Real Betis – Real Sociedad 2:3 (kon.) | Levante – Gijón 4:0 (kon.) | Mallorca – Santander 2:1 (kon.)
Espanyol – Osasuna 1:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Granada 0:1 (kon.) | Zaragoza – Sevilla 0:1 (kon.)
konec
Levante UD
4:0 (1:0)
Sporting Gijón
Neděle 27.11.2011, 16:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Gijón mohl vstřelit alespoň čestnou branku! Novo zatáhl míč do pokutového území, odkud hledal ještě svého spoluhráče, jenž mohl střílet do prázdné branky, ale včas se vrátil Pedro Lopéz. Ten možnost perfektně zneškodnil.
     
    72
    A ještě jedno střídání. Aktivní Barkero si půjde odpočinout, když ho nahrazuje Carlos Aranda.
     
    71
    Ze hřiště odchází střelec dvou branek Koné. Na jeho místo nastoupí Ruben Suarez, podaří se mu napodobit svého spoluhráče?
     
    70
    José Barkero si pomohl při výskoku rukou a vidí žlutou kartu.
     
    67
    I domácí kouč se odhodlal k první změně. Odchází Nano a místo něj se na hřiště podívá Lopez.
     
    66
    Nacho Novo si v dalším souboji počínal nedovoleným způsobem a je potrestán žlutou kartou.
     
    62
    Levante právě vstřelilo branku!
    Troufám si říci, že o vítězi dnešního střetnutí je rozhodnuto. Přímý volný kop vytěsnil Juan Pablo ještě na tyč, ale na droážku AROUNA KONÉHO neměl sebemenší nárok. Domácí fotbalista si teď lehčí úlohu opravdu nemohl přát.
     
    56
    A ještě druhá změna. Sangoy nahrazuje Barrala.
     
    56
    Trenér hostujícího kádru se rozhodl pro dvojí střídání. Na hřiště se podívá Novo a dolů jde Rivera.
     
    55
    A naopak se otevřel prostor pro Levante. V obrovské příležitost si ocitl opět Arouna Koné, ale tentokrát ho brilantně vychytal Juan Pablo!
     
    52
    Levante právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Tak toto známé heslo se v této chvíli opravdu potvrdilo. AROUNA KONÉ se rozeběhl z půlky hřiště a svůj individuální úniku zakončil parádní kličkou do protipohybu hostujícího muže v rukavicích a střelou do prázdné branky.
     
    50
    A Gijón mohl snížit! Velký závar ale domácí přežili, to především díky parádnímu zákroku svého brankáře!
     
    47
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Přečíslení tři na jednoho domácí náležité využívají! Juanlu rozjel celou akci, poté hledal své spoluhráče, přičemž mu první přihrávku ještě hostující obránce zablokoval. Na druhou už neměl nárok a LÓPEZ VALDO doklepl balón do branky hrudí.
     
    46
    Do druhé půle nachystal hostující trenér jednu změnu. Damián okusí zápasové tempo, když zaujme místo po Canellovi. Přinese to oživení?
     
    44
    Javi Venta si počínal před vlastním pokutovým územím nedovoleně, když sestřelil Castra a také vidí žlutou kartu. Hosté budou kopat přímý volný kop přibližně z osmnácti metrů.
     
    42
    Juanlu dostává žlutou kartu. Nejprve fauloval Óscara Treja a poté byl ještě s něčím nespokojený. Hlavní rozhodčí mu to tedy vše sečetl.
     
    39
    A Gijón byl znovu blízko vyrovnávací trefě! Centr z rohového kopu propadl až k Cueavasovi, kterému však jeho pokus z první nesedl.
     
    34
    Obrovská příležitost Gijónu! Castro perfektně našel Barrana, jenž hlavičkoval těsně mimo domácí branku!
     
    28
    José Barkero se šikovně obtočil kolem svého strážce, jemuž nezbývalo nic jiného, než si pomoci nedovoleným zákrokem. Botía nevybíravě stáhl domácího fotbalistu na zem, za což si vysloužil od hlavního arbitra kartu barvy žluté.
     
    20
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprávu dostávají do vedení! Koné vystihl špatnou rozehrávku hostů a řítil se na branku Juana Pabla. Následně si ještě o míč řekl JOSÉ BARKERO, který zakončil do prázdné branky a je tak odměněn za svou dosavadní aktivitu.
     
    18
    Do vedení se mohli paradoxně dostat hosté! Barral předvedl pěkné nůžky, které se otřely o břevno!
     
    17
    Neúnavný Barkero se prokličkoval mezi obranou Gijónu, poté zvedl hlavu a rozhodl se vystřelit. Neměl však potřebnou stabilitu, a tak jeho pokus mířil nad.
     
    10
    Barkero se ocitl po skvostné přihrávce od svého spoluhráče v šestnáctce hostů. Místo zakončení se však vyhnal ze střelecké pozice a poté ještě předkládal míč Xavimu Torresovi, který z malého vápna vysoko přestřelil branku!

    Sanny Muharem

    Branky: 20. Barkero, 47. Valdo, 52. Koné, 62. Koné

    Karty:   42. Juanlu (LVN), 44. Javi Venta (LVN), 70. Barkero (LVN) - 28. Botía (GIJ), 66. Novo (GIJ)


    Levante UD: Munúa – Venta, Ballesteros, Nano (67. Lopéz), del Horno – Xavi Torres, Farinós, Valdo, Barkero (72. Aranda), Juanlu – Koné (71 R. Suarez)
    Sporting Gijón: Juan Pablo – Lora, Botía, Castro, Canella (46. Damián) – Hernández, Rivera (56. Nolo), Cuevas, Trejo – Cases, Barral(56. Sangoy)
    bahis siteleri