Olomouc – Přerov 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Třebíč 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 1:4 (kon.)
Hr. Králové – Letňany 7:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:3 (2:0, 4:1, 1:2)
HC Letci Letňany
Neděle 11.12.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Příznivci Letců vyvolávají pokřik "Ještě čtyři!", jehož důvodem je třetí branka jejich týmu. A branka to je rozhodně pohledná, neboť TOMÁŠ HONETSCHLÄGER krásně vymetl hradecký růžek - 7:3. Asistence: Jakub Kučera.
     
    43:58
    Letňany právě vstřelily branku!
    Pražané si ale ještě zvedají pošramocené sebevědomí a korigují nepříznivé skóre. Střelu Dominika Čapka dorazil do brány TOMÁŠ HONETSCHLÄGER - 7:2. Asistence: Dominik Čapek.
     
    41:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak letňanské mizérii není ani ve třetí třetině konec. Z dorážky totiž protlačil puk do branky RADOVAN PAVLÍK a nejmladší člen hradeckého týmu se raduje z hattricku! Chytá se za hlavu, jako by tomu ani sám nevěřil, ale je to tak - 7:1. Asistence: David Chalupa.
     
    37:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skvostná kombinace domácích znamená, že už je nejspíš rozhodnuto. Tomáš Hofman vybídnul od zadního hrazení RADOVANA PAVLÍKA, který puk z první poslal o tyčku do brány. Druhý gól třináctiletého mladíka v zápase přináší Hradci už vedení 6:1! Asistence: Tomáš Hofman.
     
    31:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také druhý zákrok letňanského kapitána Hradečtí nekompromisně trestají. Od modré vyslal tvrdou ránu Štěpán Havránek a protože kotouč přesně tečoval TOMÁŠ DRAŠNAR, na světelné tabuli už září stav 5:1. Asistence: Štěpán Havránek.
     
    28:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hodně důležitá branka před polovinou zápasu znamená tříbrankové vedení pro domácí mladíky! Výbornou práci odvedl Tomáš Drašnar, jenž se vymotal zpoza brány a pak našel úplně volného DAVIDA GANČARČÍKA, před kterým číhala už jen odkrytá klec - 4:1. Asistence: Tomáš Drašnar, Jiří Vik.
     
    23:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradec odpovídá tím nejlepším možným způsobem. Při ráně Nicolase Bureše působil před bránou RADOVAN PAVLÍK a kotouč se zatřepetal v síti - 3:1. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    22:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Nedáš - dostaneš a hosté se dotahují na nejtěsnější rozdíl. Z pravé strany tvrdě vypálil JAN STANĚK a když se kotouč otřel o jednoho z clonících hráčů, zaplul do protipohybu Patrika Červeného - 2:1. Bez asistence.
     
    16:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a faul letňanského kapitána přichází jeho tým pěkně draho! V rohu útočného pásma dlouho kombinovali Tomáš Zahradník s VLASTIMILEM ŠEDOU. Druhý jmenovaný si pak vyjel před brankovou čáru, ale rozhodně ne ještě před bránu - i tak našel z hodně ostrého úhlu mezeru v Kosinově postoji a je to už 2:0. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    1:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod jako hrom! Ve velké šanci nejprve vychytal Červený jednoho z hostů, který se následně nestihl vrátit a z protiútoku otevírají skóre domácí. Tvrdá rána Tomáše Hofmana Kosinovi vypadla přímo na hokejku DAVIDA CHALUPY, který nemohl než zasunout do prázdné brány - 1:0. Asistence: Tomáš Hofman.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Chalupa (Hofman), 17. Šeda (Zahradník), 24. Pavlík (Bureš), 29. Gančarčík (Drašnar, Vik), 32. Drašnar (Havránek), 38. Pavlík (Hofman), 42. Pavlík (Chalupa) - 23. Staněk, 44. Honetschläger (Čapek), 55. Honetschläger (Kučera)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) - Čech, E. Veselý, Havránek, F. Luštinec, Souček, Voříšek, Bureš - Šeda, Zahradník, Malík, Drašnar "C", Hofman, Hronek, Malinský, Vik, Gančarčík, Jaroš, Chalupa, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Letci Letňany: Kosina (od 29. Jandera) - Starosta, Vyšín, Staněk, Štosek, Kučera, Hájek - Honetschläger, Vu, Horák, Čapek "C", Picálek, Kroh, Polák, Kulda. Trenér: Jindřich Bláha.

    Rozhodčí: Derner - Hanzl, V. Novák.
    bahis siteleri