Anderlecht – Westerlo 3:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
3:1 (0:0)
KVC Westerlo
Neděle 19.02.2012, 14:30 • Constant Vanden Stock Stadium, Anderlecht • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Anderlecht však bleskově odpovídá. Mbokani utekl po levém křídle, přihrál Suarézovi, který ještě celou akci vyšperkoval nahrávkou na úplně volného MILANA JOVANOVIČE, který pohodlně vrací domácím dvoubrankové vedení.
     
    89
    Westerlo právě vstřelilo branku!
    No a to se na to podívejme. Westerlo naprosto z ničeho dokázalo vstřelit branku. Dalekonosný aut dolétl až k LUZOVI, který jej pohodlně usměrnil do branky. Domácí brankář Proto má teď možná trochu černé svědomí.
     
    67
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Anderlecht, jakoby se chtěl pomstít hlavnímu sudímu za jeho předchozí verdikt. Na centr si naskočil nejvýše ROLAND JUHASZ a přesnou hlavičkou do šibenice zvyšuje na 2:0.
     
    55
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jen dočkali. Suaréz přesným pasem uvolnil MBOUKANIHO, který se nejprve velmi dobře vyhnul ofsajdové pasti a následně kolem levé ruky Prota otevírá skóre dnešního zápasu.

    Tomáš Soukup

    Branky: 55. Mbokani, 67. Juhasz, 90. Jovanović - 89. Luz

    Karty:   22. Ngolok (WES)


    RSC Anderlecht: Silvio Proto - Olivier Deschacht, Roland Juhász, Marcin Wasilewski, Lucas Biglia - Guillaume Gillet, Sacha Kljestan, Cheikhou Kouyaté, Patou Kabangu, - Matias Suarez, Dieumerci Mbokani
    KVC Westerlo: Glenn Verbauwhede - Jens Cools, Wouter Corstjens, Lens Annab, Rachid Farssi - Bart Goor, Juande, Evariste Ngolok, Jeroen Vanthournout - Ibrahima Sidibe, Jeanvion Yulu-Matondo

    Rozhodčí: Sebastien Delferière
    bahis siteleri