Washington – Pittsburgh 1:0 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 12.01.2012, 01:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Pittsburgh odvolal Fleuryho a hraje v šesti hráčích v poli!
     
    57:49
    Obrovský závar a střely Kunitze a později Malkina. Vokoun nevěděl kde je puk, tak si lehl na led. Zmatky v brankovišti domácích přerušuje hvizdem hlavní sudí.
     
    53:39
    Jevgenij Malkin dvakrát střílel do poloprázdné klece Vokouna, ale český brankář vytáhl skvělé zákroky betony. Jenže na trestnou lavici míří Pascal Dupuis za sekání a pro Capitals přichází uklidnění.
     
    49:56
    Ovečkin si dělal v pásmu Pens co chtěl, objel branku a v mezikruží nabil Karlu Alznerovi. Ten vypálil pouze do tyče. O pár sekund po něm už zvedal ruce nad hlavu Ovečkin, ale puk se došoural mimo tři tyče. Do třetice pálil téměř do prázdné klece Fleuryho Alexander Sjomin, ale trestuhodně zahazuje!
     
    46:44
    Obrovské šance domácích! Jedna rána za druhou, nejprve Hendricks a po něm i Perreault, ale stále svítí na kostce nad ledem "fotbalový" stav 1:0.
     
    43:36
    Matt Hendricks se pokouší o střelu z nulového úhlu, ale nedává. Ještě jedna střela a za Fleurym cinká levá tyčka!
     
    25:38
    Tyler Kennedy srazil k zemi Vokouna a půjde na trestnou lavici. Sice jej srazil obránce Washingtonu, ale i tak je tady první přesilovka zápasu. Využít ji můžou domácí Capitals.
     
    24:00
    Hostující Eric Tangradi se po návratu do sestavy Pittsburgu ukazuje ve velice dobrém světle. Nadvakrát málem dotlačil puk za Vokouna, ale vyrovnat se mu nakonec nepovedlo.
     
    21:51
    Ovečkin nabil mezi kruhy obránci Johnu Carlsonovi, který doslova trefuje Fleuryho. Brankář Pittsburghu měl velké štěstí, dělovka lízla jeho pravé rameno!
     
    15:34
    Málem druhá branka Washingtonu z hole Alexandra Sjomina, ale Marc-Andre Fleury zázračně chytá! Parádní zákrok...
     
    15:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Malkin ovšem ztrácí kotouč. Vypích mu jej obránce Washingtonu a Halpern dal přesně na JASONA CHIMERU. Ten sám tváří v tvář Fleurymu proměňuje! Asistence: Jeff Halpern.
     
    02:32
    Tyler Kennedy ihned po buly tečoval Dupuisovu střelu do pravé tyčky Vokouna!
     
    02:19
    Craig Adams za Pens a Matt Hendricks za domácí Capitals si to rozdali v pěstním souboji. Velmi rychle poslal Hendricks Adamse na led a domácí fanoušci jsou u vytržení. Samozřejmostí bude vyloučení na pět minut pro oba kohouty.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 16. Chimera (Halpern)


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) - Alzner, Carlson - Hamrlík, Wideman - Orlov, Erskine - Kundrátek - Ovečkin, Laich, Brouwer - Knuble, Johansson, Sjomin - Chimera, Halpern, Ward - Hendricks, Perreault, Beagle.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Johnson) - Orpik, Engelland - Martin, Michálek - Lovejoy, Niskanen - Kunitz, Malkin, Neal - Tangradi, Dupuis, Kennedy - Sullivan, Park, Cooke - Asham, Vitale, Adams.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara - Cvik, Kovachik
    bahis siteleri