Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:9 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 7:9 (kon.)
Písek – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:9 (0:3, 0:3, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 20.11.2011, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Mountfield vítězí v Kotlině rozdílem třídy v poměru 9:1 a připisuje si cenné tři body do extraligové tabulky. Pro Rebely je cenou útěchy alespoň to, že vstřelili branku. Pokud bychom měli vybrat muže zápasu, na brodské straně by se jednalo o střelce jediné branky Lukáše Valu. Z řad Českých Budějovic vybíráme útočníka Ondřeje Šulka, který si připsal 5 kanadských bodů za 4 góly a 1 asistenci. To je pro tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost. Zanedlouho pro vás budu komentovat utkání juniorky Rebelů v derby Vysočiny proti Žďáru nad Sázavou. (13:21:45)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Brankář Vaněček ještě schovává pod svou lapačkou u pravé tyčky nahozený puk z levého kruhu. Buly proběhne za chviličku před jeho svatyní.
     
    59:05
    Do úniku se hnal rozjetý Šafář, ale havlíčkobrodští beci ho důrazně zastavili. Pomalu klouzající puk nakonec dojel do lapačky gólmana Vaněčka.
     
    58:34
    Osmík vypálil tvrdě od modré čáry, ale gólman Kadlec zasáhl pohotově svým ramenem a štiplavý projektil vyrazil. Hosté se okamžitě osvobozují.
     
    57:38
    Mountfield se osvobodil dlouhým vyhozením do Vaněčkovy blízkosti. Rebelové už ale zavezli puk zpět do útočných pozic a obléhají brankáře Kadlece.
     
    57:11
    Za podražení obdržel 2 trestné minuty Šergl (CEB).
     
    56:53
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A potupná desítka je v Kotlině na spadnutí! Už svou čtvrtou brankou blízka vsítil pohotovou střelou ONDŘEJ ŠULEK! Bez asistence.
     
    56:35
    Zápas už se spíše dohrává. Hosté se nikam nehrnou, spíše nechávají hrát soupeře. Rebelové se pokoušejí marně překonat pevnou českobudějovickou defenzívu.
     
    55:49
    Puk mají ve své moci beci Mountfieldu, které v hloubi jejich obranného pole neúnavně napadají brodští útočníci. Obrana Jihočechů však odolává tlaku bez problémů.
     
    54:33
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeský brankostroj neubírá na svých obrátkách, přinesl už osmý gól hostů! Střelu Jiřího Smejkala z bezprostřední blízkosti ještě gólman Vaněček vyrazil betony, ale pro odražený puk si dojel ONDŘEJ ŠULEK a zblízka zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    53:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějobice další vstřelenou brankou získávají zpět ztracený šestigólový náskok! Tomáš Jáchym vyhrál vhazování na ONDŘEJE ŠULKA, který překvapil svou střelou gólmana Vaněčka, jemuž puk u bližší tyčky zřejmě prošel do sítě mezi betony! Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    53:05
    Nguyen přihrál na paty ve středním pásmu Michálkovi. Ten nakonec zpracoval přihrávku a dostal se do útočného pásma, kde však nepřekonal bránící val Jihočechů.
     
    52:15
    Domácí přesunuli hru i s kotoučem do útočného pásma, ale jen na chvíli. Mountfield opět získal puk do své moci a pokračuje v obléhání gólmana Vaněčka.
     
    51:38
    Znovu se dostaly do akce Vaněčkovy betony, které tentokrát vyrazily kotouč vyslaný z prostoru pravého kruhu. Českobudějovická akce pokračuje.
     
    51:19
    České Budějovice přenesly postupnou kombinací hru až do útočného pásma, kde vypálil v prostoru mezi kruhy Jáchym. Puk z jeho hole však doplachtil jen do Vaněčkovy nachystané náruče.
     
    50:23
    Domácí si raději nekomplikovali život v obranném pásmu a vyhodili puk přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly před gólmanem Vaněčkem.
     
    50:15
    Jáchym chtěl vystřelit z mezikruží, jenže trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče. Gólman Vaněček tak tentokrát zasahovat nemusel.
     
    49:35
    Již při hře 5 na 5 napřáhl v prostoru mezi kruhy Osmík a tvrdou ranou prověřil pevnost betonů gólmana Kadlece. Rebelové zůstávají u kotouče.
     
    48:14
    Pěknou ranou z levého křídla se prezentoval rozjetý Vala, jehož střelecký pokus schoval do nastavené náruče gólman Kadlec a přerušil hru.
     
    47:49
    Hosté jsou v plném počtu a začala jejich zkrácená hra v početní převaze. Havlíčkův Brod ubránil obranné pásmo a vyhodil do středu hřiště.
     
    47:25
    Další vyhození Jihočechů doplnil nedovoleným zákrokem v obranném pásmu Krajcigr (HBR), který dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    46:48
    Mountfield si zatím při svém oslabení počíná s velkým přehledem. Vůbec nepouští Rebely do svého pásma, kteří kombinují převážně u své brány.
     
    46:19
    Za havlíčkobrodskou brankou zůstal ležet jeden z domácích hráčů, který byl otřesený po tvrdém souboji. Nakonec je ale v pořádku a sám odjíždí na střídačku.
     
    46:05
    Rebelové s vypětím všech sil nakonec udrželi puk v přesilovkovém postavení a zahrozili prostřednictvím Bláhy, jehož ránu od modré čáry vyrazil pohotově betony brankář Kadlec.
     
    45:41
    F. Bárta (CEB) usedá na trestnou lavici kvůli podražení.
     
    45:34
    Po zásahu brankáře Kadlece, který vyrazil dalekonosnou střelu betony, založili hosté útok. Obrana Rebelů ale zažehnala případné nebezpečí.
     
    44:45
    Brodský muž s maskou nakonec musel zasahovat proti ostré ráně z prostoru mezi kruhy, měl však velmi dobrý výhled a kotouč vyrazil betony do bezpečí.
     
    44:15
    Mountfield se pokouší o rychlou odpověď. Kotouč sice drží na dostřel brankáře Vaněčka, jenže k jeho ohrožení má v tuto chvíli hodně daleko. Musí totiž bojovat s protihráči u mantinelů.
     
    43:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se přeci jen dočkávají gólového úspěchu! Po Rostislavu Klofáčovi se dostal k puku LUKÁŠ VALA a nadvakrát prostřelil gólmana Kadlece, který puk poprvé dokázal vyrazit betony! Asistence: Rostislav Klofáč.
     
    42:34
    Brodský soubor nakonec otupil útočnou snahu svého soupeře, když se ujal puku a vyvezl jej až do útočného pásma. v českobudějovickém brankovišti došlo ke změně, soupeřovým útokům teď bude čelit gólman Kadlec.
     
    42:00
    Havlíčkův Brod je již kompletní, ale i s pěti bruslaři v poli se musí bránit náporu svého soupeře. Gólman Vaněček teď má plné ruce práce.
     
    41:19
    České Budějovice už znovu operují v blízkosti brankáře Vaněčka, který se musí mít před soupeřovými střelci neustále na pozoru. Zatím mu však pomáhají dobře bránící spoluhráči.
     
    40:35
    Po Matouškovu přiťuknutí vypálil od modré čáry Šergl a mířil přesně ke vzdálenější tyčce, jenže gólman Vaněček letící puk skvěle vykopnul od tohoto prostoru svým betonem. Rebelové vyhazují.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Co se týče nesrovnalostí kolem brankářů Havlíčkova Brodu, gólman Vaněček nahradil svého kolegu Brože po 1. třetině.
     
    Také prostřední část je již minulostí. Nabídla zcela totožný obrázek jak první dvacetiminutovka, když opět tahali za delší konec pomyslného provazu Jihočeši. Postupně se trefili Ondřej Šulek, Jiří Smejkal a Tomáš Jáchym, kteří navýšili českobudějovické vedení. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba ve 12:48, vede Mountfield nad Rebely 6:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Jáchymovu střelu od modré čáry tečoval v mezikruží Křikava, ale nasměroval puk jen vedle pravé Vaněčkovy tyčky. Hosté zůstávají v pásmu.
     
    39:29
    Na lavici hanby usedá Mendl (HBR), který se provinil proti hokejovým pravidlům držení protihráče.
     
    39:00
    Brankář Vaněček si pohlídal odražený puk a bez větších problémů jej schoval ve své náruči. Po přerušení hry se bude vhazovat v kruhu po jeho pravici.
     
    38:27
    Osmík nabral po zachycení přihrávky rychlost ve středním pásmu a přebruslil Křikavu, jenže následně byl odzbrojen protihráči při prudké kličce.
     
    37:09
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice střílejí už svou šestou branku! Jiří Smejkal našel přesným pasem v předbrankovém prostoru volného TOMÁŠE JÁCHYMA, který usměrnil puk zblízka za Vaněčkova záda! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    36:57
    Hosté se nahrnuli v hojném počtu do útočného pásma kombinují kolem brankáře Vaněčka. Ten zatím zasahovat nemusel.
     
    36:20
    Sledujeme teď přetlačovanou o puk ve středu pole, která zatím nezná jméno svého vítěze. Puk rychle střídá svého majitele, chvíli jej drží Rebelové, jindy Jihočeši.
     
    35:22
    Českým Budějovicím to zaskřípalo při přechodu do útočné fáze, vyhodily jen na odpískané zakázané uvolnění. Buly po pravici gólmana Sovy.
     
    35:03
    Ondráček nebezpečně číhal v blízkosti modré čáry na přihrávku od svých spoluhráčů, která nakonec přišla. Českobudějovický útočník si ale nezpracoval prudký puk. Zakázané uvolnění.
     
    34:15
    Domácí se mohli dostat do slibného přečíslení 3 na 2, jenže vlastní nepřesností se připravili o puk ve středním pásmu. Založit útočnou akci tak mohou České Budějovice.
     
    33:26
    Nguyen vyslal nahrávkou do trháku Bláhu, ale ten zamíchal s pukem na holi a z levého kruhu jen trefil před sebou stojícího protihráče. hrát mohou Jihočeši.
     
    32:30
    Hosté vyhnali hru z obranného pásma a bojovníci z Kotliny se při pokusu o návrat do ofenzivních pozic nevyvarovali postavení mimo hru.
     
    32:17
    České Budějovice zastavily havlíčkobrodský útok, jenže provinily se vyhozením na zakázané uvolnění. Buly proběhne před gólmanem Sovou.
     
    32:03
    Havlíčkův Brod se dokáže probít do koncovky, ale jeho střely zatím postrádají potřebnou přesnost. Gólman Sova má ve svém brankovišti minimum práce.
     
    31:20
    Jáchym se objevil úplně sám v předbrankovém prostoru, ale při své kličce už se dostal do většího úhlu a z levé strany trefil jen betony gólmana Vaněčka!
     
    30:34
    Rebelové se nakonec probili do útočného pásma na dostřel brankáře Sovy, jenže defenzíva Mountfieldu zapracovala spolehlivě a odrazila hrozící nebezpečí.
     
    30:00
    Havlíčkův Brod se vehementně zkouší protlačit do útočného pásma, ale České Budějovice velmi dobře brání svou modrou čáru. Domácí to mají zatím hodně těžké.
     
    29:20
    Bláha vypálil z prostoru mezi kruhy velmi dobře zápěstím, ale brankář Sova předvedl skvělý zákrok, když vymrštil vzhůru svou lapačku, do níž chytil letící puk.
     
    28:32
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Dominance Českých Budějovic pokračuje a přináší už pátou branku do sítě domácích! Z bezprostřední blízkosti po Ondřeji Šulkovi pálil JIŘÍ SMEJKAL a odrazem o tyčku překonal brankáře Vaněčka! Asistence: Ondřej Šulek.
     
    28:02
    Havlíčkův Brod vyvezl kotouč až do středního pásma, kde chvilku zdržel hru, a následně vyhodil kus černé gumy až do Sovovy blízkosti, kam se musí Mountfield vracet.
     
    27:26
    Havlíčkův Brod zatím dobře brání obranné pásmo, hosté se nedostávají do zakončení. Brankář Vaněček zatím zasahovat nemusel.
     
    26:44
    Za faul loktem odjíždí na lavici hanby Klofáč (HBR).
     
    26:30
    Holub vypálil od modré čáry, ale jeho střela postrádala větší razanci. Gólman Vaněček měl navíc dobrý výhled a puk vyrazil do bezpečí svou holí.
     
    25:59
    Mäki mohl Rebely vrátit zpět do zápasu, jenže z bezprostřední blízkosti nedokázal usměrnit kotouč mimo dosah brankáře Sovy. Hosté zakládají rychlý protiútok.
     
    25:15
    Vala vypálil z dobré palebné pozice v mírném úhlu na levé straně, kde měl dostatek času i prostoru, ovšem trefil jen rameno gólmana Sovy.
     
    24:35
    Brodský muž s maskou teď měl i štěstí, když se kotouč nepříjemně odrazil od zadního mantinelu. Nakonec však díky hbitému pohybu zamezil pohromě.
     
    24:05
    České Budějovice pokračují v tlaku, který havlíčkobrodská družina přerušila jen za cenu zakázaného uvolnění. Buly v brodském pásmu po pravici brankáře Vaněčka.
     
    23:30
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská obrana teď dopřála hostům až příliš mnoho prostoru a ti toho využívají! Kotouč putoval po ose Tomáš Jáchym - Jiří Smejkal - ONDŘEJ ŠULEK, přičemž posledně jmenovaný nedal z bezprostřední blízkosti přesnou střelou gólmanu Vaněčkovi ani tu nejmenší šanci! Asistence: Jiří Smejkal, Tomáš Jáchym.
     
    23:00
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, ale zde nemají zdaleka puk pod kontrolou. Neustále o něj musejí svádět souboje u mantinelů, do zakončení se neprotlačují.
     
    22:20
    Havlíčkův Brod mohl zkorigovat nepříznivý stav zápasu a ukrojit část ze svého manka. Obrana českých Budějovic zažehnala ale nebezpečí dříve než mohl někdo z předbrankového prostoru vystřelit.
     
    21:49
    Jihočeši nebezpečně operovali kolem brodské brány, jejich útočnou aktivitu na chvíli přerušil až gólman Vaněček, jenž přerušil hru, když schoval odražený puk pod lapačkou.
     
    21:25
    Zatím sledujeme především tuhý boj o střed pole. V urputné přetlačované zatím nemá navrch ani jeden z týmů, puk se stále potuluje ve středním pásmu.
     
    20:34
    Omlouvám se za chybu. V brance Rebelů je zřejmě od úvodních minut gólman Vaněček. Hosté se provinili postavením mimo hru, buly ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla jednoznačně příznivěji pro hosty z Českých Budějovic, kteří svou útočnou aktivitu vyjádřili třemi vstřelenými brankami. Postupně se prosadili Tomáš Jáchym, Tomáš Fencl a Jiří Ondráček. Před prostřední částí, jež začne zhruba ve 12:04, vede Mountfield v Havlíčkově Brodě přesvědčivě 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Hosté to přehnali s důrazem na gólmana Brože a jsou vykázáni z útočného pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    19:15
    České Budějovice po svém zakázaném uvolnění přesunuly hru do blízkosti gólmana Brože, kde v těchto chvílích kombinují. Do koncovky se zatím přes důrazné Rebely neprobily.
     
    18:50
    Na opačné straně ledové plochy vyzkoušel od modré čáry Brožovu pozornost Vavřík, strážce havlíčkobrodské svatyně puk dobře viděl a zasáhl betony.
     
    18:22
    Havlíčkův Brod odrazil útok svého soupeře z jižních Čech, přesunul hru do útočného pásma a snaží se proklouznout do lepší palebné pozice. Zatím bez úspěchu.
     
    17:45
    Kolouch se nerozpakoval a střelou z ostrého úhlu na levé straně nechal vyniknout připravené betony gólmana Sovy, který si pohlídal prostor u bližší tyčky.
     
    17:25
    Mäki uvolnil pěknou nahrávkou do středu pole Semráda, který si v první chvíli špatně zpracoval puk, ale nakonec dokázal zakončit od modré čáry do připravené Sovovy lapačky.
     
    16:49
    Jáchym nechal vyniknout v prostoru mezi kruhy své šikovné ruce, rychlým pohybem se zbavil svých strážců a z otočky trefil Brožovy nastavené betony.
     
    16:19
    České Budějovice dobývaly útočné pásmo, ale vůbec se jim nepodařilo přejít z obrany do ofenzivní fáze. Provinily se zakázaným uvolněním.
     
    15:35
    Mäki sice neměl dostatečnou rychlost na levém křídle, ale šikovně se natlačil tělem za obránce a dostal se do dobré palebné pozice. Příliš dlouho si však rovnal puk na holi, až mu jej vypíchl vracející se protihráč!
     
    15:02
    Hosté jsou při chuti a pokračují v útočné aktivitě. Gólman Brož musel zasahovat při dalším závaru před svou brankou. Nakonec vše ustál bez úhony a ukryl kotouč ve své výstroji.
     
    14:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeši opět přitlačili na pilu v útočném pásmu a navyšují své vedení, Havlíčkův Brod si bere oddechový čas! Jan Bárta poslal přesný pas na hůl JIŘÍHO ONDRÁČKA, který v předdbrankovém prostoru položil na led blafákem do bekhendu brankáře Brože a skóroval pod horní tyčku! Asistence: Jan Bárta.
     
    14:40
    Brankář brož teď má plné ruce práce, hosté ho zasypávají nepříjemnými projektily ze všech možných palebných pozic útočného pásma.
     
    14:10
    Tlak hostů pokračuje. Jihočeši stále kombinují v přesilovkovém vzorci a zkoušejí si rozhýbat obranný blok Rebelů, který zatím nenechává soupeře zakončovat.
     
    13:30
    Při přesilovkové kombinaci se ujal kotouče na modré čáře Holub, který naznačil nápřahem střelu, čímž si položil na led před sebou stojícího protihráče, sjel si blíže k bráně a ostrou ranou vyprášil Brožovy betony.
     
    13:06
    Za podražení vyfasoval dvouminutový trest Kracigr (HBR).
     
    12:40
    Havlíčkův Brod napadá českobudějovickou rozehrávku v blízkosti brány gólmana Sovy, ale zatím neúspěšně. Obrana soupeře i pod tlakem nechybuje a přesouvá hru do středu pole.
     
    11:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    české Budějobvice předvedli pěknou akci a vedou už o 2 branky! Jakub Šafář krásně prokličkoval pravou stranou hřiště a naservíroval puk do předbrankového prostoru na volného TOMÁŠE FENCLA, kterému stačilo už jen před brankovištěm dobře nastavit hůl! Asistence: Jakub Šafář.
     
    11:00
    Havlíčkův Brod nakonec utlumil znovu narůstající tlak Jihočechů a sám se po rychlém přechodu do útoku nastěhoval na dostřel brankáře Sovy. Záhy byl však o kotouč odzbrojen.
     
    9:52
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeši přetavili svůj tlak v zisk těsného vedení! Po nahrávce Jiřího Smejkala pálil z mírného úhlu na levé straně TOMÁŠ JÁCHYM, jehož střeli sice zastavil betony gólman Brož, ale puk neudržel ve své výstroji a ten mu propadl až za brankovou čáru! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    9:20
    České Budějovice si začínají vynucovat značnou územní převahu. Sevřely teď Rebely do pevného objetí a neustále kombinují na dostřel brankáře Brože.
     
    8:40
    Havlíčkův Brod po zisku kotouče zkusil z hloubi obranného pásma rychle rozehrát. Dostal se sice přes útočnou modrou čáru, jenže jej zastavilo postavení mimo hru.
     
    8:00
    Hra má stále rychlý spád a přerušuje se jen minimálně. Oběma táborů rozhodně nechybí chuť do hry, ale pořád jim stojí v cestě bezchybné obrany.
     
    7:05
    Gólman Brož se teď zapotil. Nejdříve vyrazil nepříjemnou ránu Vavříka z vrcholu kruhu, po čemž zmařil i Ondráčkův střelecký pokus zblízka, když puk vyrazil betony.
     
    6:15
    Osmík hodně elegantním způsobem vybruslil z rohu útočného pásma, když krásně obešel hned dva protihráče, a z úhlu na pravé straně zakončil. Trefil však jen Sovovy betony u přední tyčky.
     
    5:40
    Gólman Brož přerušil hru, když si betony ztlumil nahozený puk a následně jej raději přikryl pod svou lapačkou, protože k němu rychle dojeli hostující útočníci.
     
    5:15
    Zatím se nám nabízí hodně vyrovnaná podívaná. Oba soupeři se snaží o útočné pojetí hry a neustále se tlačí v hojném počtu kupředu, ovšem na ledě stále dominují pozorné obrany. Gólmani sledují spíše dění před sebou.
     
    4:30
    Mladí bojovníci z kotliny teď operují kolem branky gólmana Sovy, který zatím vážnější zákrok ze svého arzenálu vytahovat nemusel. Českobudějovická obrana plní své úkoly spolehlivě.
     
    4:09
    Přerušuje se až po přihrávce rukou jednoho z brodským hráčů, která si tímto způsobem vypomohl při souboji u mantinelu. Buly ve středním pásmu.
     
    3:20
    Hraje se už hodně dlouho bez přerušení. Tentokrát dobývají soupeřovu branku Jihočeši, ale zatím bez zdárného výsledku. Havlíčkův Brod se organizovaně a účinně brání.
     
    2:45
    Fencl zkusil štěstí se svou střelou z mezikruží. Havlíčkobrodská obrana však stihla jeho projektil zblokovat mimo tři tyče Brožovy svatyně.
     
    1:55
    Kraučuk vypálil z prostoru mezi kruhy a jeho střelu zápěstím vyrazil od své levé tyčky vystrčeným betonem gólman Sova. Havlíčkův Brod zůstává u puku a pokračuje v obléhání brány.
     
    1:15
    Hostům z českých Budějovic se nepovedla rozehrávka a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Píská se jejich zakázané uvolnění. Buly proběhne před brankářem Sovou.
     
    1:00
    Mountfield je zatím aktivnější. Častěji drží kotouč na svých holích a dobývá útočné pásmo. Rebelové dobře brání svou modrou čáru, gólman Brož zatím zasahovat nemusel.
     
    0:20
    Zajíc nabral rychlost na útočné modré čáře a hnal se nejkratší cestou na gólmana Brože, ale brodská obrana ho zastavila včas a obrala jej o kotouč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Brož (od 21. Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Klofáč, Vacek, Bláha (A), Mendl, Krajcigr (A), Němec, Michálek, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Mäki, Bancíř.

    HC Mountfield:
    Sova (od 41. Kadlec) - Šergl, Matoušek, Dudek, F, Bárta, Křikava (C), J. Bárta, Smejkal, Brož, Šulek, Vavřík, Mašek, Ondráček, Šafář (A), Zajíc, Jáchym (A), Holub, Fencl.

    Rozhodčí:
    Petr Kotlík - Filip Randa, Tomáš Sibera.
     
    Příjemné nedělní poledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování mládežnického hokeje. Dnes pro vás budu komentovat zápas HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Mountfield v rámci 15. kola extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 11:15.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 44. Vala (Klofáč) - 10. Jáchym (Smejkal), 12. Fencl (Šafář), 15. Ondráček (J. Bárta), 24. Šulek (Smejkal, Jáchym), 29. Smejkal (Šulek), 38. Jáchym (Smejkal), 54. Šulek (Jáchym), 55. Šulek (Smejkal), 57. Šulek


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (od 21. Vaněček) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Klofáč, Vacek, Bláha (A), Mendl, Krajcigr (A), Němec, Michálek, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Cejpek, Mäki, Bancíř.
    Banes Motor České Budějovice: Sova (od 41. Kadlec) - Šergl, Matoušek, Dudek, F, Bárta, Křikava (C), J. Bárta, Smejkal, Brož, Šulek, Vavřík, Mašek, Ondráček, Šafář (A), Zajíc, Jáchym (A), Holub, Fencl.

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Filip Randa, Tomáš Sibera.
    bahis siteleri