Eskişehirspor – Antalyaspor 1:0 (kon.) | Karabükspor – Gaziantep 0:0 (kon.) | Galatasaray – Fenerbahce 3:1 (kon.)
konec
Galatasaray Istanbul
3:1 (2:0)
Fenerbahce Istanbul
Středa 07.12.2011, 18:30 • Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Fenerbahce právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se hosté dočkávají čestné branky. Rychlá akce ze středu hřiště se dostala na pravou stranu, kde výborně odcentroval na přední tyč Miroslav Stoch. Míč si našel ALEX DE SOUZA, který se dostal před Kayu a prudkou ranou prostřelil Musleru.
     
    66
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Domácí tým utíká již na rozdíl tří branek. Selcuk Inan poslal od rohového praporku ostrý míč do pokutového území, který našel volného FELIPEHO MELA, jenž se pokoušel zakončit hlavou, ale balon se odrazem snad od jeho břicha dostává z bezprostřední blízkosti za záda Demirela.
     
    41
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Domácí tým už vede o dvě branky! Hostující zadák Fabio Bilica neodehrál na pravé straně míč do zámezí, jelikož ho dobře napadal JOHAN ELMANDER a pro Fenerbachce to má nedozírné následky. Švédský útočník totiž vybojoval na pravé straně balon, poslal si ho do výhodnější pozice, odkud s trochou štěstí propaluje k pravé tyči Demirela!
     
    33
    Galatasaray právě vstřelil branku!
    Krásná akce posílá výběr trenéra Fatiha Terima do vedení 1:0! Johan Elmander poslal ze středu hřiště míč do pravého křídla na EMMANUELA EBOUÉHO, který si ve vápně pohodlně zaseknul míč a zbavil se tak dotírajícího Yoba. Následnou ranou pravou nohou na zadní tyč propaluje Volkana Demirela v brance Fenerbachce!

    Martin Mišovec

    Branky: 33. Eboué, 41. Elmander, 66. Melo - 90+2. Alex

    Karty:   3. Eboué (GAL) - 56. Caner Erkin (FEN), 64. Selcuk Sahin (FEN), 75. Sentürk (FEN)


    Galatasaray Istanbul: Muslera - Eboué (84. S. Cetin), Semih Kaya, Ujfaluši, H. Balta - Kazim-Richards, Selcuk Inan, Melo, Colak (87. A. Akman) - Baroš (69. Riera), Elmander.

    Trenér: Fatih Terim

    Fenerbahce Istanbul: Volkan Demirel - Gönul, Bilica, Yobo, Ziegler - Bienvenu (46. Stoch), Selcuk Sahin, Emre Belozöglu (46. Sentürk), Baroni, Caner Erkin (73. Hurmaci) - Alex.

    Trenér: Aykut Kocaman

    Rozhodčí: Firat Aydinus - Serkan Ok a Aleks Tascioglu

    Diváci: 52 695
    bahis siteleri