PZ Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Třinec – Zlín 13:8 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
Liberec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | Plzeň – Chomutov 6:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Hr. Králové – Písek 5:2 (kon.) | Pardubice – Letňany 6:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:7 (2:1, 2:1, 2:5)
HC Olomouc
Čtvrtek 15.09.2011, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:31
    Peštuka po chybě domácí obrany trefil břevno za Svobodou.
     
    53:24
    Tlak Vsetína ale přerušila chyba na mordé kterou hasil faulem Tomáš Vašíček - dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:56
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí se ale nevzdávají a dotahují se na kontakt. Kamil Šiafutdinov vybojoval za hostující svatyní puk, vybruslil před Kochtu a následnou přihrávku poslal k protější tyči kde číhal volný DALIMIL ZVONEK. Tomu již stačilo pouze usměrnit puk do branky. Asistence: Kamil Šiafutdinov.
     
    51:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hra se zcela sesypala a hosté přidávají další branku. Dominik Bauer přihrál na mezikruží ALEXI RAŠNEROVI a ten střelu po ledě pokořil Svobodu. Asistence: Dominik Bauer.
     
    49:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hrubě propadlii v útočném pásmu, hosté si v pohledné kombinaci vyšachovali jediného vrátivšího se obránci i brankáře Svobodu a DOMINIK BAUER bez problémů uklidil puk do prázdné branky. Asistence: David Nesvadba.
     
    48:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí sice pokračovali v přesilové hře, místo pojištění náskoku ale inkasovali. Hosté vybojovali puk v útočném pásmu, Šimon Beták přistrčil puk DAVIDU NESVADBOVI a za jeho dělovkou pod víko se Svoboda jen ohlédl.
     
    47:55
    Vsetín vstřelil branku!
    K nájezdu se postavil KAMIL ŠIAFUTDINOV a svůj nájezd provedl s ruskou elegancí. Přistrčil si puk pod brusle, těsně před brankářem provedl bleskovou kličku do forhendu a zakončil puk do prázdné brány.
     
    47:55
    Brankář hostů si ale při svém zákroku pomohl hozením hokejky a hlavní rozhodčí nařizuje trestné střílení.
     
    47:55
    Sami před gólmanem se ocitli Zvonek a Šiafutdinov, druhý jmenovaný ale na puk nedosáhl.
     
    47:35
    Rašner vyloučen za podražení, přesilovku si zahrají Valaši.
     
    46:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přesilovou hru bleskově využívají. ALEŠ JERGL napřáhl z pravého kruhu a propálil brankáře Svobodu. Potřetí v zápase je vyrovnáno. Aistence: Daniel Ziegler.
     
    46:26
    Domácí hráč vyloučen za držení.
     
    46:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zuzaník při rozehrávce nešťastně upadl a hosté toho dokázali využít. První šanci Hanáků ještě Svoboda vykryl, puk se ale odrazil k Vojtěchu Augustinovi, ten přistrčil puk MARTINU KONEČNÉMU na nějž již zývala prázdná brána.
     
    38:11
    Kohout se ujal volného puku, udělal kličku brankáři, jeho bekhendový pokus do odkryté branky ale skvělým zákrokem lapačkou zmařil Kochta.
     
    34:19
    Beták z Olomouce je vyloučen za seknutí Svobody, Ščotka šel domácího domácího brankáře pomstít a obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    34:19
    Obrovský závar před domácí brankou nyní vznikl po drzé akci Betáka. Svoboda ale vychytal nejen jeho ale i výbornou příležitost Augustina, jehož vsetínský muž s maskou vychytal i bez své hole.
     
    31:26
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí využívají druhou přesilovou hru v řadě. Tomáš Surý vypálil od modré čáry a letící puk šikovně usměrnil za záda bezmocného Kochty ROBERT NEUWIRTH. Asistence: Tomáš Surý, Jiří hajda.
     
    31:20
    Nápor Vsetína vyústil v další faul Olomouce. Za podražení je vyloučen Markl.
     
    28:06
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a potřetí v zápase jde do vedení. Střelu Jana Ščotky od modré vyrazil Kochta přímo k DALIMILU ZVONKOVI a ten zblízka neměl problém dorazit puk do odkryté klece. Asistence: Jan Ščotka.
     
    Vrabel vyloučen za hákování. Vsetín si zahraje přesilovou hru.
     
    25:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rukama nohama a hlavně silou nezměrného úsilí nyní dotlačili hostující hráči puk za brankovou čáru. K velké nelibosti domácích hlavní rozhodčí branku uznává. Autorem branky je určen JOSEF FIBRICH. Bez asistence.
     
    21:53
    A naopak to teď budou Hanáci, kdo si zahraje s převahou jednoho hráče. Za nedovolené bránění je vyloučen Neuwirth.
     
    20:35
    K Ostřanskému se odrazil vyhozený puk a olomoucký útočník se řítil sám na Svobodu. Mířil do pravého horního růžku, trefil však jen gólamnovo rameno.
     
    19:26
    Jan Brandýs se dopustil zbytečného sekání v útočném pásmu. První dvacetiminutovku tak dohrají Vsetínští v převaze jednoho muže.
     
    19:03
    Tečované nahození od modré se odrazilo k Tomáši Marklovi, na kterého zývala zcela odkrytá branka. Hostující útočník ale skákající puk promáchl.
     
    14:58
    Hostující brankář Jakub Kochta ukryl puk do lapačky mimo území jemu vymezené a rozhodčí jej proto poprávu trestá dvěma minutami za zdržování hry.
     
    14:48
    Za následnou rozmíšku jsou vyloučeni hostující Vrabel na dvě minuty a Šiafutdinova na 2+2 minuty - oba hrubost.
     
    10:04
    Vsetín vstřelil branku!
    Hosté již byli na ledě v pěti, ve zkrácené přesilovce ale sami inkasovali. Domácí bek JOSEF ZUZANÍK si to neohroženě zamířil mezi tři hostující hráče, prohodil si mezi nimi puk a pak bekhendem po ledě pokořil i brankáře Kochtu. Bez asistence.
     
    8:13
    Síly na ledě se ale rychle vyrovnávají. Domácí Martin Kohout je potrestán lavicí hanby za sekání.
     
    7:46
    Brandýs (OLO) vyloučen za krosček.
     
    7:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce Hanáci vyrovnávají. Puk se přes Martina Konečného a Šimona Betáka dostal až k VOJTĚCHU AUGUSTÝNOVI, který zblízka pokořil Svobodu. Asistence: Šimon Beták, Martin Konečný.
     
    4:52
    Hostující Nesvadba vyloučen za hrubost, Vsetín si vyzkouší první početní výhodu v zápase.
     
    2:59
    Vsetín vstřelil branku!
    Hostující vyhození zachytil na útočné modré Michal Hryciow, poslal puk před branku, kde se v nastalém zmatku nejlépe zorientoval MARTIN KOHOUT a pohotově doklepl puk do brány. Asistence: Josef Zuzaník, Michal Hryciow.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 3. Kohout (Zuzaník, Hryciow), 11. Zuzaník, 29. Zvonek (Ščotkovu), 32. Neuwirth (Surý, Hajda), 48. Šiafutdinov, 52. Zvonek (Šiafutdinov) - 8. Augustýn (Beták, Konečný), 26. Fibrich, 47. Konečký (Augustin), 47. Jergl (Ziegler), 49. Nesvadba (Beták), 50. Bauer (Nesvadba), 52. Rašner (Bauer)


    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hajda, Hryciow, Vašíček T., Vašíček V, Zuzaník, Gaila, Ščotka - Zvonek, Surý, Neuwirth, Stupka, Forch, Kohout, Stodůlka, Hrňa, Helešic, Kuchařík, Grygar, Šiafutdinov
    HC Olomouc: Kochta (Řoutil) - Brančík, Ziegler, Paksi, Hradil, Majer, Rašner, Brandýs, Nesvadba - Markl, Vrabel, Beták, Jergl, Fibrich, Konečný, Ostřanský, Hradil, Bauer, Augustin, Nedopil, Peštuka.
    bahis siteleri