Anderlecht – Genk 4:2 (kon.) | Club Bruggy – Beerschot 5:1 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
5:1 (4:1)
KFCO Beerschot Wilrijk
Neděle 05.02.2012, 18:00Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    60
    Bruggy právě vstřelily branku!
    MAXIME LESTIENNE nyní využil svých rychlých nohou, přesprintoval van der Heydena a následně poslal míč za záda bezmocného Pačovského.
     
    40
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Lestiennův centr nalezl úplně volného Bakengu, jehož střelu dokázali hostující hráči zblokovat, k míči se ale následně dostal JOSEPH AKPALA, jenž svým druhým gólem v utkání posílá Bruggy znovu do třígólového vedení.
     
    34
    Beerschot právě vstřelil branku!
    Přihrávka Malula prošla až na úplně volného VUZU NYONIHO, který si na hranici šestnáctky zpracoval míč a Jorgačeviće překonal přízemní střelou. Beerschot tak alespoň čátečně dramatizuje průběh zápasu.
     
    28
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí fotbalisté si dnešní utkání skutečně vychutnávají. Už po pár sekundách přidávají třetí branku, když se z ostrého úhlu prosazuje MAXIME LESTIENNE.
     
    26
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tentokrát to už domácím fotbalistům vyšlo. Po velkém zmatku a sérii odrazů se dostal na hranici malého vápna k hlavičce MUSHAGA BAKENGA a úspěšně zakončil.
     
    4
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Stenman poslal z levé strany do pokutového území výborný centr, k hlavičce se dostal špatně hlídaný JOSEPH AKPALA, který nedal brankáři Pačovskému žádnou šanci.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 4. Akpala, 26. Bakenga, 28. Lestienne, 40. Akpala, 60. Lestienne - 34. Nyoni

    Karty:   84. Refaelov (BGY) - 44. Özturk (BEE), 64. Malul (BEE)


    Club Bruggy KV: Jorgacević – Hoefkens, Donk, Figueras, Stenman – Refaelov, Van Acker, Zimling – Bakenga (48. Meunier), Lestienne (70. Bacca) – Akpala (86. Hogli).
    KFCO Beerschot Wilrijk: Pačovski – Wuytens, Van der Heyden, De Decker, Nyoni – Losada, Özturk, Francois (65. Laerenbergh), Mikulić – MacDonald (65. Porokara), Malul.

    Rozhodčí: Smet - Crotteux, Walschap
    bahis siteleri