Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Mallorca 0:1 (kon.) | Malaga – Barcelona 1:4 (kon.)
Levante – Zaragoza 0:0 (kon.) | Real Madrid – Ath. Bilbao 4:1 (kon.)
konec
Levante UD
0:0 (0:0)
Real Zaragoza
Neděle 22.01.2012, 19:45Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Portugalce Rubéna Micaela střídá naposledy dnes Argentinec Franco Zuculini. Ten je v Zaragoze na hostování z německého Hoffenheimu.
     
    81
    Dobrý bojovný výkon Koného je odměněn potleskem a fotbalista z Pobřeží slonoviny jde ze hřiště. Na jeho místě nastupuje Roger Martí Salvador.
     
    77
    Pro Ángela Lafitu Castilla dnes končí zápas, místo něj naskakuje na hrací plochu Juan Carlos Pérez López. Také Levante posílá čerstvé síly na trávník. Místo Xavi Torrese vbíhá na hrací plochu útočník Rafa Jordá.
     
    65
    Střídá také Zaragoza. Dolů jde Chorvat Tomislav Dujmović a na jeho místo přichází typický útočník Carlos Reina Aranda.
     
    62
    Přichází první střídání utkání, to mají na svědomí domácí, konkrétně trenér Juan Ignácio Martínez. Ze hry stahuje Rubéna Suaréze Estradu. Na zeleném pažitu se poprvé proběhne José Marco Higón.

    Tomáš Martínek

    Branky:


    Levante UD: Munúa - Del Horno, Nano, Cabral, Venta - Iborra, Farinós, Torres (77. Jordá), El Zhar - Suaréz (62. Higón) - Koné (81. Roger Martí). Trenér: Juan Ignácio Martinéz.
    Real Zaragoza: Roberto - Obradović, Paredés, Da Silva, Lanzaro - Apono, Dujmović (65. Aranda) - Lafita (77. Carlos), Micael (85. Zuculini), García - Postiga. Trenér: Manolo Jiménez.

    Rozhodčí: David Fernandéz Borbalan