PZ Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 13:8 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 5:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 6:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:4 (3:1, 1:0, 2:3)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 15.09.2011, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:01
    Letci si vyžádali oddechový čas a budou hrát bez brankáře!
     
    58:01
    Tak přece jen ještě zajímavý závěr, vyloučen je Miloš Kalous (PCE) za hákování.
     
    57:21
    Bureš v samostatném úniku neuspěl!
     
    53:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak domácí opět vedou o dva góly! Nyní k tomu ale přispělo velký kus štěstí. JAKUB ŘEZNÍČEK vystřelil z nulového úhlu a puk skončil v brance - 6:4! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    51:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V době, kdy již byl vyloučený Hes na ledě, se domácí prosazují. Snad druhá střela za poslední minuty z hole JAKUBA PROCHÁZKY končí v síti - 5:4! Domácí si tak berou vedení nazpět. Asistence: Daniel Divecký.
     
    49:46
    Ale i hosté dělají chyby a nyní za ně budou pykat. Na trestnou lavici jde Matěj Hes (LET) za podražení.
     
    47:31
    Letňany právě vstřelily branku!
    Další chyba Michala Veselého znamená vyrovnání! BARTOLOMĚJ UHLÍŘ nastřelil puk právě na pardubického brankáře a už jen čekal, co se bude dít. Nakonec zvedl ruce a mohl se jít radovat - 4:4. Bez asistence.
     
    43:40
    Trenér Pardubic si vyžádal oddechový čas.
     
    43:40
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zřejmě nás čeká velice zajímavá třetí třetina! Další kiks v obraně domácích, soupeř šel do protiútoku ve dvou proti jednomu. MATĚJ HES dostal přesnou přihrávku a prudkou střelou nedal přesouvajícímu se Veselému šanci - 4:3! Asistence: Bartoloměj Uhlíř a Tomáš Brejcha.
     
    41:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ BREJCHA se za svou aktivitu po celý zápas dočkal branky! Nyní se ujal výstavní ranou do růžku branky, kterou vyslal tahem těsně za mezikružím - 4:2! Asistence: Adam Freisler.
     
    38:53
    Jakub Řezníček obral hostujícího beka na modré o puk a šel sám na Švihálka! Bekhendovou kličku ale nedotáhl úplně do konce a brankář Letců se stihl včas přemístit!
     
    37:41
    Střelec dvou pardubických branek Jan Veselý (PCE) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    37:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale nakonec početní výhodu využívají! Po několika přihrávkách přišla střela Michala Petiry, která se odrazila od jednoho ze soupeřových beků přímo na hůl LUKÁŠE BUREŠE, který dokázal trefit poloprázdnou klec - 4:1! Asistence: Michal Petira.
     
    36:24
    I Pardubičtí budou mít možnost přesilové hry. Na lavici hanby se skloněnou hlavou odjíždí Bartoloměj Uhlíř (LET). Provinil se hákováním.
     
    34:59
    Na druhé straně šel sám na branku Lukáš Bureš, jeho střelu ale Švihálek dokázal vyrážečkou vytěsnit mimo tři tyče!
     
    34:17
    Hosté šli do protiútoku ve dvou proti jednomu obránci, Zdráhal si počkal na správný moment a volil přesnou přihrávku na svého spoluhráče. Ve skórování ale hráči Letňan zabránili dobře vracející se hráči Pardubic!
     
    31:39
    Velkou bojovnost předvedl David Kaplan, který se hnal za již téměř ztraceným kotoučem a vybojoval vyloučení. Za katr putuje dnes podruhé Lukáš Fridrich (PCE) za držení.
     
    25:58
    Ale nyní Letci udělali hrubou chybu ve střídání a Pardubice jely téměř samy na branku. Vše zastavil sekáním Martin Šír (LET) a jde za to na trestnou lavici. Možná se dalo diskutovat i o trestném střílení, ale sudí byl neoblomný.
     
    16:09
    Velká šance pro Letce! Za nedovolené bránění si jde k Fridrichovi sednout i Luděk Pilný (PCE) a hosté budou hrát minutu a 40 vteřin hrát přesilovou hru 5 proti 3!
     
    15:49
    Letňany budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici jde Lukáš Fridrich (PCE) za nedovolené bránění.
     
    12:02
    Zatím nejlepší pardubický hráč Jan Veselý mohl dokonat hattrick, když mířil sám na brankáře. Vyzkoušel střelu mezi betony, jenže tu Švihálek dokázal pokrýt!
     
    09:23
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nyní se ale dočkali branky! JOSEF MINÁŘ se snažil protáhnout přes obránce, ale to se mu nepovedlo. Tak pouze bekhendem plácl do puku a ten k překvapení všech skončil za zády domácího Michala Veselého. Tato branka jde na vrub tohoto gólmana - 3:1. Bez asistence.
     
    08:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou na koni a drtí svého soupeře! Další akci zakončil po obkroužení branky přesnou střelou a svůj druhý gól tím zaznamenal JAN VESELÝ - 3:0! Bez asistence.
     
    07:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A o chvíli později se Pardubice radují podruhé! Tentokrát vše vymyslel Lukáš Bureš, který předložil ideální přihrávku na kruhy JAKUBOVI ŘEZNÍČKOVI, který švihem pod víko zvyšujen a rozdíl dvou branek - 2:0! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    05:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají brzy do vedení! JAN VESELÝ tak dlouho dotíral na hostující brankoviště, až našel ve skrumáži puk a umístil ho do sítě - 1:0! Asistence: Vojtěch Žemlička a Lukáš Fridrich.
     
    01:42
    Pardubice budou hrát první přesilovou hru zápasu. Na trestnou lavici jde Daniel Jenček (LET) za podražení.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Veselý J. (Žemlička, Fridrich), 8. Řezníček (Bureš), 9. Veselý J., 38. Bureš (Petira), 52. Procházka (Divecký), 54. Řezníček (Bureš) - 10. Minář , 42. Brejcha (Freisler), 44. Hes (Uhlíř, Brejcha), 48. Uhlíř


    HC Dynamo Pardubice: Veselý M. (Stibůrek) - Divecký, Kalous, Chvojka, Polák, Veselý J., Kysela, Srpek, Žemlička, Procházka, Moravec, Žilk, Bohuněk, Fridrich, Bureš, Pilný, Petira, Schneider, Havel, Řezníček
    HC Letci Letňany: Švihálek (Horák) - Brejcha, Šír, Hes, Poljanyčka, Minář, Uhlíř, Janda, Ječný, Kraus, Rulf, Zdráhal, Kaplan, Vacek, Jenček, Arnošt, Homolka, Freisler, Neuman

    Rozhodčí: Homola - Padevět, Plch
    bahis siteleri