Caen – Auxerre 0:0 (odl.) | Sochaux – Lille 0:0 (odl.) | Marseille – Lyon 2:2 (kon.)
konec
Olympique Marseille
2:2 (2:2)
Olympique Lyon
Neděle 05.02.2012, 21:00 • Stade Vélodrome • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Stoprocentka Lyonu v samotném závěru! Bastos přihrál Källströmovi, ten míč poslal do malého vápna, kde se do něj opřel Lisandro López. Ovšem z blízkosti nakonec ztroskotal na skvěle chytajícím Mandandovi.
     
    86
    Briand nepředvedl nijak ostrý zákrok, přesto si vysloužil žlutou kartu.
     
    82
    Domácí podruhé střídají. Přichází D. Traoré, odchází Kaboré.
     
    69
    Deschamps pro jistotu ožlutěného Diawaru stáhl z placu, na jeho místo přišla adekvátní náhrada v podobě jiného stopera Fanniho.
     
    68
    Rémy měl až příliš prostoru, vypálil z hranice vápna a Lloris se po jeho střele musel pořádně natahovat, aby jí vyrazil alespoň do zámezí.
     
    64
    Umiti vložil ruku do obličeje Diarry, za což dostal poprávu žlutou kartu.
     
    63
    Hosté poprvé střídají. Ze hřiště odešel autor první trefy Gomis, na jeho místo přichází mladík Grenier.
     
    61
    Pěkná střela na bránu, kterou vyslal Diarra! Po dlouhém autu Azpilicuety do vápna Koné odhlavičkoval balón pouze k záložníkovi Diarrovi, jehož střelu musel lapit až Lloris.
     
    55
    Skvělá kombinace Lyonu! Lisandro López si krásně vyměnil na jeden dotek míč s Briandem, ten pak přihrál do vápna Gomisovi, který byl svou šancí tak zaskočen, jelikož si myslel stejně jako všichni ostatní, že byl v ofsajdu, až nakonec napálil jen boční síť.
     
    45
    Lyon právě vstřelil branku!
    Vlastní branku si vstřelil SOULEYMANE DIAWARA. A Lyon stačil ještě do poločasu vyrovnat! Cissokho z levé strany centroval do vápna a ten se následně odrazil od netušícího a nešťastného Diawary přímo do sítě.
     
    39
    Koné už poněkolikáté fauloval. Teď sejmul v hlavičkovém souboji Rémyho a dostal žlutou kartu.
     
    36
    Lyon právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil BAFETIMBI GOMIS. OL okamžitě odpovídá na Brandaův gól a snižuje. Källströmův centr z rohového kopu byl ve vápně přizvednut Briandem, k míči se následně dostal úplně volný Gomis, jenž se z blízkosti nemohl mýlit.
     
    34
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil BRANDAO. Marseillský forvard se přece jenom dočkal. Amalfitano jenom tak dloubl do míče, centr doletěl k Brandaovi, jenž z první poslal míč ke vzdálenější tyčce za bezmocně stojícího Llorise.
     
    18
    Lyon mohl na druhé straně rychle odpovědět! Bastos se však z velkého úhlu do branky nefrefil a zamířil jen do reklamní plochy za bránou.
     
    16
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil BENOIT CHEYROU. Z ničeho nic se domácí ujali vedení. Na zrodu celé akce byl Kaboré, který elegentním pasem našel Brandaa. Ten byl podle opakovaných záběrů mimochodem v ofsajdu. Od něj se pak míč dostal k Cheyrouovi, jenž se z vyložené pozice nemýlil.
     
    11
    První žlutá karta zápasu. Za ostrý skluz na Lisandra Lópeze jí dostal domácí Diawara.
     
    8
    Mandanda si mezi třemi tyčemi pořádně zachytal! Lisandro López stihl na hranici ofsajdu u pomezní čáry míč, který následně poslal před branku. Tam se k němu přes pár odrazů dostal Gomis, který z blízkosti vystřelil, avšak ztroskotal na Mandandovi.

    Viktor Sandev

    Branky: 16. Cheyrou, 34. Brandao - 36. Gomis, 45. Diawara (vla.)

    Karty:   11. Diawara (OMA) - 39. Koné (LYO), 64. Umiti (LYO), 86. Briand (LYO)


    Olympique Marseille: Mandanda - Azpilicueta, Diawara (69. Fanni), N'Koulou, Morel - Kaboré (82. D. Traoré), Diarra, Cheyrou - Amalfitano, Rémy, Brandao.
    Na lavičce: Bracigliano, Sabo, Azouni, Jobello, Gadi.
    Trenér: Didier Deschamps.

    Olympique Lyon: Lloris - Réveillére, Umiti, Koné, Cissokho - Briand, Gonalons, Källström, Bastos - Lisandro López, Gomis (63. Grenier).
    Na lavičce: Valverde, Cris, Dabo, Gourcuff, Ederson, Lacazette.
    Trenér: Rémi Garde.

    Rozhodčí: Gautier - Annonier, Jeanne
    bahis siteleri