Real Betis – Real Sociedad 2:3 (kon.) | Levante – Gijón 4:0 (kon.) | Mallorca – Santander 2:1 (kon.)
Espanyol – Osasuna 1:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Granada 0:1 (kon.) | Zaragoza – Sevilla 0:1 (kon.)
konec
Levante UD
4:0 (1:0)
Sporting Gijón
Neděle 27.11.2011, 16:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    62
    Levante právě vstřelilo branku!
    Troufám si říci, že o vítězi dnešního střetnutí je rozhodnuto. Přímý volný kop vytěsnil Juan Pablo ještě na tyč, ale na droážku AROUNA KONÉHO neměl sebemenší nárok. Domácí fotbalista si teď lehčí úlohu opravdu nemohl přát.
     
    52
    Levante právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Tak toto známé heslo se v této chvíli opravdu potvrdilo. AROUNA KONÉ se rozeběhl z půlky hřiště a svůj individuální úniku zakončil parádní kličkou do protipohybu hostujícího muže v rukavicích a střelou do prázdné branky.
     
    47
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Přečíslení tři na jednoho domácí náležité využívají! Juanlu rozjel celou akci, poté hledal své spoluhráče, přičemž mu první přihrávku ještě hostující obránce zablokoval. Na druhou už neměl nárok a LÓPEZ VALDO doklepl balón do branky hrudí.
     
    20
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprávu dostávají do vedení! Koné vystihl špatnou rozehrávku hostů a řítil se na branku Juana Pabla. Následně si ještě o míč řekl JOSÉ BARKERO, který zakončil do prázdné branky a je tak odměněn za svou dosavadní aktivitu.

    Sanny Muharem

    Branky: 20. Barkero, 47. Valdo, 52. Koné, 62. Koné

    Karty:   42. Juanlu (LVN), 44. Javi Venta (LVN), 70. Barkero (LVN) - 28. Botía (GIJ), 66. Novo (GIJ)


    Levante UD: Munúa – Venta, Ballesteros, Nano (67. Lopéz), del Horno – Xavi Torres, Farinós, Valdo, Barkero (72. Aranda), Juanlu – Koné (71 R. Suarez)
    Sporting Gijón: Juan Pablo – Lora, Botía, Castro, Canella (46. Damián) – Hernández, Rivera (56. Nolo), Cuevas, Trejo – Cases, Barral(56. Sangoy)
    bahis siteleri