Šumperk – Most 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 2:0 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 2:5 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 7:0 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:5 (0:3, 0:2, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 04.02.2012, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Benátky právě vstřelily branku!
    Ihned po buly vypálil obránce JÁN NIKO a jeho střela končí v Novotného brance. Asistence: Lukáš Král.
     
    47:44
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí korigují stav. Král si počkal na vhodný okamžik k přihrávce a oslovil TOMÁŠE KLIMTA, který usměrnil puk za roztaženého Novotného. Asistence: Lukáš Král, Ondřej Vitásek.
     
    37:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté dokonale uspali domácí hráče za Stejskalovou brankou. Poté ale přišla přesná přihrávka zpoza branky od Filipa na robusního DANIELA HODKA, který touto brankou dovršil hattrick. Asistence: Martin Filip, Tomáš Čachotský.
     
    26:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají i svoji druhou přesilovou hru. Od modré čáry napřáhl TOMÁŠ KOLAFA a kotouč se zastavil až v brance za Vošvrdovými zády. Asistence: Jiří Dobrovolný.
     
    19:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté vytvořili zámek před Vošvrdovou brankou. Několikrát si vyměnili puk na svých holích. Až na sebe vzal zodpovědnost DANIEL HODEK a z kruhu se trefil přesně nad Vošvrdovu vyrážečku. Asistence: Tomáš Ficenc, Martin Filip.
     
    14:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Čachotský přesnou přihrávkou oslovil DANIELA HODKA, kterému šel sice puk na dlouhou hůl, přesto si ho zkušený forvard hostí zpracoval, stáhl si ho na bekhend a zamířil na milimetr přesně k pravé tyčce. Asistence: Tomáš Čachotský, Martin Filip.
     
    12:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení velmi šťastným gólem. Jarošovi se vůbec nepovedla střela, místo toho ale vyprodukoval překvapivou přihrávku na Padělka, který se podíval a oslovil před prázdnou brankou stojícího MICHALA JESLÍNKA, který už měl lehkou úlohu. Asistence: Aleš Padělek, Václav Jaroš.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 48. Klimt (Král, Vitásek), 58. Niko (Král) - 13. Jeslínek (Padělek, Jaroš), 15. Hodek (Čachotský, Filip), 20. Hodek (Ficenc, Filip), 27. Kolafa (Dobrovolný), 38. Hodek (Filip, Čachotský)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (27. Stejskal) - Šimek, Vitásek, Říha, Vála, Niko, Pabiška - Liška, Král, Klimt, Skalický, Skořepa, Jonák, Vlach, Jech, Kopic, Jánošík, Weiss, Kellner.
    HC Dukla Jihlava: Novotný (Halmoši) - Petráček, Ficenc, Jaroš, Dobrovolný, Malena, Kolafa, Kaláb, Grundmanis - Čachotský, Filip, Hodek, Bezděk, Padělek, Jeslínek, Zeman, Maliník, Indra, Domin, Vysloužil, Krupka.

    Rozhodčí: R. Svoboda - Arazimová, Čížek
    bahis siteleri