Évian TG – Bordeaux 0:0 (kon.) | Valenciennes – Ajaccio 1:2 (kon.) | Rennes – Marseille 1:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:2 (1:1)
Olympique Marseille
Neděle 29.01.2012, 21:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou vyrovnané utkání, které nakonec ovládlo Marseille. Hosté měli totiž větší dávku štěstí, a to především v první poločase, kdy se jim podařilo vstřelit velmi náhodnou branku. Za výkon ve druhé půli si však body zaslouží. Rennes tedy padlo a smutní. To je ode mne pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek večera. (22:54:00)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hostující trenér takticky střídá, na hřiště jde Sabo, dolů putuje Valbuena.
     
    90+2
    Ale nic z toho. Hned dvojice domácích fotbalistů stála v ofsajdovém postavení.
     
    90+1
    Rennes dostane ještě poslední šanci vyrovnat. Na pravé straně má totiž k dispozici standardní situaci, s největší pravděpodobností přijde centr.
     
    90
    Hlavní arbitr nastaví dvě minuty.
     
    90
    V pokutovém území se ještě něco snažil vymyslet Feret, naivně však upadl. Domácí se žádají odpískání pokutového kopu, ale ten v žádném případě nepřijde.
     
    89
    Hostující obrana je teď jako jeden muž. Působí kompaktně a nechce nikoho pustit do šance.
     
    88
    Rennes už otevírá zadní vrátka! Brandao se hnal do brejku, Diallo se proti němu vydal a byl u balónu první. Ten se však dostal k Rémymu, jenž se snažil technickou střelou rozhodnout dnešní utkání. Minul jen o pár centimetrů, jeho rána se dokonce lehce otřela o tyčku!
     
    87
    Hosté se takticky snaží získávat cenné vteřinky a pochopitelně držet míč co nejdále od své svatyně.
     
    86
    Amalfitano si naběhl na pravé straně až k postranní čáře, přičemž následně vyslal další centr, který doputoval pouze do rukavic Dialla.
     
    85
    Na Rennes už je vidět frustrace. Nedokáží se prosadit jeden na jednoho a zbytečně faulují, Marseille naopak druhá branka uklidnila a hraje v pohodě.
     
    84
    Apam uštědřil Valbuenovi tvrdý šlapák, což nezůstalo bez povšimnutí. Hráč Rennes dostává od hlavního arbitra žlutou kartu.
     
    83
    I hostující lodivod poprvé v dnešním střetnutí střídá. Hřiště opouští Lucho González, na jeho místo nastupuje Brandao.
     
    81
    Doumbia vyslal další z řad nepovedených centrů. Marně na něj naskakovali Erding s Pajem.
     
    80
    Domácí fotbalisté začínají tlačit na pilu, nastěhovali se před pokutové území Marseille. Otázkou zůstává, zda se jim podaří něco vymyslet.
     
    79
    Domácí trenér se odhodlal k poslednímu střídání. Ze hřiště jde po čas celého zápasu aktivní Kembo-Ekoko, kterého nahrazuje Mada Diarra.
     
    78
    Domácí tým je po této brance velmi opařený a uvidíme, zda ještě stihne zareagovat.
     
    77
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřikl! Hosté zcela otáčejí vývoj tohoto utkání! Valbuena naznačil před šestnáctkou střelu, posunul míč doleva na BENOITA CHEYROUA, jenž si míč ještě zpracoval a poté vypálil tvrdou ránu pod břevno. Diallo chtěl míč vyrazit, to se mu ale stalo osudným, jelikož si míč sám srazil do branky. Tuto branku si rozhodně za rámeček domácí gólman nedá.

    Sanny Muharem

    Branky: 14. Doumbia - 44. Apam (vla.), 77. Cheyrou

    Karty:   51. Montano (REN), 84. Apam (REN) - 59. Doumbia (OMA), 68. Diarra (OMA)


    Stade Rennes: Diallo - Danze, Apam, Kana-Biyik, Theophile Catherine - Hamed Doumbia, M'Vila - Ekoko, Feret, Brahimi (62. Erding) - Montano (74. Pajo)
    Olympique Marseille: Mandanda - Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel - Diarra, Cheyrou - Amalfitano, Lucho (83. Brandao), Valbuena (90+2. Sabo) - Rémy

    Rozhodčí: Durussel
    bahis siteleri