Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 1:2 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:5 (1:2, 2:2, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 23.11.2011, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Magnitogorsk si připisuje do tabulky tříbodové vítězství. Ovšem nebýt brankáře Birjukova, mohli na výhru pomýšlet také domácí. Gólman Jugry totiž dvakrát svým zaváháním daroval soupeři lacinou branku. Děkuji za pozornost. (16:10:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Metallurg drží kotouč na svých holích, je rozhodnuto.
     
    59:01
    Běljajev mohl vykřesat pro své družstvo jiskřičku naděje, když se ocitl v dobré palebné pozici na levém kruhu. Jeho svižný projektil ovšem dokázal brankář Ahonen včas vyrazit.
     
    58:26
    Útočník But se ocitl v souboji s brankářem Masalskisem, který následně přišel o helmu. Hra je přerušena, ale vylučovat se nebude.
     
    57:36
    Hosté v plném počtu.
     
    56:51
    Pepeljajev napřáhl na modré čáře, Ahonen jeho střelu dobře viděl a bez větších problému jí dokázal zastavit.
     
    56:23
    Starosta neudržel útočné pásmo, hosté musí soupeřovu třetinu opustit.
     
    55:36
    Kajgorodov pyká na trestné lavici - přesilová hra pro domácí tým.
     
    54:02
    Lemtjugov vyvezl kotouč do středního pásma a spěchá střídat.
     
    51:43
    Hokejistům Jugry se nedaří. Domácí usilují o kontaktní trefu, nicméně dobře organizovaná obrana soupeře je opačného názoru.
     
    48:32
    Domácí opět střídají brankáře, do klece míří znovu Masalskis.
     
    48:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již o dvě branky, TOMÁŠ ROLINEK se prosadil hodně kuriózně. Český útočník obloučkem pouze nahazoval kotouč na domácí klec, Birjukovi ale černá pryž proklouzla mezi betony až za brankovou čáru. Asistence:
     
    46:43
    Na druhé straně raději brankář Ahonen přerušil před dotírajícím Starostou hru. Následuje komerční přestávka, úvod třetí třetiny nikterak strhující boj nenabízí.
     
    46:11
    Hosté krouží v útočném pásmu, nicméně kostrbatou kombinací svého soka příliš neděsí.
     
    44:18
    Aaltonen mohl navýšit vedení svého celku, když nebojácně proklouzl až před gólmana Birjukova. Na poslední chvíli mu v zakončení zabránil vracející se zadák Seljanov.
     
    43:34
    Po zakázaném uvolnění hostujícího výběru se bude vhazovat v útočné třetině Jugry.
     
    42:26
    Až před malým okamžikem vyslal svižný pokus na hostující klec zpoza obránce Bardin. Jeho střela mířila doprostřed brány, Ahonen si jí pohlídal a přerušuje hru.
     
    41:55
    Závěrečné dějství začíná hodně opatrně, brankáři zatím nemuseli zasahovat.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 20. Magogin (Chlyncev), 22. Děmagin (Jemelejev), 28. Chlyncev (Lekomcev, Ibragimov) - 11. Kazjonov (Lemtjugov), 20. Bondarev (Aaltonen), 24. Mozjakin, 31. Aaltonen, 49. Rolinek (Aaltonen)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (31-32. a od 49. Masalskis) - Blochin, Pepeljajev, Lekomcev, Seljanov, Ibragimov, Starosta, Djakov - Chlyncev, Bardin, Děmagin, Buljanskij, Vorobjev, Sitnikov, Skorochodov, Sitnikov, Magogin, Běljajev, Žmakin, Jemelejev, J. Fjodorov.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Bykov, Kukkonen, Mišarin, Lajunen, Birjukov, Bondarev, Chabarov - Lemtjugov, Mozjakin, S. Fjodorov, Chlystov, Lisin, Zdunov, Aaltonen, Kajgorodov, Rolinek, Kazjonov, Kosov, Jakubov, But.
    bahis siteleri