Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Olomouc – HC Kladno 2:6 (kon.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 27.01.2012, 13:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:55
    Oceláři si komplikují situaci pro následné prodloužení. Na trestnou lavici je poslán Jurij Repe, který vysekl hokejku jednomu z protihráčů.
     
    55:00
    Třinečtí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Žiga Pešut, který hrál příliš vysokou holí.
     
    49:37
    Hosté dostávají příležitost ke srovnání, Na trestnou lavici je poslán Jiří Běhal, který krosčekoval dorážejícího Ryse.
     
    46:55
    A Oceláři dostávají možnost dvojnásobné početní výhody. Na trestnou lavici si k Teubnerovi přisedne David Kulich, který nedovoleně bránil jednoho z domácích. Třinec bude hrát 105 vteřin trvající dvojnásobnou přesilovku.
     
    46:40
    Sotva se počet hráčů na ledě srovnal, uvidíme další přesilovku. Tentokráte ji pro změnu dostali domácí. Na trestnou lavici je poslán Jakub Teubner, který se provinil krosčekem.
     
    44:38
    Nedovoleným způsobem se provinil Jan Diviš, který proto usedne na trestnou lavici. Rozhodčí posoudili jeho přestupek jako podražení.
     
    36:35
    Vyloučený Pavel Hurtík - 2 minuty - podražení.
    Hosté si v témže čase vybrali time-out.
     
    31:21
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Filip Vrba, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    24:15
    Před Sejpalem se jako blesk z čistého nebe zjevil Peter Bezuška. Domácí bek nejprve vystřelil, na Sejpala ale nevyzrál. Z frustrace poté udeřil brankáře Bruslařů, za což mu rozhodčí udělili dvě minuty. 51 vteřin 4 na 4.
     
    23:06
    Třinecká aktivita pomalu přináší své ovoce. Na trestnou lavici je poslán hostující Matěj Soukup, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    14:27
    Třetí vyloučení v zápase. Na trestnou lavici je poslán Peter Bezuška, který fauloval kolenem.
     
    05:30
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Na trestnou lavici míří Tomáš Franek, který vystřelil puk mimo hrazení. Rozhodčí mu proto dali dvě minuty za zdržování hry.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Diviš (Ižacký, Kasperlík), 32. Kapica (Repe) - 26. Vrba F. (Daráš, Pešut), 53. Koudela (Marek, Jankovský), 65. Marek


    HC Oceláři Třinec: Chvostek (Hollý) - Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Burzala, Číhal, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Franek, Kajaba, Chomič
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Příhoda) - Kurka, Vrba L., Čeček, Kulich, Vrba F., Soukup - Teubner, Ficek, Havel, Marek, Pešut, Jankovský, Frolík, Protivný, Rys, Daráš, Koudela
    bahis siteleri