Sparta B – Jihlava 1:2 (kon.) | Ústí n. L. – Táborsko 2:1 (kon.) | Znojmo – Bohem. Pr. 0:2 (kon.)
Vlašim – Brno 1:1 (kon.) | Opava – Karviná 3:2 (kon.) | Zlín – Most 2:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:2 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 24.09.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    83
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mladým sparťanům se přeci jen podařilo skórovat! V pokutovém území se do střelecké pozice probojoval Nádeníček a překonal Uvarenka.
     
    62
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté dostávají k dispozci téměř zdarma vstřelenou druhou branku! Doležal upadl při zpracování míče, čehož využil Tecl k úniku směrem ke Kamenárovi, domácí obránci jej ještě stačili vytlačit ze střelecké pozice, ovšem mladý jihlavský střelec si všiml rozběhnutého Mešanoviče, předložil mu přesný pas před odkrytou branku a bosenský forvard mířil přesně do horního rohu!
     
    17
    Jihlava právě vstřelila branku!
    O pár chvil později už se ale skutečně povedlo hostům otevřít skóre! Centr do pokutového území se po Mešanovičově hlavičce odrazil v závaru před brankou od jednoho ze sparťanů k novopečené jihlavské posile a někdejším středopolaři sparťanské rezervy Jungrovi, jenž neměl problém dorazit míč do odkryté branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 83. Nádeníček - 17. Jungr, 62. Mešanovič

    Karty:   8. Doležal (SPB), 79. Tomášek (SPB) - 30. Karlík (JIH)


    AC Sparta Praha B: Kamenár - Sus, Doležal, Tomášek, Frýdek - Jeřábek (46. Sýkora), Abena (83. Jirásek), Rada, Podaný (73. Polom) - Putz, Nádeníček
    FC Vysočina Jihlava: Uvarenko - Karlík, Tlustý, Komárek, Šilinger - Gabriel, Velický, Jungr, Vaculík (85. Dolejš) - Mešanovič (69. Sedláček), Tecl (90. Kučera)

    Rozhodčí: Kovařík - Marek, Tacina

    Diváci: 355
    bahis siteleri