Newcastle – Chelsea 0:3 (kon.) | Wigan – Arsenal 0:4 (kon.) | Tottenham – Bolton 3:0 (kon.)
Queens Park – West Brom 1:1 (kon.) | Manchester City – Norwich 5:1 (kon.) | Blackburn – Swansea 4:2 (kon.)
Aston Villa – Manchester Utd. 0:1 (kon.)
konec
Manchester City
5:1 (1:0)
Norwich City
Sobota 03.12.2011, 16:00 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku! ADAM JOHNSON 5:1! Kompany přenesl hru skvěle na Adama Johnsona, který si míč zpracoval a následně zatočil míč přízemní střelou k zadní tyči.
     
    89
    Na druhé straně mohl odpovědět Norwich. Střelu Holta zastavila boční síť.
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku! MARIO BALOTELLI vstřelil další gól! Adam Johnson dostal parádní přihrávku za obranu a poté přihrál Balotellimu, který dokázal nadvakrát Ruddyho překonat a hlavou zvýšil již na 4:1.
     
    86
    Norwich založil rychlý protiútok. Ke střele se dostal Surman, který si zpracoval centr na prsa a poté z voleje vypálil mimo.
     
    82
    Poslední střádání na straně City. De Jong nahradil Džeka.
     
    81
    Norwich právě vstřelil branku!
    MORISON snížil na 3:1! Morison dostal na zadní tyč parádní oblouček a hlavou zamířil přesně k pravé tyči. Obránci City nyní zaspali a nechali Morisona zcela neobsazeného.
     
    77
    Fox nahradil Johnsona.
     
    76
    Džeko mohl po přesném pasu za obranu přidat další gól. Bosenský útočník si skvěle pokryl míč a poté se pokusil Ruddyho přelobovat. Jeho lob ale skončil nad.
     
    72
    Mario Balotelli nahradil za potlesku domácího publika Sergio Agüera.
     
    69
    Adam Johnson nahradil Samira Nasriho.
     
    68
    Manchester City právě vstřelil branku! YAYA TOURE poslal City do tříbrankového vedení! Citizens rozehráli roh nakrátko a Silva přihrál přesně Yaya Touremu, který si míč skvěle zpracoval do pohybu a poté ho uklidil přesně k pravé tyči.
     
    60
    Na hřiště přišli Holt a Hoolaghan. Odešli Bennett a Pilkington.
     
    57
    David Silva se pomazlil s míčem a poté vypálil přesně k bližší tyči. Ruddy dokázal jeho střelu vyrazit. K dorážce se však dostal Agüero, Ruddy ale předvedl další skvělý zákrok.
     
    51
    Manchester City právě vstřelil branku! SAMIR NASRI 2:0! Nasri poslal ze standardní situace centr na zadní tyč, který nikdo netečoval a nakonec zapadl přesně k vzdálenější tyči.
     
    48
    Morison poslal dopředu přesný pas na Barnetta, který se řítil do velmi dobré šance, jenže se dostal do velkého úhlu a poté zamířil nad. Hart velmi dobře vyběhl.
     
    37
    Yaya Toura poslal za obranu skvělý lob na Džeka, který si míč zpracoval na prsa a poté vypálil z úhlu nad.
     
    34
    Yaya Toure přihrál přesně Nasrimu, který následně poslal do šance zpětnou přihrávkou Agüera. Ten však v dobré palebné pozici bránu přestřelil.
     
    32
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO poslal City do vedení! Richards zatáhl míč do šestnáctky Norwiche a poté přihrál Agüerovi. Ten následně předvedl skvělý dribling, poslal obránce k zemi a poté uklidil míč přesně k levé tyči.
     
    24
    Surman poslal k zemi Davida Silvu a stal se prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    16
    David Silva poslal geniální kolmou přihrávku na Nasriho, který následně poslal centr před bránu, kde se k zakončení dostal Agüero. Jeho střela z voleje skončila těsně nad.
     
    11
    Agüero zatáhl míč do šestnáctky a z úhlu vypálil na bližší tyč, tam byl však připravený brankář Ruddy, který jeho střelu vyrazil.
     
    10
    Kompany si dával přednost s Kolo Tourem a Morison šel sám na bránu. V rozhodující chvíli si ale míč příliš předkopl a Hart mu následně znemožnil zakončit.

    Tomáš Reiner

    Branky: 32. Agüero, 51. Nasri, 68. Y. Toure, 88. Balotelli, 90+1. Johnson - 81. Morison

    Karty:   24. Surman (NRW)


    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Kolo, Clichy, Yaya, Barry, Nasri (69.), Silva, Agüero (72.), Džeko (82.). Střídající hráči: Pantilimon, Lescott, Milner, Johnson (69.), Savic, De Jong (82.), Balotelli (72.)
    Norwich City: Ruddy, Martin, Johnson (77.), Morison, Crofts, Surman, Pilkington (60.), Bennett (60.), Barnett, Tierney, Naughton. Střídající hráči: Rudd, Whitbread, Holt (60.), Jackson, Hoolahan (60.), Fox (77.), Wilbraham

    Rozhodčí: Howard Webb (S Yorkshire)
    bahis siteleri