Skotsko – Česko 2:2 (kon.)
konec
Skotsko
2:2 (1:0)
Česko
Sobota 03.09.2011, 16:00 • Hampden Park • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    90
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! Je vyrovnáno! MICHAL KADLEC se nerozpakoval a poslal míč nekompromisně pod břevno!
     
    82
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    To snad ne! Skotsko jde opět a hlavně velmi rychle po vyrovnání do vedení. Miller přehrál chybujícího Rajnocha a dal DARRENU FLETCHEROVI, který se nemýlil.
     
    78
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné štěstí pro český výběr! Kadlec nacentroval do pokutového území na Rezka, který poslal do malého vápna střílenou přihrávku. Prudký míč trefil do břicha JAROSLAVA PLAŠILA a od něho se míč odrazil za brankovou čáru!
     
    44
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    A je zle! Skotsko hraje celý poločas bídně a i to mu stačí, aby vedlo. Fletcher vybídl naběhnutého KENNYHO MILLERA, který poslal přízemní střelu. Na tu si sice sáhl brankář Laštůvka, ale míč jen tečoval k tyči. Brankář českého týmu na tomto gólu možná nese trochu vinu. Se střelou Millera šlo udělat více.

    Michal Heřman

    Branky: 44. Miller, 82. Fletcher - 78. Plašil, 90. Kadlec (pen.)

    Karty:   18. Brown (SCO), 49. Miller (SCO), 90+3. Berra (SCO) - 24. Jiráček (CZE), 60. Plašil (CZE), 62. Rezek (CZE), 90+1. Baroš (CZE), 90+3. Pekhart (CZE)


    Skotsko: McGregor - Berra, Hutton, Caldwell, Bardsley (75. Wilson) - Fletcher, Morrison, Adam (79. Cowie), Brown - Naismith (87. Robson), Miller.
    Česko: Laštůvka - Hubník, Sivok, Rajnoch, Kadlec - Petržela (56. Rezek), Rosický, Hübschman, Jiráček (77. Pekhart), Plašil - Baroš (90. Vacek).

    Rozhodčí: Kevin Blom - Wilco Lobbert, Nicky Siebert
    bahis siteleri