Crawley Town – Stoke 0:2 (kon.) | Stevenage – Tottenham 0:0 (kon.) | Liverpool – Brighton 6:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
6:1 (2:1)
Brighton & Hove Albion
Neděle 19.02.2012, 17:30FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    87
    Nebezpečná rána Mackaila-Smitha proletěla těsně vedle domácí branky.
     
    85
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté už působí naprosto odevzdaně a Peter Brezovan pošesté loví míč ze své sítě! LUIS SUAREZ rozehrál gólovou akci přihrávkou Jose Enriquemu na levé křídlo, španělský fotbalista přetáhl svůj centr na vzdálenější tyč, kde Andy Carroll vyhrál hlavičkový souboj pro svého uruguajského útočného parťáka, jenž hlavou snadno dopravil míč do odkryté svatyně hostů pošesté!
     
    81
    Po následném rohovém kopu Dirk Kuijt trefuje břevno!
     
    80
    Peter Brezovan se ale dočkal i výrazně pozitivního momentu, když kryje pokutový kop Luise Suareze a tři domácí fotbalisté se nedokázali prosadit ani z dorážky!
     
    74
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Fotbalová tragédie v podání Brightonu nebere konce, hosté inkasují třetí vlastní branku v průběhu zápasu! Smolařem je tentokrát LEWIS DUNK! Ten si kolenem srazil míč do branky po nejistém vyběhnutí Brezovana na další centr.
     
    71
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí opět zvyšují svůj náskok! Pomohla jim k tomu hrubá chyba Greera, který nepochopitelně podskočil jednoduchý míč, čehož využil k průniku do pokutového území Gerrard, zpětnou přihrávku od brankové čáry si poté srazil do branky nešťastník zápasu LIAM BRIDCATT, který si střílí druhý vlastní gól!
     
    69
    .... nahrazují je Craig Mackail-Smith a Vicente.
     
    69
    Hosté dvakrát střídají, ze hry jsou staženi El-Abd a Vokes ...
     
    68
    Povedená dalekonosná střela Noona proletěla jen těsně vedle domácí branky.
     
    57
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Dočkal se i Carroll! Downing obešel Greera, poté přesným pasem předložil míč do pokutového území domácímu střelci a ANDY CARROLL prostřelil Petera Brezovana, který proti razantní a umístěné střele neměl šanci zasáhnout.
     
    53
    Peter Brezovan pokračuje ve velmi nepřesvědčivém vystoupení na Anfieldu, tentokrát se dopustil ohromné hrubky, když při vyběhnutí minul míč a před Luise Suarezem zívala takřka prázdná branka, ovšem uruguajský útočník pouze trefil jediného obránce hostů, který stál v cestě míče do branky. Domácí poté marně reklamovali zablokování té střely rukou.
     
    52
    Na centr Jose Enrique nedosáhl Carroll, míč se odrazil ke Gerrardovi, jehož střelu Henderson efektně tečoval patičkou jen těsně vedle hostující branky.
     
    46
    Hosté do druhého poločasu vystřídali, Craig Noone nahradil Willia Buckleyho, který ještě zřejmě není zcela fit po zranění z předchozích dní.
     
    44
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru prvního poločasu ujímají vedení a to skutečně velmi šťastným způsobem! Po rohovém kopu propadl míč k Suarezovi, který si našel místo ke střele, ale brankář Brezovan jeho střelu vyrazil, odražený míč hlavou vyslal na branku Johnson, Brezovana už překonal, ale na brankové čáře ještě stačil zasáhnout Buckley, ovšem odvrátil míč pouze do přímo před nám stojícího LIAMA BRIDCATTA, od nějž se kulatý nesmysl odrazil zpět do branky!
     
    43
    Gerrardovu střelu mířící pod břevno vytěsnil konečky prstů brankář Brezovan.
     
    32
    Gerrard načechral do pokutového území jemný centr, na nějž si naskočil Andy Carroll a jen o pár decimetrů přestřelil hostující branku.
     
    28
    Suarez vnikl do pokutového území, překonal Brezovana a pouze fantastickým zákrokem dokázal vykopnout míč obránce Calderon! Skvostný zákrok španělského obránce hostů.
     
    21
    Další příležitost pro Liverpool! Downing si uvnitř pokutového území narazil míč se Suarezem, obstřelil brankáře Brezovana, leč bohužel pro domácí nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče hostující branky a obránci Brightonu odkopávají.
     
    17
    Brighton právě vstřelil branku!
    To jsou věci na Anfield Road! Sám faulovaný KAZENGA LUALUA se opřel do míče a skrz zeď jej procedil k tyči Reinovy branky! Vyrovnáno 1:1!
     
    5
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool využívá ke vstřelení úvodní branky hned následný rohový kop! Na Gerrardův centr k bližší tyči si naskočil MARTIN ŠKRTEL a hlavou překonal svého krajana v brance Brightonu Petera Brezovana!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 5. Škrtel, 44. Bridcatt (vla.), 57. Carroll, 71. Bridcatt (vla.), 74. Dunk (vla.), 85. Suárez - 17. LuaLua


    Liverpool FC: Reina - Johnson, Carragher, Škrtel, Jose Enrique - Henderson, Gerrard, Adam, Downing - Suarez, Carroll
    Brighton & Hove Albion: Brezovan - Calderon, Greer, Dunk, El-Abd (69. Vicente) - Buckley, Bridcutt, Navarro, LuaLua - Vokes (69. Mackail-Smith), Barnes

    Rozhodčí: A. Marriner
    bahis siteleri