SHK Hodonín – Uh. Hradiště 9:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:4 (4:2, 3:1, 2:1)
HC Uherské Hradiště
Neděle 11.12.2011, 17:15 • ZS TEZA • Krajská liga juniorů
Partner:
     
    59:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAN ČAVOJ si vybojoval puk ve středním pásmu a na hranici mezi středním a útočným pásmem poslal kotouč do odkryté klece. Bez asistence.
     
    57:28
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    A hostům se tato hra bez brankáře vyplácí! Střela DAVIDA PAVLUSKA domácímu strážci svatně propadla až za brankovou čáru a aspoň tak koriguje skóre. Asistence: Hladič
     
    47:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tomuto stavu už můžeme s klidem říkat debakl. Hodonínský kapitán MATĚJ CHARVÁT prostřelil Machálka po nahrávce od Šrámka a přidává tak již osmý gól Hodonína v tomto utkání. Asistence: Šrámek.
     
    31:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí jsou doslova k neudržení! DAVID POLESNÝ od modré čáry napřáhl a neskutečným způsobem propálil Hubáčka podeél tyčky! Nádherný hokejový moment. Bez asistence.
     
    30:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A už je to o tři branky! Toto je velmi studená sprcha pro hosty. LUKÁŠ VRBA po pasu od Tomiho dopravil puk do Hubáčkovy sítě a Drtiči tak mohou hrát ve větším klidu! Asistence: Tomi.
     
    29:55
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAN ČAVOJ kompletuje hat-trick! Opět Polesný pálil z mezikručí, puk se odrazil k Čavojovi, který střelou nad rameno vrací Hodonínu dvoubrankový náskok a využívá přesilovou hru! Asistence: Polesný
     
    24:38
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Je tu blesk z čistého nebe! Hosté, jmenovitě Sekerka s Pavluskem, dobře kombinovali v pásmu, poté jej přehráli na MARTINA HLADIČE, který již svým druhým gólem v zápase snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Pavlusek, Sekerka.
     
    16:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči opět odskakují na rozdíl dvou branek! Polesný od modré rozehrál puk na Čavoje, který na středu hřiště našel MATĚJE CHARVÁTA, který z první překonal bezmocného Hubáčka. Asistence: Čavoj, Polesný.
     
    13:16
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    V první třetina to na hodonínském zimním stadionu vypadá jak na střelnici. Na MARTINA SEKERKU se usmálo štěstí, když se k němu šťastně odrazil puk ve středním pásmu a ujel nikým nebráněný na Ježe. Tento brejk hostující útočník vyřešil nádherným blafákem do beklhendu. Bez asistence.
     
    12:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Duo Polesný - Čavoj se opět postaralo o zásah hodonínských! Mladý obránce domácích opět napálil puk od modré na Hubáčka, který jej pouze vyrazil a JAN ČAVOJ jej důrazně dotlačil za brankovou čáru. Asistence: Polesný.
     
    10:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ADAM DUCHOSLAV dostává domácí do vedení! Hodonínský forvard si vzal puk ve středním pásmu, projel s ním až do pásma a střelou přes obránce překonává Hubáčka k pravé tyči! Bez asistence.
     
    6:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Drtiči zatáhli puk do třetiny, kde si vyměnil puk Janás s Polesným. Domácí obránce dlouho neváhal s přízemní střelou, kterou pod víko tečoval JAN ČAVOJ. Asistence: Polesný, Janás.
     
    1:24
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté otvírají gólový účet zápasu! Domácí udělali velkou minelu při rozehrávce, když nechali puk za sebou. David Pavlusek s MARTINEM HLADIČEM se ocitli v situaci dva na nikoho a vyřešili ji parádním ťukesem, na jejímž konci stál druhý jmenovaný. Jež bez šance. Asistence: Pavlsuek.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 7. Čavoj (Polesný, Janás), 11. Duchoslav, 13. Čavoj (Polesný), 17. Charvát (Čavoj, Polesný), 30. Čavoj (Polesný), 31. Vrba (Tomi), 32. Polesný, 48. Charvát (Šrámek), 60. Čavoj - 2. Hladič (Pavlusek), 14. Sekerka, 25. Hladič (Pavlusek, Sekerka), 58. Pavlsuek (Hladič)


    SHK Drtiči Hodonín: Jež (Luner) - Horinka, Polák - Adamec, Polesný - Kulyk, Mokráň - Charvát, Tomi, Vrba - Janás, Čavoj, Duchoslav - Šrámek, Buřič
    HC Uherské Hradiště: Hubáček (Machálek) - Sekerka, Hladič, Pavlusek, Jdum, Hazucha, Zderčik, Woska, Rozhon, Ďurica Varmuža, Slovák
    bahis siteleri