Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 3:1 (kon.)
Litvínov – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 1:2 (po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 04.12.2011, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pátá branka domácího celku přichází hned vzápětí. LUKÁŠ RADIL prošel po nahrávce od Buchteleho na pravé křídlo, odkud neomylnou ranou do levého horního rohu prostřeluje Pince! Asistence: Jan Buchtele a Aleš Píša.
     
    53:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po vhazování v útočném pásmu domácí utíkají již o tři branky! Od modré čáry pálil Benák, do jehož rány vložil pěkně a hlavně úspěšně hůl TOMÁŠ ZOHORNA. Účinná teč domácího brankáře zaskočila Pince, který nemohl reagovat.
     
    39:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velká šance hostů brankou neskončila, a tak se s branky raduje domácí tým! Na druhé straně totiž táhlou ránou z levého křídla překvapuje Marka Pince umístěným pokusem JAN BUCHTELE, který tak dnes přidává již svou druhou trefu. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    25:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná akce domácích mladíků dostává Pardubice do vedení 2:1! Kousal ze středu hřiště posunul na Borera, který našel u pravé tyče našel Radila. Ten z jednoho doteku ještě vyšperkoval situaci pro JANA BUCHTELEHO, který Marka Pince neomylně prostřeluje. Asistence: Lukáš Radil a Casey Borer.
     
    20:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Po Píšově chytrém nahození se puk dostal přesně na hůl JANA KOLÁŘE I, který nelenil a bleskovou ranou k pravé tyči skóruje. Asistence: Aleš Píša a Petr Koukal.
     
    06:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté svoji první přesilovou hru bleskově využívají a jdou do vedení 1:0! Ve středu hřiště dostal po přihrávce od Čakajíka hodně prostoru MICHAL BULÍŘ, který svoji táhlou ranou k pravé tyči překonává Růžičku. Asistence: Martin Čakajík a Marek Trončinský.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 21. Kolář I (Píša, Koukal), 26. Buchtele (Radil, Borer), 40. Buchtele (Nahodil), 54. Zohorna (Benák), 54. Radil (Buchtele, Píša) - 7. Bulíř (Čakajík, Trončinský)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Sičák, Borer, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Nahodil, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek, Semorád.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Výtisk, Trončinský, Derner, Ulrych, Pavlů, Holub, Štich – Bartovič, Bulíř, Kudrna – Vantuch, Vak, Bárta – Krejčík, Špaček, Bortňák – Kopic, Jonák, P. Urban.

    Trenéři: Jiří Kalous, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodčí: Homola, Jeřábek - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8857
    bahis siteleri