Chomutov – Motor ČB 5:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:1 (kon.) | HC Kladno – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Zlín – HC Litvínov 2:3 (po pr.) | Liberec – Jihlava 4:3 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (3:1, 1:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 04.02.2012, 16:00 • Svijanská arena, Liberec. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:32
    Jelínek udržel svůj celek ve hře. Matějka nic nevymýšlel, přiklouzl k brankáři a zkoušel střelu mezi betony. Ale neuspěl.
     
    57:32
    Trestné střílení pro Jihlavu! Bednár fauloval unikajícího Matějku a sudí signalizují nájezd.
     
    53:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    ŠTĚPÁN ZÍDEK kompletuje hattrick a pod Ještědem máme zaděláno na drama! Jihlavský kapitán znovu uspěl efektivní tečí, hostující střídačka bouří. Asistence: Vojtěch Zadražil – 4:3.
     
    49:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec početní převahu využívají, deset minut před koncem základní hrací doby ztrácí na soupeře již dvě branky. ŠTĚPÁN ZÍDEK tečoval v mezikruží spoluhráčovu přihrávku přesně do horního růžku. Jelínek byl bezmocný. Asistence: Bude doplněno – 4:2.
     
    48:39
    Dukla si zahraje v přesile, za nedovolené bránění jde pykat Miškovský.
     
    47:18
    Zá vzájemné pošťuchování odchází na trestnou lavici domácí Mulač a hostující Pěška. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    42:05
    Bittner vysunul ve středním pásmu do samostatného úniku spoluhráče Maďara. Ten rozkmital své rychlé nohy, přebruslil svého strážce a ujížděl sám na Ritticha. Jihlavský muž s maskou si však s jeho zakončením poradil.
     
    38:59
    Minutu před koncem druhé třetiny registrujeme první trest. Přemysl Tobola pyká za hákování - přesilovka Liberce.
     
    32:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    ADAM DLOUHÝ se dnes prosazuje již podruhé, Severočeši vedou 4:1. Domácí forvard si na pravé straně počkal na Psotovu přihrávku a poté prostřelil přesouvajícího se gólmana. Asistence: Matěj Psota, Milan Bednár.
     
    28:12
    O vzruch na ledové ploše se postaral hostující útočník Mikeš. Po levé straně se vydal až před severočeskou brankou, ale na Jelínka si nepřišel. Domácí gólman jeho kličku vystihl.
     
    22:19
    Za Rittichem posléze opět zvonila branková konstrukce. Maďar se prosmýkl podél mantinelu a střelou zleva trefil tyč.
     
    17:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí celek vede již o dvě branky. ADAM DLOUHÝ důrazně operoval před jihlavským brankovištěm a poskakující kotouč vzápětí zaslal za brankáře baseballovým odpalem. Rittich ještě reklamoval, že liberecký forvard zahrál vysokou holí. Hlavní sudí však nepřipouští žádnou diskuzi. Bez asistence – 3:1.
     
    16:41
    Atraktivní podívaná pokračuje, na pozoru musel být také Jelínek. Útočník Zídek tečoval Hlavešovu střelu z dálky, puk poskakoval libereckým brankovištěm. Za čárou však neskončil.
     
    12:44
    Jandejsek rozezvučel levou tyč. Domácí zadák mohl navýšit vedení svého výběru, nečekanou ranou z pravé strany zaskočil Ritticha. Radost mu však překazila branková konstrukce.
     
    09:07
    Prokš mohl vyrovnat, jihlavský forvard zrychlil ve středním pásmu a ujížděl sám na Jelínka. V tísni protihráče Maďara ale nezakončil zrovna podle představ.
     
    07:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři zakončili rychlý protiútok na výbornou a jdou do vedení. Mulačův pas zleva doklouzal až na pravý kruh, odkud neomylně zamířil do horní poloviny branky LADISLAV BITTNER. Asistence: Jakub Mulač, Adam Jandejsek – 2:1.
     
    05:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši ovšem přispěchali s bleskovou odpovědí. Za Rittichova záda zapadla střela LUKÁŠE KRUCKÉHO, jihlavský gólman měl zakrytý výhled a puk spatřil až v síti. Asistence: Milan Bednár – 1:1.
     
    04:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští mladící jdou do vedení, přestože se prozatím převážně bránili soupeřově aktivitě, svoji první nabídnutou příležitost dokázali zužitkovat. Hostující kapitán ŠTĚPÁN ZÍDEK vypálil z vrcholu kruhu přesně k tyči. Asistence: Ondřej Pěška – 0:1.
     
    04:00
    Miškovský oslovil svoji přihrávku od zadního mantinelu v mezikruží hlídkujícího Klímu. Ten bez váhání pálil, Rittich si však povyjel a střelu libereckého útočníka z nadějné pozice zastavil na hrudi.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 6. Krucký (Bednár), 8. Bittner (Mulač, Jandejsek), 18. Dlouhý, 33. Dlouhý (Psota, Bednár) - 5. Zídek (Pěška), 50. Zídek (?), 54. Zídek (Zadražil)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sobotka) – Bednár, Jandejsek, Čechura, Dám "A" – Psota, Pálek, Maďar "A", Krucký, Bittner, Klíma, Mulač "C", Miškovský, Dlouhý, Havlas.
    HC Dukla Jihlava: Rittich (Hlávka) – Zadražil, Polívka, Hlaveš, Randa, Tobola, Kolda – Matějka "A", Brychta, Gregar, Svobodník, Prokš, Pěška, Zídek "C", Pekárek, Mikeš, Přidal.

    Rozhodčí: Wagner – Daněk, Maštalíř.
    bahis siteleri