Feyenoord – Ajax 4:2 (kon.) | Twente – Groningen 4:1 (kon.) | Nijmegen – Den Haag 2:0 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
2:0 (2:0)
HFC ADO Den Haag
Neděle 29.01.2012, 16:30Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Domácí Nijmegen vítězí s Den Haagem 2:0 a po zásluze se tak v tabulce dostává právě před svého dnešního soupeře na jedenácté místo. Zápas rozhodl výborně hrající Lasse Schøne, který zařídil obě branky hned v úvodu zápasu a brankář Babos si připisuje druhé čisté konto v řadě. Den Haag měl v zápase náznaky šancí, ale tu asi největší John Verhoek v poslední čtvrthodině neproměnil. S přáním příjemného večera se s vámi loučí Tomáš Martínek. (18:25:51)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Faulován je Vadócz a Kevin Visser může rozhodčímu jen děkovat, že mu neudělil druhou žlutou kartu v zápase a vytáhl jeho nedovolený zákrok za hranici pokutového území. Mohla to být červená karta a penalta pro Nijmegen.
     
    90+1
    Den Haag se nadechuje k posledním útokům aby ještě s výsledkem něco udělali, ale stoperská dvojice Čmovš s Nuytinckem dnes hrají velice dobře.
     
    90
    Sudí kvůli dvěma delším přerušením kvůli ošetřování hráčů nastavuje čtyři minuty navíc.
     
    89
    Kombinace Nijmegenu na krátko je zakončena Rémy Amieuxem, jenže střela měla spíše rugbyové parametry a letí hodně nad bránu Coutinha.
     
    87
    Centr hostů sice schoval do svých rukavic kapitán Nijmegenu gólman Gábor Babos, jenže ještě v letu na zem se snažil do míče kopnout Van Duinen. To se samozřejmě domácím hráčům nelíbí a situaci konzultují s rozhodčím.
     
    86
    Poslední střídání zápasu a na hřišti již neuvidíme pro zranění Ryana Koolwijka. Na jeho post přichází Francouz Rémy Amieux.
     
    85
    Tentokrát se k míči dostal John Verhoek, ale branka dnes Den Haagu asi není přána. Hráč, který je v ADO na hostování ze Stade Rennes, asi z šesti metrů selhal a přestřelil.
     
    83
    Stoper Pavel Čmovš teď ekvilibristickým zákrokem skvěle vyřešil centr Immerse z levé strany a odkopl míč na střed hrací plochy, tedy do bezpečí pro NEC.
     
    82
    Pokus o brejk Goossense končí na kopačce Gina Coutinha, který vyběhl daleko z brány a možnou šanci domácím utnul.
     
    80
    Delší dobu se na hrací ploše nic nedělo, až diváky zvedla ze sedadel přízemní střela Johna Goossense, která ale minula levou tyčku Coutinhovy branky zhruba o půl metru.
     
    77
    Wesley Verhoek je již odnášen na nosítkách a místo něj jde na trávník Mike Van Duinen.
     
    76
    Dlouhou dobu se nehraje, neboť zdravotní stav Verhoeka mu nedovoluje v dalším pokračování v zápase. Bude muset být vystřídán a je odnášen na nosítkách...
     
    73
    Dvojnásobné střídání také na straně Nijmegenu. Ze hřiště zmizeli Genaro Zeefuik a Leroy George. Novými tvářemi jsou John Goossens a Melvin Platje.
     
    74
    Žluté napomenutí také pro Dána Kevina Conboye, jenž zfauloval Wesleyho Verhoeka.
     
    72
    Kevin Visser zatahuje za záchrannou brzdu a chytá za dres rozběhnutého Génara Zeefuika, jenž je na NEC na hostování z Eindhovenu. Jasná žlutá pro obránce Den Haagu, Zeefuik by uháněl sám na bránu.
     
    71
    Leroy George nabídl obloučkem další možnost pro Schøneho ke zkompletování hattricku. Jeho hlavička ovšem mířila přibližně půl metru vedle levé tyče Coutinha.
     
    70
    Kapitán ADO Lex Immers fauluje Van Der Veldena a Schøne bude zahrávat přímý kop. Z něj ovšem domácí nic nevytěžili a po ztrátě míče Nuytincka útok končí.

    Tomáš Martínek

    Branky: 8. Schøne, 17. Schøne

    Karty:   74. Conboy (NIJ) - 16. Horváth (HAA), 46. Kum (HAA), 72. Visser (HAA)


    NEC Nijmegen: Babos - Szelesi, Čmovš, Nuytinck, Conboy - Van Der Velden, Vadócz, Schøne - Koolwijk (86. Amieux), George (73. Goossens), Zeefuik (73. Platje). Trenér: Alex Pastoor.
    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Kum, Visser, Horváth (46. N'Toko), Supusepa - Immers, Radosavljević (46. Vicento), Toornstra - Verhoek W. (77. Van Duinen), Verhoek J., Chery. Trenér: Maurice Steijn.

    Rozhodčí: Maarten Ketting
    bahis siteleri