Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 5:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Ottawa Senators
Středa 18.01.2012, 01:00 • Air Canada Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas! KYLE TURRIS převzal na pravém křídle puk a přesnou střelou vymetl pavučinu v rohu Reimerovy branky. Ten vůbec nestihl reagovat. Asistence: Daniel Alfredsson a Jared Cowen.
     
    36:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí. Ottawa vyrovnává, i když to s definitivním potvrzením branky a střelce bylo složitější. Vyraženou střelu od modré čáry usměrňoval nohou do branky Daugavins, jenže v cestě za čáru jí ještě lehce holí tečoval JASON SPEZZA, což také rozhodčí podle videa nakonec uznal a je tedy vyrovnáno! Aisistence: Kaspars Daugavins a Filip Kuba.
     
    19:52
    Ottawa právě vstřelila branku! Tomu se říká gól do šatny. Nepřesností v rozehrávce hostů využil DANIEL ALFREDSSON a po Michálkově přihrávce zpoza branky, zavěsil bekhendem nad rameno Reimera. Asistence: Milan Michálek a Kyle Turris.
     
    15:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Cowen zaváhal na modré čáře, puku se zmocnil Kessel a v úniku dva na jednoho našel přesně hokejku JOFFREYHO LUPULA, který už zakončoval do zcela odkryté klece. Asistence: Phil Kessel.
     
    06:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Střela MATTHEWA LOMBARDIHO z pravého křídla sice nebyla příliš razantní, zato přesně umístěná, navíc Anderson nic neviděl přes bránícího spoluhráče. Toronto jde do vedení. Asistence: Tim Connolly a Cody Franson.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 7. Lombardi (Connolly, Franson), 16. Lupul (Kessel) - 20. Alfredsson (Michálek, Turris), 37. Spezza (Daugavins, Kuba), 42. Turris (Alfredsson, Cowen)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Gustavsson) - Aulie, Gardiner, Gunnarsson, Franson, Phaneuf, Schenn - Grabovski, Kessel, Crabb, Bozak, Kulemin, Rosehill, Steckel, Lupul, Brown, McArthur, Lombardi, Connolly. Trenér Wilson.
    Ottawa Senators: Anderson (Auld) - Karlsson, Gonchar, Carkner, Kuba, Phillips, Cowen - Foligno, Konopka, Neil, Dugavins, Condra, Spezza, Butler, Smith, Greening, Alfredsson, Michálek, Turris. Trenér MacLean.

    Rozhodčí: Dwyer, Walkom - Cameron, Driscoll

    Diváci: 19 615
    bahis siteleri