Crawley Town – Stoke 0:2 (kon.) | Stevenage – Tottenham 0:0 (kon.) | Liverpool – Brighton 6:1 (kon.)
konec
Crawley Town FC
0:2 (0:1)
Stoke City
Neděle 19.02.2012, 13:00FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Před nedlouhou dobou jsem chválil za dnešní výkon Collinse, který jej vyšperkoval i skvělým brankářským zákrokem, když po Bulmanově zakončení zastoupil již překonaného brankáře Begoviče a přímo z brankové čáry odrazil míč mimo ní a uchránil tak hostům čisté konto!
     
    73
    Přeci jen si domácí vypracovali nadějnou příležitost. Bulman vybídl ke střeleckému pokusu Sancheze Watta, ten z dvaceti metrů jen těsně přestřelil soupeřovu svatyni.
     
    57
    Žlutou kartu vidí Cameron Jerome.
     
    53
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Hosté dnes z minima těží maximum! Standardní situaci rozehrál na vzdálenější tyč Whelan a reprezentační útočník PETER CROUCH hlavou přehodil debutujícího brankáře Gilmartina!
     
    52
    Dlouhý výkop hostujícího brankáře si zpracoval na nohu Jerome a už se rozbíhal kolem Davise, když si domácí obránce pomohl nedovolenými prostředky a vidí žlutou kartu.
     
    49
    Crawley poprvé střídá, do hry vbíhá Neilson místo Hunta.
     
    Jak jsem slíbil před zápasem, mimo přenosů z dnešních zápasů FA Cupu nabídneme i exkluzivní přenos z losování čtvrtfinále, které se uskuteční v londýnském fotbalovém chrámu Wembley a najdete jej u zápasu Liverpoolu s Brightonem před jeho začátkem. Start losování je stanoven na 17:10 hod.
     
    45+2
    Shotton zastavil hrozící protiútok domácích pouze sražením Torrese k zemi, za což levý obránce Stoke vidí od sudího Jonese žlutou kartu.
     
    41
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Nabídnuté příležitosti beze zbytku využívá JONATHAN WALTERS a přízemní ranou k tyči otevírá skóre zápasu!
     
    41
    Stoke bude zahrávat pokutový kop! Ryan Shawcross byl faulován v pokutovém území McFadzeanem a rozhodčí Mark Jones ukazuje na penaltový bod!
     
    29
    Z protiútoku si hosté vypracovali největší příležitost úvodní půlhodiny zápasu! To když se za obranou Crawley objevil Cameron Jerome, ovšem křižnou ránou jen těsně minul vzdálenější tyč branky.
     
    16
    Rory Delap ostře sestřelil Hunta a rozhodčí Jones bez váhání tasí před zraky zkušeného středopolaře červenou kartu!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 41. Walters, 53. Crouch

    Karty:   52. Davis (CRW) - 45+2. Shotton (STK), 57. Jerome (STK)   16. Delap (STK)


    Crawley Town FC: Gilmartin - Howell, Mills, McFadzean, Davis - Torres, Simpson, Hunt (49. Neilson), Bulman - Watt, Barnett

    Stoke City: Begovič - Collins, Shawcross, Upson, Shotton - Whelan, Whitebread, Delap - Walters, Crouch, Jerome (84. Wilkinson)

    Rozhodčí: Jones
    bahis siteleri