Rapid – Wacker 0:0 (kon.) | Sturm Graz – Austria 5:1 (kon.) | Mattersburg – KSV 1919 2:0 (kon.)
Ried – Wiener 2:0 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
2:0 (0:0)
SC Wiener Neustadt
Sobota 10.12.2011, 18:30 • Keine Sorgen Arena (7680 diváků) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Ried splnil roli předzápasového favorita a na domácím stadionu si připisuje další vítězství. Zápas to ovšem tak jednoznačný nebyl, jak by se mohlo zdát podle výsledku. Předvším Friesenbichler a Ciftci zaměstnávali domácího brankáře Gebauera permanentně po celý zápas. Po hodině hry vystřelili hráči Wiener Neustadtu dokonce gól, ten ale rozhodčí prvně jmenovanému neuznali. SV Josko Fenster Ried tedy vítězí a díky výsledkům ostatních zápasů se dostává na první místo tabulky a tím pádem se stává "podzimním mistrem"! Krásný zbytek sobotního večera vám přeje Tomáš Martínek. (20:28:35)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Frisenbichler a Evseev se ocitli sami na jediného obránce domácích, ale s balonem si nevěděli rady. Pokud už nedají ani takové šance, dnes bodovat nemohou.
     
    90+2
    Velice pěkná akce domácích. Na levé straně hřiště dostal balon úplně osamocený Nacho, poslal centr na Beichlera, který o pár centimetrů hlavičkuje nad.
     
    90+1
    Kosmeticky mohl upravit skóre hráč Wiener Neustadtu Günther Friesenichler, brankář Gebauer ale nechtěl přijít o čisté konto a míč mu sebral.
     
    90
    Rozhodčí Eisner nastaví ještě tři minuty...
     
    89
    Anel Hadžić rozehrával přímý kop z rohu pokutového území a odražený míč se mu dostal zpět přímo proti noze. Pořádnou ránu ale dostala jen ochranná síť za zády Siebenhandla.
     
    87
    Tak přeci jen mohlo přijít snížení skóre. Tečovaný balon se dostal ke kopačkám nenápadného Willi Evseeva. Ten ale tak dlouho přemýšlel jak zakončit až se do balonu vůbec netrefil...
     
    86
    V bílém dresu hrající Matthias Linder se probíjel po levé straně hřiště, byl tam ale osamocen a jeden hráč proti čtyřem jen ztěží něco zmůže. Ried proto bude rozehrávat a užívat si závěr zápasu.
     
    84
    Mohlo by se zdát, že domácí trenér Paul Gludovatz může být výsledkem a hrou spokojen, ale není tomu tak. I nadále křičí na své svěřence a uděluje jim taktické pokyny.
     
    83
    Utkání už dostává finální podobu. Vedení domácího Riedu o dvě branky bude postačovat před tímto zápasem třetímu celku k naději na první pozici v tabulce. Wiener Neustadt nevypadá, že by měl zápas výrazněji zdramatizovat.
     
    80
    Hostující Tomáš Šimkovič byl sice faulován, což sudí odpískal, neodpustil si ale postrčení do obránce Riedu. Vyfasoval za to žlutou kartu a může být rád, že to sudí neohodnotil barvou červenou.
     
    80
    Chorvat Danijel Prskalo střídá hodně unaveného Mario Pollhammera a hosté budou sázet vše na útok.
     
    79
    Další pěkná střela z dálky z kopačky Nacha. Siebenhandl balon jen kontroloval za čáru.
     
    77
    Ried právě vstřelil branku!
    K odraženému míči hostující obrany si našel cestu THOMAS HINUM, potáhl si balon na střed hřiště a ranou k pravé tyči zvyšuje náskok Riedu již na dvoubrankový!
     
    75
    Chvíli po druhém střídání Vídeňských mění hráče na place i domácí. Marco Meilinger může v klid zamířit do sprch, na zeleném pažitu jej nahradil čerstvý Daniel Beichler.
     
    74
    Pro Serkana Ciftciho skončil tento zápas bez vstřelené branky, i když dobrých šancí měl mnoho. Matthias Lindner se pokusí být "žolíkem" trenéra hostí.
     
    73
    Peter Stöger, trenér Wiener Neustadtu, připravuje další změnu hráčů...
     
    71
    Mario Polhammer z tábora hostujícího týmu vyslal asi ze třiceti metrů pozdrav na Gebauera. Ten neměl potíže zastavit balon a v klidu jej rozehrát.

    Tomáš Martínek

    Branky: 26. Hadžić (pen.), 77. Hinum

    Karty:   35. Carril (RIE) - 6. Ciftci (WIE), 26. Klapf (WIE), 32. Ramsebner (WIE), 80. Šimkovič (WIE)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer - Ziegl, Reifeltshammer, Rotpuller - Meilinger (75. Beichler), Schreiner, Hadžić, Hinum, Nacho - Carril, Zulj (65. Nacho). Trenér: Paul Gludovatz.
    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl - Schicker, Madl, Ramsebner, Klapf - Stanislaw - Šimkovič, Wolf (60. Evseev), Pollhammer (80. Prskalo) - Ciftci (74. Lindner), Friesenbichler. Trenér: Peter Stöger.

    Rozhodčí: René Eisner

    Diváci: 4000
    bahis siteleri