Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 5:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Ottawa Senators
Středa 18.01.2012, 01:00 • Air Canada Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Zakázané uvolnění Ottawy ale vyhání gólmana domácích na lavičku již definitvně. A oddechový čas si vybírají i Senátoři.
     
    58:33
    Time out domácích.
     
    57:02
    Karlsson našel přesně najíždějícího Alfredssona, ten si ale přehodil puk na bekhend a branku přestřelil!
     
    55:57
    Kessel nahazoval do modré čáry a od Alfredsona se puk prakticky jen odrazil. Gólman Ottawy nemohl nic vidět.
     
    51:00
    Spolupráce Kulemin - Grabovski vypadá dnes dobře, ale chybí tomu branky, teď se opět druhý jmenovaný dostal po akci na jeden dotek k ideálnímu zakončení mezi kruhy, ale minul!
     
    48:54
    Michálek z pravého křídla najel před branku, zasekl puk, udělal kličku obránci, ale jeho střelu na vzdálenější tyč vytěstnil gólman Toronta betonem!
     
    47:20
    Hraje se dlouho bez přerušení. Grabovski kroužil nerušeně třetinou Senátorů, okamžik vhodný k zakončení prováhal, ale následné nahození před branku a nečekaný odraz, dokázal nadělat Andersonovi pořádné starosti.
     
    44:28
    Toronto teď střílí na gólmana z hostů z každé pozice, zkoušel to Grabovski, po něm se ještě k dorážce dostal Kulemin, ale domácím se prostě lepí na hokejky smůla....
     
    41:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas! KYLE TURRIS převzal na pravém křídle puk a přesnou střelou vymetl pavučinu v rohu Reimerovy branky. Ten vůbec nestihl reagovat. Asistence: Daniel Alfredsson a Jared Cowen.
     
    39:30
    Karlsson pálil švihem sice z úhlu, ale poměrně přesně a Reimer měl opět co dělat, aby uchránil domácí před pohromou.
     
    36:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí. Ottawa vyrovnává, i když to s definitivním potvrzením branky a střelce bylo složitější. Vyraženou střelu od modré čáry usměrňoval nohou do branky Daugavins, jenže v cestě za čáru jí ještě lehce holí tečoval JASON SPEZZA, což také rozhodčí podle videa nakonec uznal a je tedy vyrovnáno! Aisistence: Kaspars Daugavins a Filip Kuba.
     
    34:49
    Goncharova dělovka z mezikruží je naštěstí pro domácí sražena mimo branku!
     
    33:16
    Bitka mezi Folignem a Phaneufem, pravděpodobně v odvetě za nedávný nedovolený zákrok. Výsledek lze asi označit za remízový, jenže Phaneuf inkasuje trest navíc a Ottawa bude hrát přesilovku.
     
    32:05
    Kulemin a po něm Grabovski, oba prověřili Andersona z pravého kruhu, ale ten odolává jako pevná zeď! Pokuď se něco nezmění, defenzivní činnost bude pravděpodobně přestávkové téma trenéra MacLeana v kabině Ottawy.
     
    27:30
    Lupul mohl u tyčky už jen doklepnout puk za brankovou čáru, ale najednou se před jeho čepelí zjevila Andersonova ruka a zabránila tomu! Neuvěřitelná střelecká smůla domácích.
     
    26:50
    Foligno si teď vyšlápl na Phaneufa a půjde na dvě minuty. Další šance pro Maple Leafs.
     
    26:13
    Grabovski z brankoviště nedokázal procpat puk za záda Andersona, který teď svými zákroky musí přivádět domácí k šílenství. Aby domácí to zahazování šancí nemrzelo.
     
    25:09
    Brown si teď sjel na brankoviště a ocitl se v ještě lepší pozici než chvilku před ním Kessel, ale puk do branky zasunout nedokázal.
     
    23:55
    Kesselova dorážka střely od modré čáry a Anderson teď opět drží svůj tým! V posledních vteřinách hráči rozpoutali střelecké manévry.
     
    23:10
    Na druhé straně se pěkně uvolni Kulemin, ale hostující gólman si proti němu povyjel, zmenšil střelecký úhel a zabránil puku v cestě do sítě.
     
    22:27
    Senátoři se řítili ve dvou na branku domácích, do odkryté branky mohl zakončoval Smith, ale minul!
     
    20:39
    Butler skvěle tečoval dlouhou Folignovu přihrávku od modré čáry, ale Reimer doklouzal k tyči betonem včas. Teď měli domácí pořádnou porci štěstí.
     
    19:52
    Ottawa právě vstřelila branku! Tomu se říká gól do šatny. Nepřesností v rozehrávce hostů využil DANIEL ALFREDSSON a po Michálkově přihrávce zpoza branky, zavěsil bekhendem nad rameno Reimera. Asistence: Milan Michálek a Kyle Turris.
     
    16:41
    Domácí si svou aktivitou vynutili faul a Ottawa půjde do čtyř. Dvě minuty si na trestné lavici posedí Neil za nedovolené bránení.
     
    15:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Cowen zaváhal na modré čáře, puku se zmocnil Kessel a v úniku dva na jednoho našel přesně hokejku JOFFREYHO LUPULA, který už zakončoval do zcela odkryté klece. Asistence: Phil Kessel.
     
    13:56
    Smith našel na levém křídle rozjetého Foligna, ten měl však puk přecejen na dlouhou hůl, a tak si s jeho střelou gólman Toronta poradil.
     
    09:00
    Tempo se zrychluje, hra se neustále přelévá ze strany na stranu. V dobré pozici mezi kruhy se ocitl Grabovski, ale jeho střela neměla potřebné parametry.
     
    06:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Střela MATTHEWA LOMBARDIHO z pravého křídla sice nebyla příliš razantní, zato přesně umístěná, navíc Anderson nic neviděl přes bránícího spoluhráče. Toronto jde do vedení. Asistence: Tim Connolly a Cody Franson.
     
    04:28
    Boxerská vložka domácího Browna s Konopkou. Oba pochopitelně končí na trestné lavici, ale jako lepší bitkař se ukázal hostující útočník, kterému se podařilo povalit Browna na led.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 7. Lombardi (Connolly, Franson), 16. Lupul (Kessel) - 20. Alfredsson (Michálek, Turris), 37. Spezza (Daugavins, Kuba), 42. Turris (Alfredsson, Cowen)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Gustavsson) - Aulie, Gardiner, Gunnarsson, Franson, Phaneuf, Schenn - Grabovski, Kessel, Crabb, Bozak, Kulemin, Rosehill, Steckel, Lupul, Brown, McArthur, Lombardi, Connolly. Trenér Wilson.
    Ottawa Senators: Anderson (Auld) - Karlsson, Gonchar, Carkner, Kuba, Phillips, Cowen - Foligno, Konopka, Neil, Dugavins, Condra, Spezza, Butler, Smith, Greening, Alfredsson, Michálek, Turris. Trenér MacLean.

    Rozhodčí: Dwyer, Walkom - Cameron, Driscoll

    Diváci: 19 615
    bahis siteleri