Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Olomouc – HC Kladno 2:6 (kon.)
po s.n.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 27.01.2012, 13:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jediným úspěšným nájezdníkem byl LADISLAV MAREK, který přisoudil hostům bonusový bod!
     
    Jako první se na Chvostka rozjel Ladislav Marek. Ten zvolil střelu mezi betony a posílá Bruslaře do vedení! - 0:1
     
    64:37
    Hosté šli do přečíslení dvou na jednoho! To ale nedokázali využít, když nedokázali trefit poloodkrytou branku!
     
    59:55
    Oceláři si komplikují situaci pro následné prodloužení. Na trestnou lavici je poslán Jurij Repe, který vysekl hokejku jednomu z protihráčů.
     
    55:00
    Třinečtí si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Žiga Pešut, který hrál příliš vysokou holí.
     
    52:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají krok! Kotouč se po několika odrazech dostal na hůl DAVIDA KOUDELY, který z mezikruží propálil bezmocného Chvostka! Asistence: Ladislav Marek, Václav Jankovský.
     
    51:33
    Od modré pálil Matěj Soukup. Jeho střela se ukryla do klubka těl, gólman Chvostek proto nic neviděl. Naštěstí pro domácí se kotouč vykutálel za branku.
     
    49:37
    Hosté dostávají příležitost ke srovnání, Na trestnou lavici je poslán Jiří Běhal, který krosčekoval dorážejícího Ryse.
     
    46:55
    A Oceláři dostávají možnost dvojnásobné početní výhody. Na trestnou lavici si k Teubnerovi přisedne David Kulich, který nedovoleně bránil jednoho z domácích. Třinec bude hrát 105 vteřin trvající dvojnásobnou přesilovku.
     
    46:40
    Sotva se počet hráčů na ledě srovnal, uvidíme další přesilovku. Tentokráte ji pro změnu dostali domácí. Na trestnou lavici je poslán Jakub Teubner, který se provinil krosčekem.
     
    44:38
    Nedovoleným způsobem se provinil Jan Diviš, který proto usedne na trestnou lavici. Rozhodčí posoudili jeho přestupek jako podražení.
     
    36:35
    Vyloučený Pavel Hurtík - 2 minuty - podražení.
    Hosté si v témže čase vybrali time-out.
     
    36:35
    Chyba Ocelářů a přečíslení dvou na jednoho v podání Boleslavských! Celou akci vedl Filip Vrba, který musel, díky dobrá práci obránce Repeho, zakončit samostatně. Vrba mířil na lapačku, Chvostek jeho pokus s přehledem zastavil.
     
    36:10
    Velké šance domácích! Brankáře Sejpala ohrozili Diviš a Kajaba, ani jeden ale nedokázal propálit pozorného brankáře Boleslavi.
     
    31:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Šťastná branka Ocelářů znamená obrat vývoje zápasu! V probíhající přesilovce se kotouč, po sérii několika přihrávek, dostal na modrou čáru, odkud střílel DAMIAN KAPICA! Ten nevyslal nijak prudkou střelu, k udivení všech ale kotouč prošel Sejpalovi mezi betony! Asistence: Jurij Repe.
     
    31:21
    Oceláři si zahrají další přesilovku. Na trestnou lavici je poslán Filip Vrba, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    28:47
    Daráš se rozjel velmi rychle, Chvostka se snažil obelstít bekhendovým blafákem. To se Darášovi povedlo, v gólové radosti mu ale zabránila tyč třinecké branky!
     
    28:47
    Bylo nařízeno trestné střílení. Za třineckou obranu se dostal Viliam Daráš. Hostující forward najížděl sám na Chvostka, za záchrannou brzdu zatáhl Ondřej Burzala. Daráš si celou akci zopakuje z trestného střílení.
     
    28:13
    Obrovské štěstí na straně domácích! Z pravé strany nahrával David Koudela, domácí obrana si jeho pas srazila do vlastní tyče!
     
    26:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskurychle srovnávají krok! Třinečtí se dokázali dostat do přečíslení, které vedl Martin Kasperlík! Ten hledal najíždějícího Jakuba Ižackého, který ale přepustil puk za sebe! Tam se ke kotouči dostal JAN DIVIŠ, jenž bekhendovou střelou nedal brankáři Sejpalovi sebemenší šanci! Asistence: Jakub Ižacký, Martin Kasperlík.
     
    25:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení! Před Chvostkem se strhla "trma vrma" poté, co domácí brankář vyrazil Pešutovu střelu! Hosté několikrát doráželi, než FILIP VRBA propálil bezmocného Chvostka! Asistence: Viliam Daráš, Žiga Pešut.
     
    24:15
    Před Sejpalem se jako blesk z čistého nebe zjevil Peter Bezuška. Domácí bek nejprve vystřelil, na Sejpala ale nevyzrál. Z frustrace poté udeřil brankáře Bruslařů, za což mu rozhodčí udělili dvě minuty. 51 vteřin 4 na 4.
     
    23:06
    Třinecká aktivita pomalu přináší své ovoce. Na trestnou lavici je poslán hostující Matěj Soukup, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    14:27
    Třetí vyloučení v zápase. Na trestnou lavici je poslán Peter Bezuška, který fauloval kolenem.
     
    12:30
    Hosté dokázali využít zaváhání v třinecké rozehrávce a dostali se do přečíslení dvou a jednoho! Kotouč vedl Pešut, ten pak našel najíždějícího Davida Koudelu! Hostující forward stál příliš blízko brankáři Chvostkovi na to, aby dokázal zvednout puk do vyšších pater!
     
    05:30
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Na trestnou lavici míří Tomáš Franek, který vystřelil puk mimo hrazení. Rozhodčí mu proto dali dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:20
    Neskutečné! Na hranici brankoviště se uvolnil třinecký Jiří Pargáč. Ten ohrozil brankáře Sejpala, který jen vyrazil puk na hokejku dotírajícího Jakuba Juhásze! Před třineckým mladíkem zívala odkrytá branka, Juhász ale poslal kotouč mimo tři tyče!
     
    00:45
    Obrovská šance hostů! Po chybě domácí obrany se Bruslaři vydali tři proti brankáři! Akci vedl David Koudela, který nakonec zvolil samostatné zakončení! To mu nevyšlo a gólman Chvostek předvedl parádní zákrok!

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Diviš (Ižacký, Kasperlík), 32. Kapica (Repe) - 26. Vrba F. (Daráš, Pešut), 53. Koudela (Marek, Jankovský), 65. Marek


    HC Oceláři Třinec: Chvostek (Hollý) - Běhal, Hurtík, Repe, Kurzok, Burzala, Číhal, Bezuška - Ižacký, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Diviš, Bumbál, Hegyi, Kapica, Franek, Kajaba, Chomič
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Příhoda) - Kurka, Vrba L., Čeček, Kulich, Vrba F., Soukup - Teubner, Ficek, Havel, Marek, Pešut, Jankovský, Frolík, Protivný, Rys, Daráš, Koudela
    bahis siteleri