Šumperk – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:2 (kon.)
Písek – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Beroun 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Olomouc 4:1 (kon.)
Most – Hr. Králové 1:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 01.10.2011, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Do opuštěné brány mohl pečetit havlíčkobrodské vítězství ze středního pásma Semorád, jenže byl zastaven za hranicí pravidel. Za podražení dostal 2 minuty Čachotský (JIH).
     
    56:01
    Kolafa (JIH) a Semorád (HBR) současně vyloučeni za sekání.
     
    54:53
    Začíná se nám povážlivě přiostřovat na obou stranách. Dobrovolný (JIH) dostává 2 minuty za sekání.
     
    52:30
    Ostrý zákrok předvedl v rohu obranného pásma A. jelínek (HBR), jenž si posedí za katrem kvůli držení protihráče.
     
    45:42
    Podobně jako ve 2. třetině začíná mít výrazně navrch Dukla, který si zahraje přesilovou hru. Její útočné snažení přerušil nedovoleně Štěpánek (HBR), který dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    37:28
    Maliník (JIH) to přehnal s důrazem v útočném pásmu a provinil se hákováním, za což si odsedí 2 minuty. Rebelové měli ponechanou dlouho výhodu, ale nic nevymysleli.
     
    35:12
    Ficenc vypálil tvrdě od modré čáry a trefil Nerudovy betony. Brodský brankář si proti této ráně vyjel z brankoviště a následně musel likvidovat hodně nepříjemnou a razantní dorážku z hole Hodka, jenž se opřel na vrcholu kruhů do puku, když vymrštil vzhůru svou lapačku a přerušil hru!
     
    34:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají svou přesilovku a znovu se ujímají dvoubrankového náskoku! Ladislav Rytnauer poslal kotouč na okraj levého kruhu, kde vypálil bez přípravy JAN PAVLÍK a nechytatelně trefil vzdálenější horní roh Novotného branky! Asistence: Ladislav Rytnauer, Václav Meidl.
     
    33:19
    Havlíčkův Brod přesunul hru do útočného pásma, kde protlačil puk do prostoru mezi kruhy, odkud střílel bekhendem dojíždějící Musil kousek vedle horního růžku Novotného svatyně. Na lavici hanby po odpískání usedá Grundmanis (JIH) za sekání.
     
    33:01
    Dukla právě vstřelila branku!

    Zbytečný faul brodského útočníka Fiedlera nakonec hosté využívají ve svůj prospěch a snižují na nejtěsnější rozdíl! Při obléhání brodské brány napřáhl na vrcholu kruhů DANIEL HODEK a nechytatelnou dělovku poslal z velkého nápřahu přesně k pravé Nerudově tyčce! Asistence: Tomáš Ficenc, Adam Pometlo.
     
    31:17
    Fiedler (HBR) se ocitl v přečíslení 2 na 1 s Rytnauerem, jenže nedokázal přesně přihrát a navíc následně v rohu pásma fauloval. obdržel 2 minuty za hákování.
     
    30:48
    Ficenc se nerozpakoval na modré čáře a opřel se vší silou z mohutného nápřahu do puku. Brankář Neruda dokázal zasáhnout betony a při domácích stálo štěstí, protože puk se neodrazil na hůl nikoho z Jihlavských, kteří číhali kolem brankoviště na dorážky!
     
    29:49
    Hokejisté z Jihlavy mají stále navrch. Brodský soubor se nejdříve osvobodil vyhozením na icing, teď dokonce za hranicí pravidel. Polodna (HBR) vyfasoval 2 minuty za vysokou hůl.
     
    29:10
    Tak teď bylo pořádně horko oběma gólmanům. Nejdříve se zapotil brankář Novotný, jenže Musil těžkou nahrávku nestihl v tísni před bránou zpracovat a zakončit. v O poznání lepší pozici se objevil Hodek, který jel volným prostorem na bránu, jenže gólman Neruda si povyjel z brankoviště a před bruslemi zkušeného útočníka hostů zalehl puk!
     
    27:22
    Zábranský ztratil puk při kličce na útočné modré čáře a hosté toho využili k bleskové protiútoku. Hodek přiťukl zadovkou puk za sebou stojícímu Kolafovi, jenž z vrcholu kruhů pálil bez přípravy nad horní tyčku Nerudovy klece!
     
    26:48
    Obrovská šance Jihlavy opět nevyužita. pometlo adresoval krásný pas z pravého kruhu do předbrankového prostoru, kde stačilo jen dobře nastavit hůl Polcarovi. Gólman Neruda uprostřed brankoviště zasáhl svými betony!
     
    21:31
    Dukla zaujala pozice v útočném pásmu, kde si při kombinaci vynutila přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Pavlík (HBR), jenž fauloval za bránou a dostává 2 minuty za držení protihráče.
     
    20:14
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava se poprvé prosazuje a snižuje na dvoubrankový rozdíl! Hosté se nastěhovali do útočného pásma, kde se od Daniela Hodka dostal kotouč k Jiřímu Dobrovolnému, který našel na vrcholu kruhů osamoceného TOMÁŠE KOLAFU, jenž z mohutného nápřahu a bez přípravy trefil přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Jiří Dobrovolný, Daniel Hodek.
     
    19:23
    V rohu pásma to Rebelové přehnali s důrazem. Zbytečné dvě minuty dostává kapitán Morava (HBR), který se provinil držením protihráče.
     
    19:07
    Střídačka Dukly Jihlava obdržela dvouminutový trest za nesportovní chování. Dvě minuty odpykává Polcar (JIH).
     
    19:07
    Hosté se dostali první vstřelené branky, když dostali puk za brankou čáru, jenže už se předtím přerušila hra. Útočníci Jihlavy vyšťourali kotouč až z Nerudovy výstroje. Za držení protihráče dostává 2 minuty obránce Pavlík (HBR).
     
    15:40
    Obrovská šance hostů zůstala nevyužita. Havlíčkobrodská obrana zaspala a do předbrankového prostoru se natlačila hned dvojice útočníků na jediného brodského beka. Před celou situací zaváhal bek Koma, ale jihlavský střelec, zřejmě to byl Pometlo, zblízka o kousek minul tyčku!
     
    15:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zaujali postavení v útočném pásmu, kde si několikrát vyměnili kotouč a dočkali se navýšení svého náskoku! Puk putoval po ose Petr Polodna - Milan Kostourek - DAVID JONÁŠ, přičemž posledně jmenovaný napřáhl mezi kruhy a podél Halmošiho betonů skóroval! Dominika Halmošiho střídá v jihlavském brankovišti Filip Novotný. Asistence: Milan Kostourek, Petr Polodna.
     
    7:23
    Čachotský si sjel s pukem až těsně před brankoviště, jenže zblízka trefil jen uprostřed brankoviště dobře postaveného brankáře Nerudu! Stav je stále 2:0 pro domácí Rebely.
     
    7:23
    Čachotský se ocitl v samostatném úniku a byl evidentně podražen. Sudí nařizuje trestné střílení, k němuž se podle pravidel rozjíždí sám postižený!
     
    7:13
    Na trestnou lavici usedá Mikšovský (JIH) za sekání.
     
    5:16
    Nehození od modré Nerudovi propadlo mezi betony a puk jen těsně minulou pravou tyčku. Teď měli domácí velké štěstí.
     
    3:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda! Němec dojel vyhozený kotouč, přihrál na modrou JAROSLAVU KOMOVI, který nádhernou dělovkou vymetl růžek Halmošiho branky. Rebelové se ve vlastním dostávají do dvoubrankového vedení.
     
    2:49
    A máme tu první vyloučení. Aleš Sova (HBR) si odpyká dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    1:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První akce Rebelů končí gólem. VOJTĚCH NĚMEC dlouho držel puk na holi, obtočil se kolem branky, vybruslil až do prostoru mezi kruhy a střelou zápěstí poslal kotouč mezi Halmošiho betony, který měl pravděpodobně zakrytý výhled. Asistence: Jan Semorád
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 2. Němec (Semorád), 4. Koma (Němec), 16. Jonáš (Kostourek, Polodna), 35. Pavlík (Rytnauer, Meidl) - 21. Kolafa (Dobrovolný, Hodek), 34. Hodek (Ficenc, Pometlo)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Sova, Protivný, Jelínek, Poskočil, Koma, Pavlík "A" - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Jonáš, Fiedler, Němec "A", Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
    HC Dukla Jihlava: Halmoši (od 16. Novotný) - Dobrovolný "A", Ficenc "C", Grundmanis, Kaláb, Drtina, Kolafa, Malena - Hubáček, Bezděk, Zeman, Polcar, Maliník, Krupka, Pometlo, Domin, Mikšovský, Čachotský "A", Jeslínek, Hodek

    Rozhodčí: Jaroslav Kubeš - Tomáš Klein, Přemysl Skopal.

    Diváci: 2478
    bahis siteleri