Liberec – Třinec 3:4 (po s.n.) | HC Kladno – Znojmo 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Motor ČB 6:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 2:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 1:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 0:6 (kon.)
Sparta – Vítkovice 7:5 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:2 (kon.)
po s.n.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 08.12.2011, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MARTIN KASPERLÍK.
     
    Martin Kasperlík (TRI) vymíchal Sobotku a poslal kotouč do sítě - 0:1.
     
    60:24
    Jánošík mohl rozhodnout, nevysoký útočník si vybruslil až na levý kruh a nebezpečně vypálil. Hollý prokázal své kvality, dnes drží svůj tým nad vodou.
     
    58:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Riskantní tah domácímu výběru vyšel, RADIM ŠÍMEK vyrovnává! Dlouhý nahodil kotouč před branku, kde se následně strhl velký závar. Ležící Hollý byl na Šimkovu opakovanou dorážku krátký. Asistence: Adam Dlouhý, Matěj Psota - 3:3.
     
    57:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté svému sokovi názorně předvedli, jak využít početní převahu. RADIM MATUŠ zametl poskakující kotouč za brankářova záda a necelé tři minuty před koncem základní hrací doby posílá Oceláře do vedení. Asistence: David Roupec, Pavel Hurtík - 2:3.
     
    56:27
    V početní výhodě si ale zahrají také hosté. Šimek zasáhl vysokou holí protihráče do obličeje a již sedí na trestné lavici.
     
    52:34
    Na lavici hanby putuje opět třinecký hokejista, Burzala vyhodil kotouč přes mantinel a půjde si odpočinout.
     
    49:30
    A na Liberec čeká dokonce dvojnásobná početní výhoda. Oceláři jdou podruhé v zápase do tří, Bajtek pyká za krosček.
     
    48:57
    Potřetí v této třetině míří hosté za katr. Foltýn tentokrát obdržel dvě minuty + desetiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    45:33
    Velký závar před třineckou klecí znovu skončil drobnou potyčkou. Pravice sudího vystřelila do výšin, Třinec bude hrát opět v oslabení. Brankář Hollý obdržel dvě minuty za sekání, trest odpyká Diviš.
     
    41:43
    Patrik Urban se natlačil s kotoučem až před brankoviště a bekhendem posléze poslal černou pryž pod ležícím brankářem do tyče!
     
    41:10
    Liberec si zahraje znovu v přesile, Chomič pyká za podražení.
     
    38:25
    Severočeši vzápětí ostřelovali Hollého ze všech stran. Ve velké příležitosti selhal Psota, jenž nedokázal z pozice před brankovištěm zvednout kotouč nad ležícího brankáře.
     
    37:33
    Dvacet sedm vteřin si zahrají Bílí Tygři proti třem! Roupec pyká za krosček.
     
    36:44
    Oba bojovníci si vykoledovali trest ve hře, vhazovat se bude v útočném pásmu Třince. Pokračuje liberecká početní převaha.
     
    36:00
    Hosté jdou opět do čtyř, Ižacký podrazil Psotu a dostává dvě minuty.
     
    30:10
    Liberec je v útoku hodně nebezpečný, Klímův pokus propadl Hollému výstrojí. Kotouč se však za brankovou čáru nedokutálel, mířil jen těsně vedle.
     
    27:58
    Druhá třetina zatím přináš parádní podívanou, Jánošík nyní prudkou ranou zprava trefil břevno.
     
    26:44
    Ovšem domácí budou v početní výhodě pokračovat, vrátka na trestné lavici se znovu otevřou. Za katr tentokrát míří Teper - hrubost.
     
    25:19
    René Kajaba mohl poslat svůj výběr zpět do vedení. Ale střelou z nadějné pozice neuspěl, dezorientovaný Sobotka dokázal na poslední chvíli letící kotouč zastavit.
     
    24:43
    Diviš si jde odpočinout za podražení, domácí si zahrají přesilovku.
     
    23:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    V kabině Bílých Tygrů muselo být po první třetině pořádně rušno, domácí totiž již po čtyřech minutách hry v prostředním dějství vyrovnávají. Prudká střela LADISLAVA BITTNERA z mezikruží zaplula přesně k tyči. Asistence: Jan Dám - 2:2.
     
    22:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB KLÍMA snižuje třinecký náskok! Liberecký útočník se dostal ke kotouči před brankovištěm a černou pryž vzápětí přizvedl nad Hollého rameno. Ten byl proti skvěle mířenému pokusu protivníka bezmocný. Asistence: Jaroslav Kedršt, Filip Jánošík - 1:2.
     
    20:58
    Na druhé straně se po spoluhráčově střele dostal k dorážce Hegyi, ovšem z bezprostřední blízkosti na brankáře Sobotku nevyzrál. Druhé dějství začíná hodně svižně.
     
    18:42
    Hollý vyrazil kotouč před úplně volného Miškovského, domácí forvard ale ve velké šanci selhal. Poskakující kotouč nedokázal svoji čepelí postrčit do poloodkryté svatyně.
     
    17:10
    Bílí Tygři si zahrají další přesilovku, Teper obdržel netradiční trest za nedovolenou výstroj.
     
    11:41
    Tygři mohli udeřit při vlastním oslabení. Urban s Dlouhým unikli do přečíslení proti jedinému obránci, prvně jmenovaný nakonec zakončil. Hollý jeho střelu zneškodnil.
     
    10:45
    Znovu se vylučuje, tentokrát si však v početní převaze zahrají Třinečtí. Na trestné lavici již sedí domácí kapitán Kedršt.
     
    10:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté dvě početní převahy v krátkém časovém sledu přečkali bez úhony a zanedlouho zaskočili svého soka druhým zásahem. ROBIN ČÍHAL vnikl do útočné třetiny a přesnou ranou z pravé strany nedal Sobotkovi šanci. Trefil přesně k tyči, liberecký gólman se natahoval marně. Asistence: David Roupec - 0:2.
     
    7:12
    Ovšem slezský výběr jde zanedlouho opět do čtyř, Roupec si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    5:05
    Liberečtí mají možnost dorovnat soupeřův náskok, Běhal pyká za nedovolené bránění.
     
    4:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané jdou do vedení, liberecká obrana nyní trestuhodně nepokryla ADRINA BUMBÁLA, který měl na levém kruhu dostatek času na to, aby přízemní střelou pokořil Sobotku. Bez asistence - 0:1.
     
    1:00
    Třinec si zahraje přesilovku, Dám obdržel dvě minuty za podražení.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 23. Klíma (Kedršt, Jánošík), 24. Bittner (Dám), 59. Šimek (Dlouhý, Psota) - 5. Bumbál, 11. Číhal (Roupec), 58. Matuš (Roupec, Hurtík), 65. Kasperlík


    Bílí Tygři Liberec: Sobotka (Jelínek) - Bednár, Pícha, Jánošík, Procházka, Kedršt "C", Čechura, Psota, Pálek, Dám "A", Dlouhý, Maďar "A", Morong, Krucký, Bittner, Pravda, Šimek, Urban P., Frk, Klíma, Miškovský.
    HC Oceláři Třinec: Hollý (Chvostek) - Ižacký, Franek, Běhal, Bajtek "C", Pargáč, Kasperlík, Bumbál, Foltýn, Hegyi, Hurtík, Diviš, Teper, Roupec "A", Kajaba, Burzala, Matuš "A", Číhal, Chomič.

    Rozhodčí: Lucków - Hynčica, Hejl.
    bahis siteleri