Newcastle – Chelsea 0:3 (kon.) | Wigan – Arsenal 0:4 (kon.) | Tottenham – Bolton 3:0 (kon.)
Queens Park – West Brom 1:1 (kon.) | Manchester City – Norwich 5:1 (kon.) | Blackburn – Swansea 4:2 (kon.)
Aston Villa – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Newcastle United
0:3 (0:1)
Chelsea FC
Sobota 03.12.2011, 13:45Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Hostující mužstvo definitivně pohřbívá šance Newcastlu. DANIEL STURRIDGE si pohrál s obranou soupeře a tvrdou střelou k tyči rozjásal kotel příznivců Chelsea potřetí!
     
    89
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Blues si nyní zřejmě definitivně pojišťují vítězství v dnešním utkání! Fernando Torres dostal ideální pas do běhu a pokusil se obstřelit brankáře. To se mu sice nepovedlo, ale volný SALOMON KALOU od něj obdržel přihrávku a přesnou střelou k tyči nedal Krulovi šanci - 0:2!
     
    38
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Sporné vhazování, které chtěli rozehrát domácí, ale rozhodčí byl jiného názoru. Nepomohly ani následné protesty. Celá akce však po vhazování vyústila ve vedoucí branku Chelsea. Míč byl vhozen k Matovi, který poslal ze strany centr přímo na hlavu DIDIERA DROGBY, jenž umístil míč pod horní tyč a otevírá tak skóre střetnutí.

    Filip Lefenda

    Branky: 38. Drogba, 89. Kalou, 90+2. Sturridge

    Karty:   90+4. Taylor (NEW) - 5. Luiz (CHE), 85. Sturridge (CHE)


    Newcastle United: Krul - Simpson, Taylor, Coloccini (28. Perch), Taylor - Lovenkrands (71. Sammy Ameobi), Guthrie, Cabaye, Obertan - Ben Arfa (46. Shola Ameobi) - Ba
    Chelsea FC: Čech - Ivanovič, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Romeu, Lampard (60. Meireles) - Sturridge, Drogba (79. Torres), Mata (74. Kalou)
    bahis siteleri