Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:1 (kon.) | Kladno – Sparta 3:1 (kon.)
Litvínov – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 1:2 (po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 04.12.2011, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Domácí tým si ještě zahraje krátkou přesilovku. Dvě minuty totiž dostává Kopic za faul kolenem.
     
    53:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pátá branka domácího celku přichází hned vzápětí. LUKÁŠ RADIL prošel po nahrávce od Buchteleho na pravé křídlo, odkud neomylnou ranou do levého horního rohu prostřeluje Pince! Asistence: Jan Buchtele a Aleš Píša.
     
    53:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po vhazování v útočném pásmu domácí utíkají již o tři branky! Od modré čáry pálil Benák, do jehož rány vložil pěkně a hlavně úspěšně hůl TOMÁŠ ZOHORNA. Účinná teč domácího brankáře zaskočila Pince, který nemohl reagovat.
     
    52:22
    Krásně prošel i s trochou štěstí do útočného pásma domácích Lukáš Radil, který si následně dobře připravil kotouč a vypálil. Špička betonu Marka Pince však jeho pokus vyráží!
     
    51:45
    Píša nepřesně rozehrál přesně na hůl Krejčíka, který však bohužel pro hosty pálí pouze do připraveného Růžičky! Následnou dorážku již hostující útočník poslal pouze do boční sítě.
     
    47:25
    Přesilovka pro Pardubice. Lukáš Vantuch dostává dvě minuty za faul kolenem na Tomáše Zohornu.
     
    42:21
    Přesilovka pro hosty. Za podražení je vyloučen Jan Kolář II.
     
    41:07
    Nahodil dostal z obranné třetiny výborný puk a ujížděl na Pince. Do zakončení mu však pohotově skočil Derner, který tak odvrací nebezpečnou možnost Pardubic.
     
    39:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velká šance hostů brankou neskončila, a tak se s branky raduje domácí tým! Na druhé straně totiž táhlou ránou z levého křídla překvapuje Marka Pince umístěným pokusem JAN BUCHTELE, který tak dnes přidává již svou druhou trefu. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    36:48
    Přesilovka pro domácí tým. Za vysokou hůl je vyloučen Jaroslav Kudrna.
     
    33:20
    Na levé straně se dostal do dobré příležitosti Jan Starý, ale toho vychytává v leže výborný Marek Pinc!
     
    31:08
    Pardubický tým si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za hákování Petra Koukala vidí Lukáš Vantuch. Ten domácího kapitána zastavil ve velké šanci, a tak je trest absolutně v pořádku.
     
    26:06
    Po závaru před brankou Liberce se bude vylučovat. Na dvě minuty odchází za hákování domácí Jan Kolář I a za hosty Lukáš Derner za hrubost.
     
    25:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná akce domácích mladíků dostává Pardubice do vedení 2:1! Kousal ze středu hřiště posunul na Borera, který našel u pravé tyče našel Radila. Ten z jednoho doteku ještě vyšperkoval situaci pro JANA BUCHTELEHO, který Marka Pince neomylně prostřeluje. Asistence: Lukáš Radil a Casey Borer.
     
    21:24
    Přesilovka pro hosty. Dvě minuty dostává za hrubost Tomáš Zohorna.
     
    20:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Po Píšově chytrém nahození se puk dostal přesně na hůl JANA KOLÁŘE I, který nelenil a bleskovou ranou k pravé tyči skóruje. Asistence: Aleš Píša a Petr Koukal.
     
    20:17
    V pokračující přesilovce domácích tu byla velká šance! Píša ideálně našel Starého, který se dostal před Pince, ale tam z dobré pozice branku netrefuje!
     
    19:42
    Robert Kousal z něj však branku nedává! Před Pincem chytře zaseknul, jenže svoji následnou ránu posílá těsně vedle pravé tyče!
     
    19:42
    Kousal vpadl výborně do útočného pásma, kde v pádu zakončoval. Dorážku Zohorna poslal mimo branku, ale domácí tým může být přesto spokojen. Uvidíme totiž trestné střílení.
     
    18:35
    Přesilovka pro Pardubice. Za hrubost je vyloučen hostující David Štich.
     
    13:43
    Brejk domácích dva na jednoho volal po brance! Z pravé strany našel Starý kapitána Pardubic Petra Koukala, ale ten brankový prostor netrefuje.
     
    08:58
    Málem už to bylo o dvě branky! Z pravé strany hledal Vak před brankou Bartoviče, který však před prázdnou klecí puk netrefil!
     
    07:54
    Další přesilovka pro Bílé Tygry. Dvě minuty za držení dostává Tomáš Zohorna.
     
    06:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté svoji první přesilovou hru bleskově využívají a jdou do vedení 1:0! Ve středu hřiště dostal po přihrávce od Čakajíka hodně prostoru MICHAL BULÍŘ, který svoji táhlou ranou k pravé tyči překonává Růžičku. Asistence: Martin Čakajík a Marek Trončinský.
     
    06:01
    Přesilovka pro Liberec. Jiří Půhoný dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 21. Kolář I (Píša, Koukal), 26. Buchtele (Radil, Borer), 40. Buchtele (Nahodil), 54. Zohorna (Benák), 54. Radil (Buchtele, Píša) - 7. Bulíř (Čakajík, Trončinský)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Sičák, Borer, Kolář II, Benák, Drtina – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Nahodil, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Půhoný, Nosek, Semorád.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) – Čakajík, Výtisk, Trončinský, Derner, Ulrych, Pavlů, Holub, Štich – Bartovič, Bulíř, Kudrna – Vantuch, Vak, Bárta – Krejčík, Špaček, Bortňák – Kopic, Jonák, P. Urban.

    Trenéři: Jiří Kalous, Filip Pešán a Miroslav Kapoun

    Rozhodčí: Homola, Jeřábek - Barvíř, Blümel

    Diváci: 8857
    bahis siteleri