Žilina – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Úterý 05.04.2011, 16:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    88
    V samotnom závere strieda poslednýkrát aj tréner Pavel Hapal a z ihriska sťahuje najväčšieho hrdinu dnešného duelu Momodou Ceesaya. Dva strelené góly, vybojovaná penalta a ďalšie možnosti hovoria za všetko. Na jeho miesto na záverečné desiatky sekúnd nastupuje po náročnej rekonvalescencii s prilbou na hlave Dominik Fótyik.
     
    76
    Žilinčania sa už dopredu nehrnú a sústredia sa predovšetkým na spoľahlivú hru v obrane a na to, aby hlavne neinkasovali. Hrať musia hostia, ale tým sa nedarí prelomiť defenzívu žltozelených. Ich tréner Pavel Hapal v týchto chvíľach pristupuje k svojmu druhému striedaniu. Z ihriska odchádza Babatounde Issiaka Bello, ktorého nahradí Michal Škvarka.
     
    66
    V týchto chvíľach po prvýkrát v dnešnom stretnutí strieda aj kormidelník Žiliny Pavel Hapal. Ihrisko opúšťa za potlesku tribún Ivan Lietava, ktorý sa ale dnes nedokázal prakticky žiadnym spôsobom presadiť a úplne ho zatienil kolega z útoku Momodou Ceesay. Na jeho miesto nastupuje Róbert Pich, ktorý sa do žilinského kádra vracia po pauze zavinenej zranením.
     
    60
    Presne po hodine hry tréner Juraj Jarábek strieda aj tretíkrát. Ihrisko opúšťa český legionár Martin Hruška, ktorý takisto dnes očakávania nenastúpil. Najskôr operoval v strede poľa, potom sa presunul na svoju tradičnú ľavú stranu, ale ani odtiaľ nedokázal nijakým spôsobom výraznejšie podkúriť domácej obrane. Na jeho miesto nastupuje Juraj Tomášik.
     
    57
    Tréner Juraj Jarábek sa snaží ešte nejakým spôsobom mužstvo namotivovať, aby niečo s výsledkom urobilo a pokúsilo sa streliť minimálne jeden gól a vypracovať si dobrú východiskovú situáciu pred odvetou. Tentokrát reaguje striedaním, keď z hry sťahuje Karola Pavelku, ktorý sa nedokázal vpredu výraznejšie presadiť. Na jeho miesto posiela Andreja Brčáka.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku došlo k jednému striedaniu, ku ktorému pristúpil hosťujúci tréner Juraj Jarábek. Z ihriska sťahuje Patrika Pavlendu, namiesto ktorého nastupuje Adam Žilák. Na pravý kraj obrany sa tak presunie Adrián Candrák a pred ním v zálohe bude operovať Peter Orávik. Žilinský odchovanec Adam Žilák sa bude zo stredu snažiť podporovať útok.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 29. Ceesay, 50. Ceesay, 70. Majtán (pen.)

    Karty:   39. Mráz (ZIL) - 28. Babic (ZMO)   68. Babic (ZMO)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Zdeno Štrba (K), Patrik Mráz - Ľubomír Guldan - Roman Gergel, Babatounde Issiaka Bello, Tomáš Majtán - Momodou Ceesay, Ivan Lietava
    FC ViOn Zlaté Moravce: Martin Kuciak - Patrik Pavlenda, Marek Janečka, Pavol Majerník (K), Martin Chren - Milan Pavlovič - Adrián Candrák, Martin Babic, Martin Hruška, Peter Orávik - Karol Pavelka

    Rozhodčí: Ivan Kružliak - Tomáš Mókoš, Peter Jenčura

    Diváci: 1673
    bahis siteleri