Kadaň – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Litoměřice – Most 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.)
Beroun – Šumperk 5:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 5:6 (po s.n.) | Třebíč – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Písek – Chomutov 0:6 (kon.)
po s.n.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:1, 2:1, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 14.01.2012, 17:30 • Zimní stadion města Třebíče - MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MILOSLAV TŘETINA.
     
    59:05
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústí z velké tlaku vyrovnává. JAKUB LEV vymetl pavučinu v Hruncově vynglu - lépe to střelec trefit nemohl.
    Asistence: Jiří Zeman.
     
    34:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Milan Přibyl na útočné modré zpracovával těžkou přihrávku. S kotoučem se otočil a našel zcela volného LUKÁŠE PATÁKA, který udělal stejnou kličku, jako Laš při trestném střílení, ale jeho zakončení již bylo přesnější. Třebíč se poprvé ujímá vedení: Asistence: Milan Přibyl, Vladimír Brož.
     
    28:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ HAVEL dostal pas na hranici brankoviště od Davida Rangla. Koutský si při přesunu lehl, ale Havel jej přestřelil do odkryté části branky. Asistence: David Rangl, Jakub Kania.
     
    21:05
    Lvi právě vstřelili branku!
    ROBIN KOVÁŘ dostal v rohu pas od Skleničky, vybruslil před Hrubce a tváří tvář domácímu golmanovi zasunul kotouč mezi jeho betony. Ústí tak využilo přesilovou výhodu celkem rychle. Asistence: Zbyněk Sklenička, Petr Hořava.
     
    18:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID DOLNÍČEK se dostal za Koutského brankou ke kotouči. Vyjel před ni a střelou zápěstím obstřelil Koutského a vyrovnal stav na 1:1. Asistence Marek Laš.
     
    10:00
    Lvi právě vstřelili branku!
    Jeden z üsteckých obránců poslal dlouhou přihrávku na střed pásma, tá propadla až za prankovou čáru domácích. Zakázané uvolnění se však nepískalo, neboť ve středním pásmu předcházel soubor o kotouč. Volný puk dojel Roubík, objel branku a přihrál na střed na zcela volného DAVIDA LUDVÍKA, pro kterého nebyl problém trefit pravý horní roh Hrubcovy svatyně. Asistence: Jaroslav Roubík.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Dolníček (Laš), 29. Havel (Rangl, Kania), 35. Paták (Přibyl, Brož) - 10. Ludvík (Roubík), 22. Kovář (Sklenička, Hořava), 60. Lev (Zeman), 65. Třetina


    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - Kadela, Sláma, Brož, Sobotka, Kania, Rangl, Dietz - Vondráček, Paták, Havel, Dočekal, Dolníček, Heřman, Fořt, Laš, Látal, Sedláček, Stejskal, Přibyl, Kovalský.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Petrásek) - Pavlík, Poživil, Boháč Dom., Černý, Klobouček, Hořava, Růžička - Boháč Dan., Čurilla, Rod, Pazourek, Treille, Lev, Roubík, Kovář, Třetina, Ludvík, Sklenička.

    Rozhodčí: Čech R - Rittich, Skopal

    Diváci: 1470
    bahis siteleri