Heracles – Eindhoven 1:1 (kon.)
konec
Heracles Almelo
1:1 (0:1)
PSV Eindhoven
Neděle 05.02.2012, 14:30 • Polman Stadion, Almelo • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Lídr Eredivise ztrácí body na hřišti desátého Almela. První poločas patřil PSV, ale v tom druhém PSV ohromně zklamalo. Když člověk pomine první půli a vezme v potaz pouze dění ve druhém poločase, tak je i fanouškovi PSV jasné, že hosté mohou být rádi za bod. Po brance Evertona přišla neskutečná pasivita PSV, kterou již Almelo nedokázalo potrestat. (16:26:31)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po levé straně to ještě zkusil Overtoom, po souboji s Manolevem šel k zemi, ale rozhodčí již faul nepískal.
     
    90+2
    Hosté dlouhým nákopem dostávají míč až k Pasveerovi.
     
    90+2
    Už nám běží druhá minuta nastavení a míč je v moci Almela v okolí hostujícího vápna. Domácí zatím šetří čas u postranní čáry. Uvidíme, zda se ještě dostanou do zakončení.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    90
    Ze hřiště odchází za hromového potlesku Everton a příliš nespěchá. Jeho místo zaujme Gouriye.
     
    89
    Útočný faul udělal z rohového kopu zbytečnou záležitost. U míče opět PSV a kombinuje s ním na polovině Almela.
     
    88
    Do zakončení se na levé straně dostal Everton. Postaral se o bránícího Manoleva a vystřelil. Jeho rána ovšem letěla nad branku. Krátce poté to zkoušel zleva také Overtoom a vybojoval alespoň roh.
     
    87
    Lens svou individuální prací okolo vápna Almela vybojoval roh, který skončil bez využití a Almelo mohlo jít do protiútoku.
     
    86
    Almelo této příležitosti nevyužilo a na druhé straně vystrčilo drápky PSV. Jejich útočná snaha byla ovšem eliminována.
     
    86
    Obranný faul na polovině PSV byl potrestán žlutou kartou Manoleva.
     
    85
    Hřiště opouští možná trochu nelogicky Matavž a nahrazuje ho Vennegoor of Hesselink.
     
    84
    Podobnou situaci si vyzkoušelo také PSV. Labyaf střílel nadvakrát, ale vždy trefil pouze domácího hráče. Následná dělovka Mertense byla ztečována na roh.
     
    83
    Slibně rozjetá kombinace Almela skončila individuální chybou Overtooma u brankové čáry, kde o míče zbytečně přišel. Velká škoda pro domácí.
     
    82
    Strootman zachytil rozehrávku soupeře a vydal se dopředu. O míč ovšem vzápětí přichází, což se stalo ihned poté také domácím hráčům. PSV opět u míče.
     
    81
    Hra byla přerušena. Míč zrovna držel Bruns, vzal si ho do ruky a zjevně ho nechtěl dát. Hereckým výkonem nabral pár vteřinek a následně se mu zažlutilo před očima.
     
    80
    Z následujícího rohu nezapršelo. Hosté se ovšem nedokázali vymanit z tlaku. Z toho plynou i obranné fauly a jednoho se dopustil také Toivonen. Přímý kop pro Almelo.
     
    79
    Everton vyslal přízemní střelu na branku PSV, a tu tečoval někdo z hostujících hráčů na branku. Isaksson zachránil celou situaci, když vyboxoval míč padající do branky. PSV může děkovat svému brankáři.

    Daniel Ryl

    Branky: 76. Everton - 19. Labyad

    Karty:   81. Bruns (HRC) - 48. Toivonen (PSV), 86. Manolev (PSV)


    Heracles Almelo: Pasveer - Looms, Van der Linden, Rienstra, Vejinovič (59. Bruns), Quensah - Breukers, Everton, Overtoom, Antoine - Douglas, Armenteros
    PSV Eindhoven: Isaksson - Willems (77. Bouma), Marcelo, Derijck, Manolev - Strootman - Toivonen, Lens, Labyad, Mertens - Matavž

    Rozhodčí: Pieters Verk

    Diváci: 8 500
    bahis siteleri