K. Vary – Pardubice 0:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 07.12.2011, 18:10 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    31:06
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Této akci tleskají i nespokojení diváci v sektorech domácích. Buchtele byl před Mensatorem sám, ale rozhodl se pro přihrávku a PETR KOUSAL měl před sebou úplně volnou branku. Asistence: Jan Buchtele.
     
    27:44
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Píša nahodil od modré čáry před branku. Kolář zkoušel střelu, po které puk ležel vedle Mensatora a PETR KOUKAL pouze dorazil za bezmocného karlovarského golmana. Asistence: Jan Kolář I, Aleš Píša.
     
    24:50
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Před Kousalem se otevřel prostor a když se dostal až před Mensatora, tak vystřelil. Puk domácí golman vyrazil přímo na JANA BUCHTELEHO. Ten prázdnou branku bez problémů trefil. Ničemu nepomohl ani horoucně se vracející Michal Gulaši. Asistence: Jan Kousal.
     
    10:23
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Domácí tlačili, na ledě byl Skuhravý a některé z jeho akcí byly povedené. Nakonec ale Energii nepodržela obrana. Obránce Jan Kolář II poslal mimimetrově přesný pas na ROBERTA KOUSALA, který využil rychlosti, položil si Mensatora a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jan Kolář II.
    Marken.cz

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 11. Kousal (Kolář II), 25. Buchtele (Kousal), 28. Koukal (Kolář I, Píša), 32. Kousal (Buchtele)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Salfický) - Gulaši, Přindiš, Gřegořek, Gawryletz, Mocek, Gründling, Rohan, Látal - Košťál, Skuhravý, Dej - Zaťovič, Pech, Kumstát - Skladaný, Melenovský, Mikeska - Kuběna, Kupec, Zucker
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Langhammer) - Píša, Kočí, Sičák, Borer, Kolář II, Benák, Drtina - Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Nahodil, Zohorna - Radil, Kousal, Půhoný - Nosek T.

    Rozhodčí: Fraňo, Šindler - Bláha, Kostka

    Diváci: 2232
    bahis siteleri