Leverkusen – Augsburg 4:1 (kon.) | Hamburg – W. Brémy 1:3 (kon.) | Norimberk – Kolín nad Rýnem 2:1 (kon.)
Kaiserslautern – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | Hertha – Dortmund 0:1 (kon.) | Freiburg – Bayern 0:0 (kon.)
konec
1.FC Kaiserslautern
1:2 (0:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 18.02.2012, 15:30 • Fritz-Walter-Stadion, Kaiserslautern • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Sudí Weiner foukl do píšťalky, čímž ukončil toto utkání, které dokázalo, jak dokáže být fotbal krutý. Zatímco Kaiserslautern po celou dobu tlačil svého soupeře, byl jasně lepším týmem obzvláště v prvním poločase, hosté využili své dva protiútoky z prvního poločasu a odváží si tři body. Kaiserslautern se ovšem nemusí stydět za svůj výkon a pokud to takhle bude pokračovat, má šanci na záchranu. Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek sobotního dne. (17:27:30)
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rozhodčí nechal citlivě pokračovat hru i po původním nastavení a K´lautern se dostal k centru, ze kterého nezapršelo. Poté se dopustil útočného faulu na útočné polovině.
     
    90+3
    Taktické střídání, po kterém pravděpodobně ukončí sudí zápas. Hřiště opouští Reus a nahrazuje ho Cigerci.
     
    90+3
    Domácí se nemohli stále dostat na útočnou polovinu. Když už se jim to povedlo dlouhým centrem, tak byl načapán v ofsajdu Sukuta-Pasu.
     
    90+2
    Další útočný výpad Gladbachu po levé straně nevyšel. Hosté alespoň dostali míč daleko od své branky, což jim právě teď vyhovuje. U míče je Trapp a musel udělat kličku i Reusovi, který ho napadal.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil opět tři minuty.
     
    90
    Finální tlak domácích začíná. Po levé straně se prosadil Dorstroff a vybojoval další rohový kop pro K´lautern. Ani tentokrát neměl Stegen žádnou práci. Na druhé straně byl písknutý ofsajd.
     
    89
    Hostující hráč musel opustit hrací plochu za doprovodu lékařů, ale po pár vteřinách se vrátil. Hosté se pokusili zaútočit, což jim ovšem opět nevyšlo.
     
    88
    Po levé straně se prosadil Dorstroff a vybojoval rohový kop, ze kterého se nikdo z domácích do zakončení nedostal. Kupředu se vydal Nordtveit, kterého nedovoleně srazil Dick a uviděl žlutou kartu.
     
    87
    Tentokrát to byl Dante, kdo se dopustil faulu. Na útočné polovině svěřil míč do rukou domácích hráčů. Ti se s míčem vydávají dopředu.
     
    86
    To samé se odehrála na druhé straně. Kde se v souboji srazila dvojice Sukuta-Pasu - Dante. Jejich souboj byl posouzen jako faul domácího hráče.
     
    85
    To potvrdil také naivní dalekonosný pokus Tifferta. S jeho dělovkou neměl Stegen problémy. Na druhé straně se k míči dostal De Camargo, ale v souboji s Dickem si počínal nedovoleně.
     
    84
    Domácí se snaží zatlačit na hostující obranu. Gladbachu se daři eliminovat domácí útoky, ale od obou týmů je to takové nemastné, neslané.
     
    83
    O nůžky se pokusil na hranici vápna Arango. Jeho pokus mířil vedle branky domácích. Na druhé straně se pokoušel individuálně prosadit Borysiuk, jehož ránu musel zlikvidovat Stegen.
     
    82
    Hřiště opouští Leckie, který pravděpodobně nenaplnil očekávaní, s kterým na hřiště přišel v 38. minutě. Nahrazuje ho Wendt.
     
    81
    Gladbach se na malou chvíli usadil na útočné polovině a došel si alespoň pro faul.
     
    80
    Nedovoleně si při centru počínal Brouwers. Jeho počin by potrestán žlutou kartou a přímým kopem K´lauternu, který domácím vůbec nevyšel.
     
    79
    Gladbach si vybojoval aut na polovině hřiště, mohl se alespoň na malou chvíli vymanit z tlaku, přesto o míč stejně rychle přišel. Když už vytlačil domácí hráče presinkem na jejich polovinu, přišel útočný faul.

    Daniel Ryl

    Branky: 63. Jessen - 9. Herrmann, 14. Arango

    Karty:   17. Sahan (KAI), 59. Wagner (KAI), 88. Dick (KAI) - 80. Brouwers (MNC)


    1.FC Kaiserslautern: Trapp - Dick, Šimůnek, Rodnei, Jessen - Sahan (46. Sukuta-Pasu), De Wit (46. Dorstroff), Borysiuk, Tiffert - Swierczok, Wagner
    Borussia Mönchengladbach: Stegen - Jantschke, Brouwers, Dante, Daems - Herrmann (38. Leckie), Nordtveit, Neustadter, Arango - Reus, De Camargo

    Rozhodčí: Michael Weiner - Holger Henschel, Thomas Frank
    bahis siteleri