil svojim typickým prienikom predrať cez hráčov súpera. Ručnú brzdu tentoraz zatiahol Martin Babic, po ktorého zákroku nielenže rozhodca odpískal faul, ale udelil hráčovi Zlatých Moraviec žltú kartu. Stredný záložník hostí si tak bude musieť dávať vo zvyšku duelu pozor.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 29. Ceesay, 50. Ceesay, 70. Majtán (pen.)

    Karty:   39. Mráz (ZIL) - 28. Babic (ZMO)   68. Babic (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Zdeno Štrba (K), Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Roman Gergel, Babatounde Issiaka Bello, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Patrik Pavlenda, Marek Janečka, Pavol Majerník (K), Martin Chren - Milan Pavlovič - Adrián Candrák, Martin Babic, Martin Hruška, Peter Orávik - Karol Pavelka

    Rozhodčí: Ivan Kružliak - Tomáš Mókoš, Peter Jenčura

    Diváci: 1673
    bahis siteleri