Aberdeen – St. Johnstone 0:0 (kon.) | Hibernian – Celtic 0:5 (kon.)
konec
Hibernian FC
0:5 (0:2)
Celtic Glasgow
Neděle 19.02.2012, 16:00Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    77
    Celtic právě vstřelil branku!

    Velmi šťastný gól! Stokes pálil centr do vápna a nastřelil nohu SUNG-YUENG KIA, od které se míč odrazil přesně ke vzdálenější tyči Stackovi branky.
     
    52
    Celtic právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto. GARY HOOPER našel sebevědomí a z rohu vápna vystřelil přesně ke vzdálenější tyči! Tohle byla krásná rána.
     
    47
    Celtic právě vstřelil branku!

    Takhle se střílí! CHARLIE MULGREW parádně naznačil střelu na bližší tyč a na poslední chvíli zasekl míč do protilehlého rohu domácí branky, na to už Stack zareagovat nedokázal.
     
    20
    Celtic právě vstřelil branku!

    Hned po nepovedeném centru přišel skvělý protiútok hostí. Hooper skvěle přihrál na Stokese, který zavedl míč až do vápna domácích. Tam poté skvěle našel na druhé straně právě GARYHO HOOPERA, který si ještě potáhl míč do strany a trefil odkrytou branku domácích!
     
    14
    Celtic právě vstřelil branku!

    A hosté vedou. Perfektně zatočený míč všechny zmátl. Čtyři hráči minuli hlavičku a za nima se zjevil nikým neobsazený ANTHONY STOKES, který neměl problém trefit odkrytou část branky.

    Jakub Šperk

    Branky: 14. Stokes, 20. Hooper, 47. Mulgrew, 52. Hooper, 77. Ki

    Karty:   35. Griffiths (HIB), 79. Stevenson (HIB) - 74. Brown (CEL)


    Hibernian FC: Stack - Doherty (46. Francomb), Hanlon, McPake, Kujabi - Wotherspoon, Claros, Stevenson, Osbourne - Doyle, Griffiths (73. O'Donovan)
    Celtic Glasgow: Forster - Wilson, Mulgrew, Rogne (71. Izaguirre), - Matthews, Brown, Ledley, Wanyama (55. Ki) - Stokes, Forrest, Hooper (61. Commons)
    bahis siteleri