Motor ČB – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:0 (kon.)
Litvínov – Plzeň 8:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Neděle 20.11.2011, 15:40 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    30:00
    Mountfield právě vstřelil branku!
    DAVID KUCHEJDA má, stejně jako Mertl, hokejku i ve druhé brance svého týmu. Mertl rozjel akci přihrávkou na Pšurného, ten šikovnou žabičkou předal puk na Kuchejdu a domácí forvard už jen přizvedl puk mimo dosah Hoviho. Asistence: Roman Pšurný, Tomáš Mertl.
     
    20:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    No vida, úvod druhé třetiny a Kometa se prosazuje v oslabení. Jihočeši nechali Hubáčka přihrát na RÓBERTA PETROVICKÉHO, ten dostal od odmácích povolení ke střelbě a zacílení k tyči slavilo úspěch. Asistence: Petr Hubáček
     
    15:43
    Mountfield právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ MERTL potrestal zaváhání hostující obrany. Spolu s Pšurným najížděl proti jedinému obránci Komety. Ten se soustředil na bránění Pšurného a tak Mertlovi nezbývalo než z úhlu zakončit. Hovi situaci podcenil, nepokryl tyč a puk o jeho výstroj zapadl za brankovou čáru. Asistence: David Kuchejda
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 16. Mertl (Kuchejda), 30. Kuchejda (Pšurný, Mertl) - 21. Petrovický (Hubáček)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Kranjc, Novák, Vydarený, Vráblík, Mikuš, Kolarz - Šimánek, Kašpařík, Sailer - Podlešák, Langhammer, Kotalík - Květoň, Červený, Martynek - Kuchejda, Mertl, Pšurný - Pletka.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Žižka, Kováčik, Valach, Ostrčil, Bičánek, Švrček, Malec, Kempný - Hubáček, Čermák, Zohorna, Balej, Svoboda, Pospíšil, Dlouhý, Koreis, Petrovický, Divíšek, Svoboda, Jankovič.

    Rozhodčí: Husička, Minář - Jelínek, Pešek.
    bahis siteleri