Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 1:4 (kon.) | Ufa – N.Novgorod 6:4 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 1:2 (kon.) | Lev – Čeljabinsk 2:4 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:4 (1:2, 4:1, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 17.02.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa vteřinu před koncem stanovuje konečný výsledek na 6:4! Pihlström v bruslařském souboji na prázdnou bránu neuspěl a byl sražen protivníkem, kotouč se následně dokutálel až na teč. Krátce před sirénou k němu ale stihl dojet IGOR MIRNOV a přeci jen jej stačil poslat do brány! Asistence: Pihlström, Saprykin.
     
    59:20
    Obrovský závar před Jersbergem gólem nekončí. Z mezikruží pálil Varlamov, jeho střela byla ještě tečovaná, ale v síti neskončila.
     
    58:49
    Tuokkola je na střídačce, hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    56:11
    Dvouminutový trest pro Makarova.
     
    54:36
    Naprostá zbytečnost v podání Radulova. Ten byl faulován a Ufa mohla hrát přesilovku. Místo toho se domácí hokejista pustil do svého soupeře a vyfasoval tak čtyři minuty za hrubost. Ze hry tak jde jak Radulov, tak Nilsson, jeho trest ovšem činí pouze dvě minuty. Je z toho tak přesilovka pro Novgorod.
     
    53:31
    Obrovská skrumáž před domácí brankou, ve které nedokázal jeden z hostujících hráčů překonat ležícího Jersberga! Teď měla Ufa obrovské štěstí.
     
    41:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce MAXIMA POTAPOVA, který nadvakrát překonává Jersberga. Drama je na světě. Asistence: Thörnberg, Jevsejenkov.
     
    38:45
    Přesilovou hru si po čase vyzkoušejí také hráči v bílých dresech. Faulem se provinil domácí Gimajev.
     
    35:32
    Za sekání putuje na dvě minuty ze hry Varnakov a domácí fanoušci skandují "šajbu, šajbu".
     
    32:47
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté ale bleskově odpovídají a dávají tak najevo, že se ještě o výsledek poperou. VLADIMIR GALUZIN si pohrál s Jersbergem a snižuje na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
     
    32:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly se kotouč dostal na hůl ANTTIHO PIHLSTRÖMA, který střelou do protipohybu z prostoru mezi kruhy nedal Tuokkolovi šanci. Asistence: Koltsov.
     
    29:40
    Další přesilovka pro domácí. Za podražení Kozlova půjde pykat Makarov.
     
    28:02
    Ve stejném čase dochází ke změně v hostujícím brankovišti. Frustrovaného Bespalova nahrazuje Tuokkola.
     
    28:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jsou na kolenou. Bespalov je opět nucen lovit kotouč ze své sítě. Z pravé strany si povyjel ALEXANDR RADULOV a přesnou trefou zvyšuje na 4:2! Bez asistence.
     
    27:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hráči v zelených dresech více jak minutu pouze kombinovali, až se z hlediště ozýval slabý pískot. Hráči Ufy však čekali na nejvhodnější příležitost, jelikož nakonec přišlo dokonalé rozebrání soupeřovy obrany, když na konci celé akce stál ALEXANDR SVITOV, který střelou pod horní tyč z bezprostřední blízkosti branky posílá Ufu do vedení! Asistence: Gimajev, Mirnov.
     
    25:45
    Teď už je hra přerušena. Vyloučeným hráčem je Tjuljapkin. Ufa má jedinečnou možnost dostat se poprvé v duelu do vedení a dokonat tak obrat ve skóre.
     
    20:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Ufa se dvěma slepenými góly vrací zpátky do zápasu. IGOR GRIGORENKO projel v přesilové hře středem kluziště mezi třemi obránci soupeře a bekhendovým blafákem překonává Bespalova! Bez asistence.
     
    19:48
    Dvouminutový trest vyfasoval hostující Potapov. Ufa tak pravděpodobně začne druhou třetinu přesilovou hrou.
     
    19:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa krátce před přestávkou snižuje gólem, který si Bespalov za rámeček asi nedá. Kondratěv přiťuknul na DENISE PLATONOVA, který jen takovým letmým klepnutím zaskočil Bespalova. Asistence: Maxim Kondratěv.
     
    13:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ano! A je to opět MICHAIL VARNAKOV, kdo po přihrávce Nilssona zpoza brány překonal podruhé Jersberga! Asistence: Robert Nilsson.
     
    11:42
    Radulov jde opět na trestnou lavici. Využijí hosté z Novgorodu také svou další přesilovou hru?
     
    09:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají svou přesilovku. Na pravé straně kluziště se uvolnil MICHAIL VARNAKOV střelou do pravého horního růžku brány otevírá skóre. Bez asistence.
     
    09:02
    Za vzájemnou potyčku jsou vyloučeni Petrov s Radulovem. Dvouminutový trest dostává také Saprykin a Novgorod si tak zahraje přesilovou hru.
     
    00:55
    Současné vyloučení na obou stranách. Na domácí straně je to Saprykin, na straně hostů pak Petrov.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 20. Platonov (Kondratěv), 21. Grigorenko, 28. Svitov (Gimajev, Mirnov ), 29. Radulov, 33. Pihlström (Koltsov), 60. Mirnov (Pihlström, Saprykin) - 10. Varnakov, 14. Varnakov (Nilsson), 33. Galuzin, 42. Potapov (Thörnberg , Jevsejenkov)


    Salavat Julajev Ufa: Jersberg - Proškin, Aťjušov, Kondratěv, Blaťák, Nakládal, Gimajev, Isangulov, Grigorev - Saprykin, Radulov, Grigorenko - Zinovjev, Platonov, Trubačev - Mirnov, Kozlov, Svitov - Pihlström, Koltsov, Sčastlivyj
    Torpedo Nižnij Novgorod: Bespalov (29. Tuokkola) - Tjuljapkin, Hietanen, Petrov, Varlamov, Vasiljev, Jevsejenkov, Rozin - Potapov, Makarov, Thörnberg - Krikunov, Varnakov, Hirschovits - Gorbunov, Zajnulin, Nilsson - Valujskij, Galuzin, Romanovskij
    bahis siteleri