Newcastle – Chelsea 0:3 (kon.) | Wigan – Arsenal 0:4 (kon.) | Tottenham – Bolton 3:0 (kon.)
Queens Park – West Brom 1:1 (kon.) | Manchester City – Norwich 5:1 (kon.) | Blackburn – Swansea 4:2 (kon.)
Aston Villa – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Manchester City
5:1 (1:0)
Norwich City
Sobota 03.12.2011, 16:00 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku! ADAM JOHNSON 5:1! Kompany přenesl hru skvěle na Adama Johnsona, který si míč zpracoval a následně zatočil míč přízemní střelou k zadní tyči.
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku! MARIO BALOTELLI vstřelil další gól! Adam Johnson dostal parádní přihrávku za obranu a poté přihrál Balotellimu, který dokázal nadvakrát Ruddyho překonat a hlavou zvýšil již na 4:1.
     
    81
    Norwich právě vstřelil branku!
    MORISON snížil na 3:1! Morison dostal na zadní tyč parádní oblouček a hlavou zamířil přesně k pravé tyči. Obránci City nyní zaspali a nechali Morisona zcela neobsazeného.
     
    68
    Manchester City právě vstřelil branku! YAYA TOURE poslal City do tříbrankového vedení! Citizens rozehráli roh nakrátko a Silva přihrál přesně Yaya Touremu, který si míč skvěle zpracoval do pohybu a poté ho uklidil přesně k pravé tyči.
     
    51
    Manchester City právě vstřelil branku! SAMIR NASRI 2:0! Nasri poslal ze standardní situace centr na zadní tyč, který nikdo netečoval a nakonec zapadl přesně k vzdálenější tyči.
     
    32
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO poslal City do vedení! Richards zatáhl míč do šestnáctky Norwiche a poté přihrál Agüerovi. Ten následně předvedl skvělý dribling, poslal obránce k zemi a poté uklidil míč přesně k levé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 32. Agüero, 51. Nasri, 68. Y. Toure, 88. Balotelli, 90+1. Johnson - 81. Morison

    Karty:   24. Surman (NRW)


    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri (69.), Silva, Agüero (72.), Džeko (82.). Střídající hráči: Pantilimon, Lescott, Milner, Johnson (69.), Savic, De Jong (82.), Balotelli (72.)
    Norwich City: Ruddy, Martin, Johnson (77.), Morison, Crofts, Surman, Pilkington (60.), Bennett (60.), Barnett, Tierney, Naughton. Střídající hráči: Rudd, Whitbread, Holt (60.), Jackson, Hoolahan (60.), Fox (77.), Wilbraham

    Rozhodčí: Howard Webb (S Yorkshire)
    bahis siteleri