Kladno – Litvínov 4:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 06.10.2011, 18:10 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vteřinu před koncem dvojnásobné výhody dává Kladno branku. Toman zavezl puk do pásma, vyměnil si puk s Bickem a rychle naservíroval na MICHALA DRAGOUNA, jehož tvrdá rána našla recept na Fraňka. Asistence: Milan Toman, Jiří Bicek.
     
    37:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už to snad nešlo nedát! Bicek se natlačil před Fraňka, ten ho vychytal a pokryl i následnou dorážku, na třetí pokus JANA HLAVÁČE už ale stačit nemohl. Asistence: Jaroslav Kalla, Jiří Bicek.
     
    15:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK LUKEŠ napřáhl z kruhů a jeho bomba, možná s přispěním obránce, skončil přesně pod břevnem! Asistence: Martin Jenáček.
     
    06:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vede o dvě branky. JAROSLAV KALLA se dostal před Fraňka, kterého si doslova "povodil" a poté zasunul kotouč za bezmocného brankáře Litvínova. Asistence: Michal Dragoun.
     
    01:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě se Kladno prosazuje a jde do vedení! Kuchler zpoza branky počkal na MICHALA LUKÁČE a poté mu adresoval přesnou přihrávku před Fraňka. Domácí útočník se poté dokázal prosadit. Asistence: Jiří Kuchler, Jan Piskáček.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 2. Lukáč (Kuchler, Piskáček), 7. Kalla (Dragoun), 38. Hlaváč (Kalla, Bicek), 58. Dragoun (Toman, Bicek) - 16. Lukeš (Jenáček)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Růžička, Skrbek, Procházka, Toman, Lepine, Piskáček, Kolafa - Bicek, Patera, Hlaváč - Kalla, Dragoun, Hovorka - Bílek, Lukáč, Kuchler - Valský, Knotek, Kafka - Melka.
    HC VERVA Litvínov: Franěk (Volke) - Pojkar, Kubát, Jareš, Skuhrovec, Kousalík, Gula, Černošek, Brejčák - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Trávníček, Hanzl, Ručinský - Frolík, Hujsa, Jenáček - Bojer, Gerhát, Majdan.

    Rozhodčí: Hodek, Souček - Kis, Svoboda
    bahis siteleri