Litvínov – Třinec 5:3 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Liberec – Motor ČB 1:3 (kon.) | Sparta – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 28.12.2011, 18:30 • Tipsport Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Je stále o co hrát. Karlovarské naděje vrací do mezí reality PETR MOCEK, na jehož střelu si sice Pöpperle sáhl, ale kotouč mu přes lapačku přepadl do branky. Asistence: Rastislav Dej, František Skladaný.
     
    48:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! PETR TON kličkami prošel přes obránce a trefil se pod víko. Salfický byl na jeho přesnou trefu krátký. Bez asistence.
     
    42:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Zelenobílí se vracejí zpět do hry! Látal z rohu nahrál Zuckerovi, který přenechal kotouč JINDŘICHU KOTRLOVI, a ten se prodral mezi obránci a s trochou dávkou štěstí dokázal i zakončit. Vstřelil tak svůj premiérový gól za Energii, Asistence: David Zucker, Jan Látal.
     
    22:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další skvělý vstup do třetiny v podání Pražanů! Lapšanský rozehrál na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který vyslal tvrdou ránu příklepem ještě před modrou čárou. Kotouč stojícímu Salfickému propadl pod vyrážečkou a Sparta vede o pohodlné dvě branky. Asistence: Adam Lapšanský, Miroslav Forman.
     
    03:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se po gólu, který jim nebyl uznán, přece jen dočkali! Po Milamově střele, jíž Salfický vyrazil, se k puku dostal Tenkrát, přiťukl kotouč IVANU RACHŮNKOVI, který puk dorazil za brankářova záda. Asistence: Petr Tenkrát, Troy Milam.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 4. Rachůnek (Tenkrát, Milam), 23. Žálčík (Lapšanský, Forman), 49. Ton - 43. Kotrla (Zucker, Látal), 51. Mocek (Dej, Skladaný)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Sedláček) - Broš (C), Treille, Sersen, Rachůnek, Husák, Forman, Kasík, Ton (A), Foster, Kučný, Žálčík, Kočí, Rachůnek, Milam, Philipp, Bližňák, Tenkrát (A), Pacovský, Krstev, Lapšanský.
    HC Energie Karlovy Vary: Salfický (Mensator) - Gründling, Sýkora, Mocek, Kuběna, Gřegořek (A), Skladaný, Mikeska, Zaťovič, Pech, Guaši, Vachovec, Košťál (A), Dej, Kotrla, Skuhravý (C), Gawryletz, Kumstát, Prošek, Látal, Zucker.

    Rozhodčí: Hodek, Smitka - Bejček, Charvát
    bahis siteleri