Omsk – Mytišči 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 4:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (0:2, 0:1, 4:0)
SKA Petrohrad
Středa 01.02.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná jízda domácích ve třetí třetině končí čtvrtou brankou. YUHAMATTI AALTONEN se nadvakrát z téměř nulového úhlu prosadil do odkryté brány. Štěpánek se nestihl včas přesunout po střele od modré čáry a i s odrazem od jeho chrániče skončil puk v síti.
    Asistence: Daniel Markov
     
    55:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Rychlá akce od vlastní brány zajistila domácím vyrovnání. DMITRIJ KAZIONOV se ocitl nehlídaný na pravé straně a střelou zápěstím překonal Štěpánka.
    Asistence: Tomáš Rolinek, Alexej Bondarev
     
    52:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po konci přesilové hry vyjel zpoza brány DENIS CHLYSTOV a překvapil Štěpánka.
    Asistence: Daniel Markov
     
    48:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nádherná první branka domácích. Chylstov z rohu přihrál před bránu kam si od modré čáry najel OLEG TVERDOVSKY. Ten několikrát naznačil rameny kličku a rozpohyboval tak Štěpánka. Po poslední kličce do bekhendu zakončil nechytatelně pod horní tyč.
    Asistence: Denis Chlystov, Sergej Mozjakin
     
    29:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 na 3. KIRILL KOLCOV po přihrávce Thoresena prostřelil vše co mu stálo v cestě.
    Asistence: Patrick Thoresen
     
    15:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Puk na modré čáře získal TONY MARTENSSON a z levého kruhu vypálil přesně pod horní tyč Ahonenovy brány.
    Asistence: Denis Denisov
     
    03:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím se nepodařilo vyhodit, Thoresen zachytili puk a okamžitě přihrál před bránu. K puku se dostal PETR PRŮCHA a nadvakrát překonal Ahonena.
    Asistence: Patrick Thoresen

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 49. Tverdovsky (Chlystov, Mozjakin), 53. Chlystov (Markov), 56. Kazionov (Rolinek, Bondarev), 58. Aaltonen (Markov) - 4. Průcha (Thoresen), 16. Martensson (Denisov), 30. Kolcov (Thoresen)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelashvili) - Kukkonen, Bondarev, Tverdovsky, Birjukov, Mišarin, Bykov, Markov, Antipin - Obuchov, Aaltonen, Rolinek - Mozjakin, Sušinsky, Kajgorodov - Lisin, Kazionov, But - Chlystov, Kosov, Yakubov
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kolcov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, Višněvsky, Vorobjov, Semjonov, Grebeškov - Tichonov, Průcha, Thoresen - Martensson, Rybin, Weinhandl - Nepreajev, Fjodorov, Arťuchin - Kučerjavenko, Monachov, Tarasenko
    bahis siteleri