Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 5:2 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:1 (kon.) | Kladno – Sparta 3:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 18.09.2011, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rozhodující samostatný nájezd proměnil ONDŘEJ KRATĚNA.
     
    50:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Střela přesně pod víko JIŘÍHO BURGERA a nedůsledná plzeňská obrana mají za následek vyrovnaný stav! Asistence Tomáš Kudělka.
     
    28:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak když to nevyšlo v přesilovce, povedlo se to už v plném stavu Vítkovických na ledě. Kovář přihrál FRANTIŠKU KABERLEMU zpoza branky mezi kruhy a plzeňská obranná akvizice se v prvním duelu uvádí nejlepším možným způsobem. Asistence Jan Kovář.
     
    21:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ukázková plzeňská kombinace a máme vyrovnáno! Hlinka přihrál nikým nehlídanému JANU KOVÁŘOVI a ten neomylně trefuje. Asistence Jaroslav Hlinka, Ondřej Kratěna.
     
    18:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak na švestkách je nachytán i Roman Málek. PAVEL MRŇA prakticky ze středového puntíku stříleným nahozením posouval hru do vítkovického pásma a gólman hostů tak trochu zaspal. Asistence Nicolas St. Pierre.
     
    1:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak takhle si indiáni start sezóny rozhodně nepředstavovali a nejméně asi Adam Svoboda v brance domácích. Hlinka přihrál PETERU HÚŽEVKOVI, ten jen co přejel červenou čáru, vystřelil... A Svoboda jeho polonahození, polostřelu zaregistroval, až když se mu třepetala v síti. Asistence Michal Hlinka.
     
    0:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak to byla rychlost, dámy a pánové! Jedno nedůrazné vyhození plzeňských beků nabilo vítkovickému CTIRADU OVČAČÍKOVI, který neomylně trefuje růžek branky. Bez asistence.
    Marken.cz

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 19. Mrňa (St. Pierre), 22. Kovář (Hlinka, Kratěna), 29. Kaberle (Kovář), 65. Kratěna - 1. Ovčačík, 2. Húževka (Hlinka), 51. Burger (Kudělka)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kinrade, Kaberle, Frolo, Růžička - Heřman, Mrňa, Vostřák, Kratěna, Vlasák, Straka, Kovář, Pitule, Duda, Hlinka, Petruška, Johnson, Stránský.
    HC Vítkovice Ridera: Málek - Malík, Voráček, Trnka, Rehák, Sloboda, Punčochář, Ovčačík, Kudělka - Káňa Jan, Svačina, Hlinka, Šedivý, Húževka, Štefanka, Strapáč, Pohl, Klimek, Káňa Tomáš, Sýkora, Burger.

    Rozhodčí: Minář, Turčan - Pešek, Jelínek

    Diváci: 6461
    bahis siteleri