Sparta B – Jihlava 1:2 (kon.) | Ústí n. L. – Táborsko 2:1 (kon.) | Znojmo – Bohem. Pr. 0:2 (kon.)
Vlašim – Brno 1:1 (kon.) | Opava – Karviná 3:2 (kon.) | Zlín – Most 2:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
0:2 (0:0)
Bohemians Praha
Sobota 24.09.2011, 16:30 • Městský stadion, Husovy sady - Znojmo • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    To je ze Znojma vše, pěkný zbytek sobotního večera a na počtenou. (18:23:18)
     
    Zatímco Znojmo se po prohraném zápase tabulkou propadne, Bohemians Praha budou čekat na večerní utkání Zlína. Prozatím se osamostatnili na čele druholigové tabulky.
     
    Hvězda utkání podle onlajny.cz:

    Těžko vybírat, nikdo výrazněji nevyčníval. Volím tedy celou obranu Bohemky, který pustila domácí jen do jedné nebezpečné střely na bránu. Brankář Winter tak prodloužil svoji neprůstřelnost na 449 minut. Obrana v čele s ním, Drskem a Flachbartem bude letos těžko k překonání.
     
    Okamžik utkání:

    Určitě první branka utkání v 56. minutě z kopačky Jandy. Bohemka si pak zkušeně vedení pohlídala a Znojmo do ničeho nebezpečného nepustila.
     
    O zápasu tedy musel rozhodnout druhý poločas, Bohemka sice neměla takovou poziční převahu jako v půli první, ale vstřelila dvě branky, a to bylo důležité. Tou klíčovou se stala Jandova branka z 56. minuty. Znojmo pak klíč na vyrovnání nenašlo, Bohemka mu toho v obraně moc nedovolila.
     
    Konec zápasu.
     
    90+
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Na závěr utkání parádní akce Bohemky. Jeden z hostujících hráčů dostal na pravé straně kolmici za obranu. Poté poslal pěkný pas na druhou stranu na Ibeho. Ten ještě posunul na PATRIKA MIŠÁKA, jenž se pak trefil přesně k levé tyči.
     
    90+
    Rozhodčí nastaví pouze jednu minutu nad rámec základní hrací doby, to je mrzký čas pro Znojmo na vyrovnání.
     
    90
    Dlouhý pas Oklešťka, který však nebyl přesný a ze sektoru hostí se ozývá v podání trumpet Yellow Submarine, což dokumentuje dobrou náladu Pražanů.
     
    89
    Na posledních pár minut se ještě do hry podívá Stanley Ibe, který nahradí Petra Jandu.
     
    88
    Vypadá to, že utkání už se dohraje za současného stavu, Znojmo totiž nemá žádný tlak a navíc teď přichází ofsajd Hnaníčka.
     
    86
    Jeden z hráčů Bohemky teď šetřil čas u rohového praporku a pak sehrál herecké představení, které rozhodčí ohodnotil odpískaným faulem v neprospěch Znojma.
     
    86
    Tomáš Okleštěk teď dokumentoval útočnou snahu Znojma, při převzetí míče totiž uklouzl. Domácím se v posledních minutách vůbec nedaří.
     
    85
    Patrik Mišák se ihned prezentoval dobrým průnikem, následná střela zpoza šestnáctky se mu ale moc nepovedla, mířila totiž doprostřed brány.
     
    84
    Druhé střídání na straně Bohemky. Ze hry odchází Tomáš Fenyk, jehož nahradí Patrik Mišák.
     
    83
    Hm, hosté rychle rozehráli po faulu Znojma. Duchnič dostal míč na hranici ofsajdu na pravou stranu a řítil se sám na Hrubého. Udělal mu kličku, jeho gólovou střelu však vykopl z brankového čáry Yonov. Hrubý se pak hodně hněval na pomezního rozhodčího.
     
    81
    Vzápětí střídají i domácí. Ofenzivu posílí Dominik Krhut, který nahrazuje obránce Romana Švarce.
     
    80
    Bohemka poprvé střídá. Olega Duchniče nahrazuje Michal Škoda.
     
    78
    První žlutá karta i pro Znojmo. Vysloužil si ji stoper Zdeněk Mička.
     
    78
    Pacanda poslal přihrávku do vápna na Lacko, ten byl však v obležení dvou hostujících hráčů. O balón přišel a hned jak se tak stalo, tak na vše rezignoval a ztratil zájem o hru, i když mohl dále pokračovat v napadání.
     
    77
    Znojemská střela z hranice šestnáctky, se kterou však neměl Winter žádné problémy a stále protahuje svůj čas bez inkasované branky.
     
    76
    Teď mohla přijít možnost. Pas do vápna na Pacandu, těsně před ním však výborně zasáhl Penc, který nechal na místě i pěkný drn, zřejmě asi aby si každý jeho vynikající zákrok každý pamatoval.
     
    75
    Další standardka Bohemians, která oddaluje možný tlak Znojma, který zatím nepřichází a nepřichází.
     
    74
    Zblokovaná střela Macháčka a na druhé straně v ofsajdu nachytaný Milan Pacanda. Možná by to chtělo ze strany Znojma ještě posílit útok, domácí už nemají, co ztratit.
     
    73
    Bohemka rozložila před znojemskou šestnáctkou ležení. Ale nic z toho. Znojmo nemělo s bráněním problém.
     
    72
    Mička fauloval a Bohemka měla možnost standardní situace, tu sice nevyužila, následně však o míč přišel Lacko a hosté znovu získali míč do své moci.
     
    71
    Milan Pacanda se dnes konečně dostal ke střele, zpoza vápna ale přece jen mířil nepřesně.
     
    70
    Nad hlavami nám krouží horkovzdušný balón, následně i rogalo. Znojemští fanoušci by ale raději viděli gól v síti Václava Wintera. Střížkovští příznivci to mají pochopitelně naopak.
     
    69
    ...rohový kop šanci nepřinesl, ale do brejku mohli jít hosté. Ovšem nikterak se neprosadili a čas jim pomalu svižným tempem utíká.
     
    68
    Očovan se řítil do vápna, kde ho ale dobře stínoval Mička. Po chvíli hry pak nepřesně přihrával Švarc, čímž vyslal dopředu Fenyka. Jenže hostům se vhodné situace moc využít nepovedlo, alespoň vybojovali rohový kop...
     
    67
    Znojmo pochopitelně zvětšilo svoji aktivitu, ale k žádné tutovce, či solidní střele se ještě nedostalo. Bohemka si v obraně počíná zkušeně.
     
    65
    První střídání a na straně domácích. Do hry přijde Radomír Trnovec, jenž vystřídá Jiřího Zifčáka. Nevím úplně, jaký je záměr znojemských trenérů, zřejmě chtějí využít výšku Trnovce při centrech a standardních situacích.
     
    65
    Znojmo se mezitím dostalo k rohovému kopu, který ale šanci nepřinesl. Domácí se dožadovali dalšího rohu, ale rozhodčí byl neoblomný, nepřesvědčil ho ani kapitán Yonov.
     
    64
    Yonov teď skončil po faulu až na tartanu. Rozhodčí sáhl pro žlutou kartu, kterou dostává Tomáš Fenyk
     
    63
    Centr Flachbarta do vápna k šanci nevedl, to ale nyní nemusí hosty příliš mrzet, oni jsou ti, kdo jsou ve vedení. Pojistka by jim ovšem určitě přišla vhod.
     
    62
    Winter trochu nepřesně odkopl, takže Hnaníček mohl hlavičkovat přímo na Oklešťka. Tomu nabíhal na levém křídle Pacanda, ale znojemský záložník se zbytečně ukličkoval, když šel do tří hráčů.
     
    61
    Nepřesná Hnaníčkova přihrávka, na jeho omluvu však nutno podotknout, že už byl v tísní a přihrát na volného Zifčáka měl tak značně stíženo.
     
    60
    Lacko našel kolmicí ve vápně Hnaníčka, ten byl ale v obležení hostujících hráčů a nakonec nevybojoval ani rohový kop. Znojmo má ale na vyrovnání ještě plných třicet minut.
     
    59
    Teď však v útoku hosté a jejich standardní situace, po které končí míč v náručí Vlastimila Hrubého.
     
    57
    Pro Znojmo to teď bude hodně těžké. Otáčet zápasy totiž příliš neumí, navíc bude muset všechny své síly do útoku.
     
    56
    Bohemians Praha právě vstřelili branku!

    Po pravé straně se přes Mičku prohnal do vápna Duchnič, který nakonec i dokázal vypálit ke vzdálenější levé tyči. Brankář Hrubý střelu dobře vyrazil. K odraženému míči se ale dostal PETR JANDA a ten už mířil přesně.
     
    55
    Úplně volný Fenyk na pravé straně, ovšem hned k němu přiběhl Roman Švarc a připsal si další dobrý obranný zákrok. Na trávníku se teď nic podstatného neděje a tak vzbuzuje emoce u diváků pouze rozhodčí.
     
    54
    Švarc musel zabrat, aby míč odehrál do autu před rychlým Fenykem. Znojemský obránce si zatím svoji úlohu plní velmi dobře. Pokud by nebyl zraněný Sukup, hrál by na jeho místě on.
     
    53
    ...nyní znovu Mička, ale rozhodčí píská znojemský faul ve vápně, navíc Mička stejně mířil jen do boční sítě.
     
    52
    ...tentokrát si Pacanda vybral Yonova, který se ale ocitl na zemi a následně věnoval nevěřící pohled rozhodčímu, další roh...
     
    52
    ...na roh si nabíhal Mička, ale před ním zasáhla obrana Pražanů další roh...
     
    51
    Okleštěk na pravé křídlo na Zifčáka, následoval přetažený centr na zadní tyč, kde číhal Pacanda, ještě před ním však jeden z hráčů Bohemky míč odvrátil na roh...
     
    50
    Znojmo kombinuje u půlící čáry a postupná postupná souhra vedla až k tomu, že se k míči dostal Pacanda a svojí vytříbenou technikou prošel až do vápna. Střelu mu však hostující obranu nepovolila.
     
    49
    Duchnič nastartoval svoje dynamo, ale bohužel ke smůle hostí zahnal následným centrem na pravé křídlo Fenyka do autu. To je velká škoda pro Bohemka, celá situace vypadala zprvu velmi dobře.
     
    48
    Vlastimil Hrubý rozmýšlel, co s míčem. Nakonec s ním popoběhl ven z vápna a poslal pas na levé křídlo, odkud přišel centr do vápna. Tam se však nikdo ze znojemských hráčů k míči nedostal.
     
    47
    Mička si poradil v hlavičkovém souboji s Duchničem, zatím provází začátek půle řada nepřesností. A je to spíše taková překopávaná.
     
    46
    Přestávka žádné změny v základních sestavách nepřineslo. Stejně tváře jako v první půli tedy pobíhají na trávníku i teď. Druhou pětačtyřicetiminutovku odstartovalo výkopem Znojmo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V první půli měli po většinu času územní převahu hosté. Domácí výrazněji potrápili Bohemku až v závěru poločasu. Šance jsme však všeho všudy viděli pouze dvě a to střely hostujícího Očovana a domácího Zifčáka.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Duchnič fauloval Yonova, který toho dnes hodně schytává a nyní musí být i ošetřen za postranní čarou.
     
    44
    Pražané rozehrávají postupný útok od své brány, ale do útoku už se jim moc nechce. Každá chyba teď může mít fatální následky pro celé utkání.
     
    43
    Hosté se vymanili z menšího znojemského tlaku a teď jsou to znovu oni, kteří trápí domácí. S další standardkou si musel poradit Hrubý, který míč vyboxoval do bezpečí.
     
    42
    ...trestný kop zahrával Drsek a jeho technická střela skončila hodně nad Hrubého brankou.
     
    41
    ...rohový kop domácích nepřinesl šanci očekávané straně, ale Bohemce. Dopředu se jako blesk řítil Peter Očovan a zhruba sedm metrů před velkým vápnem ho fauloval Lacko. Možná mohla přijít i žlutá pro znojemského záložníka, ovšem nestalo se tak...
     
    40
    Vašíček se dostal do vápna a byl tam chvíli sám. Za cenu sebeobětování mu však možnou šanci výborným obranným zákrokem zmařil Michal Demeter...
     
    39
    Znojmo je v posledních chvílích lepší. Oklešťkův centr do vápna lízl lehce Vašíček a míč málem doputoval až k Zifčákovi. Nakonec se hosté ubránili.
     
    38
    Osmatřicátá minuta přinesla první žlutou kartu utkání, kterou vidí za zbytečný faul hostující útočník Peter Očovan.
     
    38
    ...další roh zprvu nic nepřinesl, ale po krátké chvíli se na pravé straně vápna dostal k míči Zifčák a vyslal ostrou ránu na Wintra, který musel prudký míč vyrazit.
     
    37
    ...Pacandův centr mířil hodně směrem k bráně a nebylo to vůbec špatné, Mičkovi nechybělo moc, nakonec se ale k hlavičce nedostal, bude to další roh...
     
    37
    Nyní však sledujeme pasáž, která patří domácím, po dalším centru, který byl zblokovaný, následuje rohový kop...
     
    36
    Vašíčkovi se dnes moc nedaří. Na levém křídle měl prostor pro centr, ten se mu ale vůbec, ale vůbec nepovedl. Pro Znojmo je to škoda, tak často se v útoku neobjevuje.
     
    35
    Okleštěk se sice na levém křídle zbavil kličkou Flachbarta, jeho následný centr ale nikoho ze Znojemských nenašel.
     
    34
    Po dlouhém autu Střížkovských do vápna přišel faul na domácího kapitána Yonova a bude se tak odkopávat od znojemské brány.
     
    33
    Centr do vápna, kde se jako stožár do výšky vyhoupl Yonov a bezpečně míč odhlavičkoval. Hosté ale stále u míče a pokusí se vymyslet úspěšný recept na znojemskou obranu.
     
    32
    Na druhé straně odpověď Bohemky, jenže střela šla hodně nad Hrubého branu, ten se jí tak nemusel příliš zabývat.
     
    31
    Teď ovšem přidal druhou střelu mezi tři tyče a první na Wintra Hnaníček. Jeho pokus v ně vápna ovšem nebyl nebezpečný, ani nikterak důrazný. Znojemský záložník to jistě zamýšlel trochu jinak.
     
    30
    Máme za sebou třicet minut utkání a zatím jsme viděli pouze jednu střelu mezi tyče, kterou měl na svědomí Očovan. To byla také doposud největší šance utkání.
     
    29
    Lacko zoufale rozhazoval rukama, protože neměl komu dát míč. Nakonec si narazil se Zifčákem a přihrál k Pacandovi. Po krátší rozehře ovšem končí balón v autu.
     
    28
    Drsek posílal dlouhý pas na Duchniče, jenže ten byl dobře ustrážen Hříbkem. Znojmo mohlo následně jít dopředu, ale zastavilo ho nepřesnost v rozehrávce.
     
    27
    Míč v moci brankáře Hrubého, který nemá důvod nikam výrazně spěchat. Nakonec odkopává někam deset metrů za středový kruhu, kde přichází faul Znojma.
     
    26
    Znojemští fanoušci se teď hodně zlobí na pomezního rozhodčího, stejně jako Roman Hříbek. Zdálo se jim, že sudí upřel domácímu týmu aut u branky hostí.
     
    25
    Bohemka po faulu Znojma znovu usazena na jeho půli, jenže probít se do šance stále nemůže. Znojmo zatím brání až na výjimky dobře. Teď zabránila ve průchodu i Očovanovi, i když už byl ve vápně. Jsou to sice leckdy zákroky riskantní, ovšem zatím čisté.
     
    24
    Pro domácí nyní škoda, že si Lacko nerozuměl s Vašíčkem. Chtěl mu směřovat kolmici,jenže poslal ji trochu jinam než znojemský útočník očekával.
     
    23
    Jeden ze znojemských fanoušků se hlasitě dožadoval zlepšené hry svého týmu. Domácí to ale dnes nebudou mít lehké, přece jen hrají proti prvnímu týmu tabulky a donedávna ještě prvoligovému celku.
     
    22
    Tentokrát si oba hráči role vyměnili, Očovan fauloval Mičku, pokud by mu jeho zákrok prošel, měl by dobrou možnost na ohrožení znojemské branky.
     
    21
    Očovan faulovaný na středové čáře Mičkou, hosté ale dlouhý pas na bránu Znojma neposlali a rozehrávají opět klidný postupný útok.
     
    20
    Bohemka si nyní dala trochu piánko a kombinuje u své branky, aby pak hru nečekaně zrychlila, ale postup přes pravou stranu nebyl úspěšný.
     
    19
    Znojmo přežilo těžký okamžik a vydává se do útoku, Hříbek opět směřoval svoji přihrávku na Vašíčka, který bude častým terčem svých spoluhráče. Ten se ale nedokázal odpoutat od svého strážce.
     
    18
    ...Samozřejmě, že s k míči postavil Pavel Grznár, který tyto situace ovládá. Jeho technická střela skončila těsně nad břevnem, Hrubý míč jen kontroloval.
     
    17
    Nebezpečí pro Znojmo, Flachbart pronikal směrem ke znojemskému vápnu a těsně před ním byl faulovaný. To bude hodně nebezpečná standardka pro hosty...
     
    16
    Stále mají o chlup navrch hosté, Znojmo zatím čeká na brejky a pozorně brání, uvidíme, jestli se jim tento přístup vyplatí.
     
    15
    Celé útočné snažení hostů skončila střelou Pavla Grznára, který má v noze dobrou techniku. Tentokrát se ale jeho rána točila od brány, takže z toho nic nebylo.
     
    14
    Rohový kop i na druhé straně a znovu pozorná obrana domácích. Hosté ale byli stále u míče a Pavel Drsek měl ve vápně dostatek prostoru a nebýt výborného obranného skluzu jednoho ze znojemských hráčů, mohlo být pro Jihomoravany hodně zle.
     
    13
    ...rohový kop nic nepřinesl, míč se potom ještě dostával k Yonovovi, který ho vracel do chumlu těl, ale žádný z domácích hráčů se k němu nedostal.
     
    12
    ...rohový kop byl Znojmem ubráněn a po chvíli se domácí mohli řítit do brejku. Pacanda s Vašíčkem byli poměrně zapomenuti hostující obranou a málem se řítili skoro sami na brankáře Wintra. Jenže Vašíček nezpracoval míč, který tak skončil právě u Wintra. Ten kvůli malé domů nemohl vzít míč do rukou a tak musel tísněn Vašíčkem odehrát na roh...
     
    11
    Ale pozor! Peter Očovan napřáhl zpoza vápna a jeho přízemní střelu k levé tyči musel brankář Hrubý vyrazit na rohový kop, tak to byla první nebezpečná situace v utkání...
     
    10
    Utkání trochu připomíná poslední zápas domácích se Sezimovým Ústím, tam měli také hosté ze začátku převahu, ovšem nakonec prohráli.
     
    9
    Další útok Pražanů po levém křídle, ale opět ubráněný, Yonovovi se ale zrovna nepovedl odkop a míč skončil v autu. Znojemský kapitán se svým spoluhráčům ihned omlouval.
     
    8
    Pacanda v obležení tří hráčů u půlící čáry, dokázal však přihrát a následně byl faulovaný. Následná standardka našla vepředu Vašíčka, jenže ten byl proti přesile sám.
     
    8
    Za přihrávkou za obranu mířil Očovan, jenže byl hlídaný stoperem Yonovem, který ve spolupráci s brankářem Hrubým celou situaci bez problému vyřešil.
     
    7
    Bohemka rozehrává v klidu od své brány a na následný pas na levé křídlo si nabíhal Janda, jenž přihrávka se k němu vůbec nedostala. Hosté to tak musí zkoušet znovu.
     
    6
    Domácí se vymanili z obrany a teď se sami pokoušejí kombinací dostat k brance Wintera, hosté je ale nepouštějí za středový kruhu, navíc teď přichází faul Znojma.
     
    5
    Bohemka zatím jednoznačně aktivnější a má i poziční převahu. Na bránu však Pražané ještě nevystřelili a Vlastimil Hrubý je tak bez práce.
     
    4
    ...rohový kop byl hodně přetažený a tak neměl nárok na úspěch, ale Znojmo opět jen odkopává míč na půlku hostů a ti se znovu vydávají do útoku.
     
    4
    Znojmo se musí bránit, z nebezpečí musel odkopávat Roman Švarc, jenž dnes nahradil zraněného Sukupa. Hosté ale stále v náporu a budou mít k dispozici první rohový kop...
     
    3
    Grznár se probíjel po levé straně hned přes tři znojemské hráče a vybojoval alespoň autové vhazování. Po něm přišel centr do vápna, který našel bezchybného Zdeňka Mičku.
     
    2
    Yonov hledal dlouhým pasem na hrotu útoku Vašíčka, ten byl ale zahnán až k postranní čáře a míč už na hrací ploše nestihl, u míče tedy Bohemka.
     
    1
    Zápas jako první začali hosté a vrhli se ihned dlouhým nákopem dopředu, zastavil ho Zdeněk Mička a i Znojmo se vydalo po levé straně do útoku. Okleštěk ani po něm Hnaníček se však neprosadili.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy za zvuku tradičních trubek hostujících fanoušků nastupují na hrací plochu. Vypadá to na dobrou atmosféru ze strany příznivců Bohemky.
     
    Pro Znojmo dnes začíná série atraktivních domácích utkání. Po Bohemce to bude za čtrnáct dní Zbrojovka Brno a pak přijede v rámci poháru pražská Sparta.
     
    Do sestavy Znojma se vrací po zápasové absenci zaviněné menším zraněním Milan Pacanda, naopak chybí obránce Sukup, jehož v obraně nahradí Švarc. Bohemce bude k dispozici po čtyřech absencích konečně kapitán a stoper Pavel Drsek. Chybí naopak obránce Křižan i kanonýr Daniel Huňa.
     
    Ještě jednou pěkný den ze Znojma, i zde panuje krásné Babí léto a tudíž ideální fotbalové počasí.
     
    Úvodní sestavy:

    1. SC Znojmo: Hrubý - Hříbek, Mička, Yonov (K), Švarc - Okleštěk, Lacko, Hnaníček, Zifčák - Pacanda, Vašíček.

    Náhradníci: Doleček, Trnovec, Krajičič, Podzemský, Krhut, Lukáš.
    Trenér: Bohumil Smrček

    Bohemians Praha: Winter - Grznár, Drsek (K), Penc, Flachbart - Fenyk, Macháček, Demeter, Janda - Duchnič, Očovan

    Náhradníci: Šebek, Mišák, Lencevič, Ibe, Novotný, Škoda.
    Trenér: František Barát.

    Rozhodčí: Tomáš Adámek - Petr Slavík, Pavel Peřina.
     
    Neprůstřelnost brankáře Bohemians

    Václav Winter už 359 minut nemusel lovit míč ze sítě, což jsou bez minuty čtyři kompletní zápasy. Navíc už pětkrát udržel čisté konto. Rekord v počtu nul ve druhé lize drží Jaromír Blažek, jenž jich měl v dresu vršovické Bohemky 22. Bylo to v sezóně 1998/99.
     
    Znojmo - Někteří odborníci ho pasovali do bojů o záchranu, ba přímo i na sestup. Jihomoravané však navzdory tomu bojují na opačném konci tabulky. Momentálně jsou šestí a v minulém kole bodovali v Opavě, což už samo o sobě o něčem svědčí. Sezóna je však teprve na začátku a cíl je stále stejný, hrát klidný střed tabulky.
     
    Bohemians Praha - Zkušený silný kádr v kůži nováčka. Od pádu z 1. ligy do ČFL zůstal tým stejný. Není tedy divu, že následoval rychlý postup do druhé ligy, kterou nyní Pražané společně se Zlínem vedou. A jak už bylo řečeno, překvapení to určitě není. Střížkovští totiž disponují velice kvalitními hráči.
     
    Pěkný sobotní den, vítáme vás u on-line přenosu z druhé fotbalové ligy mezi Znojmem a Bohemians Praha. Utkání začíná v 16:30.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 56. Janda, 90+. Mišák

    Karty:   78. Mička (ZNO) - 38. Očovan (BOP), 64. Fenyk (BOP)


    1. SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Mička, Yonov (K), Švarc 81. Krhut) - Okleštěk, Lacko, Hnaníček, Zifčák (65. Trnovec) - Pacanda, Vašíček.
    Bohemians Praha: Winter - Grznár, Drsek (K), Penc, Flachbart - Fenyk (84. Mišák), Macháček, Demeter, Janda (89. Ibe) - Duchnič (80. Škoda), Očovan

    Rozhodčí: Tomáš Adámek - Petr Slavík, Pavel Peřina

    Diváci: 819
    bahis siteleri